DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAŞKAN YAZICI: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE GELECEĞE ADIM ATMAK ZORUNDAYIZ

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi Zafer Sokak’ta 5 Bin Kişilik Sokak İftarı Düzenledi. Sokak İftarı, Mahalle Sakinlerini Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Aynı Sofrada Buluşturdu. Şifa Mahallesi Sokak İftarına AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Av.Şeyma Döğücü Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk ve Serhan Kural AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, İftardan Önce Sokaktaki İftar Sofralarını Gezdi, Vatandaşlarla Selamlaştı. Başkan Yazıcı, Fotoğraf Karelerine de Yansıyan Samimi Görüntülerle Her Yaştan Vatandaşın İlgi ve Sevgisiyle Karşılandı.

İSTANBUL’UN EN GELİŞMİŞ İLÇELERİNDEN BİRİSİYİZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İftar Sofralarına Katılan Vatandaşlara Teşekkür Etti.

Başkan Yazıcı, “Her Mahallede Olduğu Gibi Şifa Mahallemizde de Bu İftar Sofrasını Kurduk. Burada da Bizleri Onurlandırdınız, Şeref Verdiniz. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum Ama Asıl Bu İftar Sofralarını Anlamlandıran, Mana Katan Sizlersiniz. Allah Sizden Razı Olsun. Sizlerle Beraber Tuzlamız’ı Güzelleştirmeye ve Geliştirmeye Devam Ediyoruz. Tuzla Artık İstanbul’un Tercih Edilen Bir İlçesi Oldu. Sizin Destek ve Dualarınızla Beraber Bu Noktaya Kadar Geldik. Elhamdülillah İstanbul’un En Gelişmiş İlçelerinden Birisiyiz.” Dedi.

BİZE BİZDEN BAŞKA DOST YOKTUR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti: “Ülkemiz ve Milletimiz Mazide Olduğu Gibi Hak Ettiği Yeri Almaya Çalışıyor. Birlik ve Beraberliğimizi Arttırarak Bu Ülke İçin Çalışacağız. Biz Ayaklarımızın Üstünde Durarak, Ülke ve Milletimizin Birlik ve Beraberliğini Sağlayarak Geleceğe Adım Atmak Zorunda Olduğumuzu Çok İyi Biliyoruz. Bize Bizden Başka Dost Yoktur. Bütün Milletimiz Kardeşimizdir Diyerek Devam Edeceğiz. Tuzla’da, İstanbul’da ve Türkiye’de Bunun İçin Gayret Sarf Ediyoruz. Gönül Coğrafyamızda, İslam Coğrafyamızda Bu Birlik ve Beraberliğe İhtiyacımız Var. Rabbim Bu Birlik ve Beraberliğimizi Arttırsın, Bozmaya Çalışanlara Fırsat Vermesin.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ KOCA ŞEHİRİ AYNI ANDA SAHURA KADAR GELİN GİBİ SÜSLEDİ

HIZLI YORUM YAP