DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

BAŞKAN YARDIMCISI ÇABUK, TUZLA HALİL TÜRKKAN İMAM HATİP ORTAOKULUNUN KONUĞU OLDU

Tuzla’nın Yükselen Yıldızı Olan Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu Her Geçen Gün Çıtasını Yükseltiyor. Okul, Son Dönemde Akademik, Sosyal, Kültürel, Sportif ve Sanat Alanlarında Yaptığı Faaliyetler ve Aldığı Çeşitli Derecelerle Adında Sıkça Söz Ettiriyor Okul Yönetimi Yaptığı Akademik Mesleki Sosyal Kültürel Sportif vb. Çalışma ve Etkinliklerle Öğrencilere Nitelikli Bir Eğitim Ortamı Sunuyor. Öğrencilerin Kadim Medeniyetimizin Temel Değerleri İle Donanmış İmam Hatip Öğretisini Benimsemiş Kimlikli Kişilikli Karakterli Bireyler Öncü Nesiller Olarak Yetişmelerine İmkân Hazırlayan Tuzla Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu Düzenledikleri Seminerlerle Misafir Ettikleri Protokol İle Öğrencileri Daha da Bilgilendirmeye Devam Ediyor. Bu Hafta Düzenledikleri “Öncü Nesil İmam Hatipliler” Seminerine Konuşmacı Olarak Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Misafir Oldu.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Tuzla Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda Gerçekleştirilen Öncü Nesil İmam Hatipliler” Seminerine Konuşmacı Olarak Katıldı.

Önce Nesil İmam Hatipliler Konulu Seminerde Konuşan Başkan Yardımcısı Çabuk Çok Sayıda Öğrenci ve Velilere Bir İmam Hatipli Olarak Seslendi Eğitimin Önemi Eğitimde İmam Hatipli Olmanın Ayrıcalığından Bahsederek Bilgilendirdi.

Sinevizyon Gösterisiyle Bazı Önemli Konulara Değinerek Sunum Yapan Başkan Yardımcısı Çabuk Öyle Bir Hayat Yaşayalım ki, İslamın Mükemmelliği Bizim; Ahlakımıza, Mertliğimize, Cömertliğimize İnancımıza ve İbadetlerimize Yansısın İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUĞÇE VE TUĞBA TUZLA’DA ÖLÜMSÜZLEŞTİ

HIZLI YORUM YAP