DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI: BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ

Ülkemiz Genelinde Hassasiyetle Sürdürülen Korona Virüs İle Mücadele Çalışmaları İlçemizde de Genişletilerek Aralıksız Sürdürülmektedir.

Korona Virüs İle Mücadelenin Ana Ekseni Olan Temizlik ve Hijyen Konusunda İlçe Genelinde Sürdürülen Çalışmalara Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Çalışmaları İle Yön Verilmekte.

Tuzla Belediyesi Korona Virüsten Özellikle Korunması Gereken 65 Yaş Üstü Büyüklerimize ve Kronik Hastalara Yönelik Ayrı Bir Çalışma Başlattı. Çağrı Merkezi Tarafından Yaşlılarımız Tek Tek Aranıyor, Hal Hatır Soruluyor ve İhtiyaçları Karşılanıyor.

Korona Virüs İle Mücadele Kapsamında Yaşlıların Etkilenmemesi İçin Evlerinde Kalması Gerektiği Vurgusu İle Kendilerine İhtiyaçlarını Soran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Yaşlılar Merkezimiz İle Yıllardır Sürdürdüğümüz Çalışmalar Vesilesiyle İlçemizde Yaşayan Yaşlılarımızın Her Zaman Yanında Olduk. Ülke Olarak Korona Virüs İle Mücadele Çalışmalarında İlçemizin Her Köşesinde Her Tür Tedbirleri Almaya Devam Ediyoruz. Virüsün Etkili Olma İhtimali Olan Yaşlıların Evden Çıkmaması İçin İhtiyaçlarını Karşılıyor ve Sürekli Olarak İletişimde Tutuyoruz.

Aş Evimiz ve Sağlık Ekiplerimiz, Sokağa Çıkamayan 65 Yaş Üstü İhtiyaç Sahibi Kimsesiz Yaşlılarımızın İhtiyaçlarını Dün Olduğu Gibi Bu Hassas Dönemde de Karşılamaya Devam Ediyor.

Alınan Tedbirler ve Vatandaşlarımızın Hassasiyeti İle Kısa Sürede Atlatmaya Çalıştığımız Bu Dönem İçin, Özellikle Yaşlılar Başta Olmak Üzere Zaruri Haller Dışında Hiçbir Şekilde Evden Çıkılmamasını Rica Ediyoruz. Alınan Tedbirlere ve İlgili Kuruluşların Resmi Açıklamalarına Ne Kadar Çok Riayet Edersek Bu Dönemi O Kadar Hızlı Atlatacağımızı Belirterek Vatandaşlarımızın Gerekli Tüm Durumlarda Bizleri Aramasını İstiyoruz.” Diyerek Tedbirlere Uyulması Vurgusunu Yineledi.

Tuzla Genelinde 17 Mahallede Çalışmalar 7/24 Aralıksız Sürerken Vatandaşlar Her Tür Talep ve İsteklerini İletişim Merkezi, E-Belediye, Whatsap İhbar Hattı ve Sosyal Medya Üzerinden Kesintisiz İletebiliyor. Özellikle E-Belediye Hizmeti İle Vatandaşlarımızın Belediye Binasına Gelmelerine Gerek Kalmadan Bir Çok İşlemi Oldukları Yerden Gerçekleştirebiliyorlar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÖNÜL ELLERİNDEN MASKE DESTEĞİ

HIZLI YORUM YAP