DOLAR

32,4992$% 0.25

EURO

34,6231% 0.2

GRAM ALTIN

2.490,14%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%1,08

BİST100

9.548,09%-1,36

BİTCOİN

2046780฿%-0.21053

ETHEREUM

99631Ξ%-0.48235

a

BAŞKAN YAZICI BİRBİRİNİZİ SEVİN, GÖRÜŞ VE FİKRİNDEN DOLAYI SAKIN KİMSEYİ DIŞLAMAYIN

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘Gençliğin Gelecek Tasavvuru’ Konulu Söyleşiye Konuşmacı Olarak Katıldı. LYS Adayı Gençlerle Tecrübelerini Paylaşan Başkan Yazıcı, “Öncelikle Kendinizi İyi Tanımanız Lazım, Tanımıyorsanız Geleceğe Dair Hamle Yapmak, Adım Atmak Çok Zor Olacaktır. Bütün İnsanları Kucaklamadıktan Sonra Hangi Meslek ve Alanda Olursanız Olun Sadece O Mesleği Yapan Olursunuz, Asla Başarılı Olamazsınız.” Dedi.

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle Düzenlenen Tuzla Kariyer Günleri’nin 3. ve Son Gününde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Gençliğin Gelecek Tasavvuru” Konulu Söyleşiye Konuşmacı Olarak Katıldı.

KARİYER GÜNLERİ, EĞİTİM CAMİASI İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’ndeki Söyleşide İlk Konuşmayı Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu Gerçekleştirdi. Öğrencilere, “Geleceğiniz İçin Karar Vereceğiniz Bu Günlerde Sizlere Rol Model Olacak Kişilerden İlham Alın, Onları Örnek Alın, Fikir Edinin” Tavsiyesinde Bulunan Alireisoğlu, “Bu Amaçla Yapmış Olduğumuz Tuzla Kariyer Günleri Öğrencilerimizin İçin Bir Fırsat Oldu. Sizlere ve Bizlere Bu Fırsatı Sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarım. Bugün Ayrıca Konuşmacı Olarak da Bu Günlere Nasıl Geldiğini, Başarısının Sırrını Bizlere Anlatacak. Sayın Belediye Başkanımıza Eğitim Camiasına Verdiği Destekler İçin Teşekkür Ederim” Dedi.

TERCİHİNİZİ YAPARKEN SEVDİĞİNİZ ALANA YOĞUNLAŞIN

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bilgi ve Tecrübelerini Gençlerle Paylaştı. Kendi Eğitim Hayatından, Hedeflerinden ve Geçmişte Yaşadığı Olaylardan Örnekler Veren Başkan Yazıcı, Gençlerle Sohbet Ederek Onların Merak Ettiği Sorulara Cevap Verdi. Başkan Yazıcı, “Karşımda Bilgili, Alakalı, Geleceği Konusunda Kaygıları Olan Bir Topluluk Görüyorum. Bunda Da Çok Haklısınız, Sizin Bilgiye, Geleceğe Dair En Aç Olduğunuz Dönemi Yaşıyorsunuz. Bu Dönemde Daha Çok Şekillenmesi Gereken Cevaplara İhtiyacınız Olduğunu Düşünüyorum. Bilgiye Kolay Ulaşabildiğiniz Bir Dönemdesiniz, Bu Bakımdan Şanslısınız. Merak Ve Sevgi İle Bir Şeyin Üzerine Gidebilirsiniz. Tercihinizi Yaparken Muhakkak Sevdiğiniz Bir Alana Yoğunlaşın. ‘Bir Yere Gireyim, Açıkta Kalmayayım’ Kaygısı İle Hareket Etmeyin. Öncelikle Kendinizi İyi Tanımanız Lazım, Tanımıyorsanız Geleceğe Dair Hamle Yapmak, Adım Atmak Çok Zor Olacaktır. Kendinizi Tanımalısınız ve Bu Tanımadan Sonra Hangi Mesleğin Sizin İçin Uygun Olduğunu, Mesleğin Avantaj, Dezavantaj ve Zorluklarına Bakmalısınız” Dedi.

ÇOK OKUYUN VE ÇOK HOBİNİZ OLSUN

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tercih Sürecinin Önemli Bir Adım Olduğunu Belirterek Gençlerin Ömür Boyu Dikkat Etmesi Gerekten Tavsiyelerini de Paylaştı. Başkan Yazıcı, “Sevgili Gençler ‘Hayatta Aynı Metot ve Yöntemlerle Farklı Sonuçlar Almak Deliliktir’ Demiş Albert Einstein. Sizlerde Yeni Yollar, Yeni Yöntemler Üreterek Kendinizi ve Ülkemizi Geliştirin.

Yeni Trende Göre Hızlı Olmak Zorundasınız. Artık Hızlı Balık Yavaş Balığı Geçer. Bilgi İşlem Teknolojilerinde İyi Analizler Gelecekte Çok Önemli Olacaktır. Bireysel Gelişiminizi Sağlayacak Musikide, Sporda, Sanatta, Mutlaka Bir Branşta Hobileriniz Olsun. Çok Okuyun ve Çok Hobiniz Olsun. Bütün İnsanları Kucaklamadıktan Sonra Hangi Meslek ve Alanda Olursanız Olun Sadece O Mesleği Yapan Olursunuz, Asla Başarılı Olamazsınız. Birbirinizi Sevin, Görüş ve Fikrinden Dolayı Sakın Kimseyi Dışlamayın, İnsanları Dışladığınız Sürece Başarısız Olursunuz” Mesajını Verdi.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ali Reisoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Hediye ve Çiçek Takdim Etti.

Tuzla Kariyer Günleri, Akademisyen Yazar İbrahim Zeydgerçik’in “Gençliğin Girişimcilik Ruhu” Konulu Söyleşisi İle Sona Erdi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“DENİZLE ANILAN TUZLA”DA ZIPKINLA BALIK AVLAMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

HIZLI YORUM YAP