DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAŞKAN YAZICI, ENGELLİLERİN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRAN BİR HİZMETİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sokak İftarlarında Görüştüğü Vatandaşların İstek ve Taleplerini de Öğrenerek Yerine Getiriyor. Başkan Yazıcı, Toki Konutları Sokak İftarında Bir Engelli Vatandaşın Kendisine İlettiği Akülü Engelli Aracı Şarj İstasyonunu Ramazan Bayramı Öncesinde Hizmete Sundu. Toki Konutları’nda İkamet Eden 21 Engelli Vatandaş, Okan Parkı’nda Kurulan ve Aynı Anda 3 Akülü Engelli Aracı Şarj Eden İstasyondan Yararlanarak Sosyal Hayata Daha Çok İçinde Yer Alacak.

CELAL FISTIK, BAŞKAN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Taleplerini Çok Kısa Bir Sürede Gerçekleştirdiğini Belirten Celal Fıstık, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Bu Hizmetinden Çok Memnunuz, Teşekkür Ederiz. Toki Konutlarında Düzenlenen İftarda Başkanımızdan Akülü Engelli Aracı Şarj İstasyonu Kurmasını Rica Ettik. Başkanımız Bize Bu İstasyonu Kurduğu İçin Çok Teşekkür Ederiz. Dışarıda Kaldığımız Zaman, Aracımız Yolda Kaldığı Zaman Aracımızı Burada Şarj Edebiliriz. Daha Önce Dışarıda Kaldığımız Zaman Problem Yaşıyorduk. Bir Yerlerden Elektrik İstiyorduk. Bize Böyle Bir İmkan Kurdukları İçin Allah Kendisinden Razı Olsun” Şeklinde Konuştu.

TUZLA’DA ENGELLİLERİN YAŞAMI BİR KEZ DAHA KOLAYLAŞTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Engelli Bireylerin Yaşamını Kolaylaştıran Hizmetlerine Devam Edeceklerini Söyledi. Başkan Yazıcı, “Engelli Vatandaşlarımızın Hayatın Her Alanında Rahat Edebilmesi İçin İmkanlarımızı Seferber Ediyoruz. Bir Engelli Ağabeyimiz de Toki Konutları Sokak İftarında Bizden Şarj İstasyonu Talebinde Bulundu. Kendisinin Talebini En Kısa Zamanda Karşılayarak Hizmete Kazandırdık. Toki Konutları’ndaki 21 Kardeşimiz Akülü Engelli Aracı Kullanıyor. Bu İstasyon, Parkta ve Bölgede Gezintiye Çıkan Engelli Vatandaşlarımızın Dışarıda Daha Çok Zaman Geçirmesini Sağlayacak” Dedi.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI, KARNE VE BAYRAM HEDİYESİNİ BİRLİKTE VERDİ

HIZLI YORUM YAP