DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAŞKAN YAZICI, 2. SOKAK OYUNLARI OLİMPİYATI ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Tuzla’da 10 Nisan 2017 Pazartesi Günü TOKİ Oruç Reis İlkokulu’nda Başlayan 2. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nın Final ve Ödül Töreni Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Gerçekleştirildi. 3 Kız-3 Erkek Öğrenciyle 6’şar Kişilik Takımlar, Finalde Ter Dökmek İçin Önce Okullarında Yarıştı. Sandalye Kapmaca, Top Sektirme, İp Atlama, Seksek, Mendil Kapmaca ve Yakan Top Oyunlarına Okul Birincisi Olan Ekipler, Finalde İlçe Birinciliği İçin Yarıştı. Oyunların Finalinde Osmangazi İlkokulu, Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu, Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu, Ulubatlı Hasan İlkokulu ve Hacıoğulları Hilmi Sonay İlkokulu Eşit Puan Kazandı. Eşitliği Bozmak İçin İse Top Sektirme Oynandı. Final Oyunu Neticesinde Osmangazi İlkokulu 1., Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu 2., Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu 3. Oldu.

ÇOCUKLAR, BAŞKAN YAZICI’NIN ELİNDEN MENDİL KAPTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mendil Kapmaca Oyununda Mendil Tutarak Öğrencilerle Birlikte Oyuna Katıldı. Öğrencilerin Heyecanı ve Coşkusuna Ortak Olan Başkan Yazıcı, Hızlı Bir Şekilde Mendil Kapan Öğrencileri Tebrik Etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Final Müsabakalarında 1. Olan Ekibe Bisiklet, 2. Olan Ekibe Fotoğraf Makinesi, 3. Olan Ekibe de Akıl ve Zeka Oyunları Seti Hediye Etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Programda Belirtilen Ödüllere Sürpriz Yaparak Yenilerini Ekledi. Başkan Yazıcı, Olimpiyatta Halk Oyunlarını Sahneleyen Halil Türkkan Kız İmam Hatip Ortaokulu Karadeniz Yöresi Halk Oyunları Ekibi İle Tuzla Belediyesi 2. Sokak Oyunları Olimpiyatı Finalistlerine, Bisiklet Hediye Etme Sözü Verdi.

23 NİSAN COŞKUSU VE FİNAL HEYECANI, TUZLA BELEDİYESİ ŞELALE EĞİTİM PARKI’NDA YAŞANDI

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı, 2. Sokak Oyunları Olimpiyatı’nın Finalinin Yanı Sıra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerine de Sahne Oldu. İllüzyon Gösterisi, Şişme Oyun Grupları, Tahta Bacak, Yüz Boyama, Karagöz-Hacivat Oyunu, Halil Türkkan Kız İmam Hatip Ortaokulu Karadeniz Yöresi Halk Oyunları Ekibinin Folklor Gösterisi, Olimpiyata Katılan Çocuklar ve Velilere Renkli ve Keyifli Anlar Yaşattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Uygulamalı İtfaiye Eğitim Aracı, Kapılarını Çocuklara Açtı. Çekilişlerde, Çocuklara Sürpriz Hediyeler Verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Gülay Yılmaz
    7 yıl önce
    0 0

    Başkanım herkesin ödül almasına sevindim.Ama 1. Olan okulumuz Osmangazi ilkokulu velileri olarak biz üzüldük 1. lik hakkımıza yazık olmadımı? Herkes aynı ödülü alarak?

Sıradaki haber:

ERZURUM ŞEHİR TİYATROLARI, ‘BİZİM KONAK’I TUZLA’DA SAHNELEDİ

HIZLI YORUM YAP