DOLAR

32,4992$% 0.25

EURO

34,6231% 0.2

GRAM ALTIN

2.490,14%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%1,08

BİST100

9.548,09%-1,36

BİTCOİN

2046780฿%-0.21053

ETHEREUM

99631Ξ%-0.48235

a

BAŞKAN DURAK VE EKİBİ BİNGÖL İFTARIYLA 8 İFTARA KATILDI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Ekibiyle Günün 8’inci İftarında Bingöllülere Misafir Oldu. Tuzla Bingöllüler Dernekleri İftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak V-ve Yönetimi, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu ve Yönetimi, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Gülten Durdu, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Tuzla’da Yaşayan Bingöllüler ve Diğer Derneklerin Yöneticileri Katıldılar.

Tuzla Bingöllüler Derneği İftarında Bir Konuşma Yapan Cahit Aygüç, “ Ramazan Ayının Bu Mübarek Gününde; Barışın, Hoşgörünün, Kardeşliğin ve Sevginin Ayıdır Ramazan. Bizde Tuzlamızda Bütün Hemşeri Derneklerimize Gönlümüzü Açıp, Aynı Sofrayı Paylaşıyoruz. Bunun İçin Yüce Allah’a Şükrediyoruz. Derneklerimiz Adına Bizleri Burada Ağırladıkları İçin Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya da Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum. Allah Birlik ve Beraberliğimizi Daim Etsin” Dedi.

Tuzla Bingöllüler İftarında Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’da, “ Ramazan Ayınızı Tebrik Ediyorum. Tuzla’da Bütün Hemşeri Derneklerimizle ve 17 Mahallemizde Yaptığımız İftarlarda Aynı Sofraları Paylaşıyoruz. Aynı Sofrada Yemek Yiyebilmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz. Tuzla’daki Birlik ve Beraberlik Buradaki Hemşeri Derneklerimiz Sayesinde Daha da Arttı. Belediye Başkanı Olduğumuz Zaman Şunu Söyledik, Herkesle Bir Arada Olacağız Dedik. Tuzla’mız Marinasıyla, Şelale Parkıyla Aranan Bir İlçe Olmuştur. Bunları Başardıysak Sizlerle Birlikte Başardık. Ben Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı Tebrik Ediyorum” Açıklamalarında Bulundu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘EROL KAYA’DAN YENİ SEÇİLEN AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINA ZİYARET

HIZLI YORUM YAP