DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

BAŞKAN DEMİRCİ TEŞKİLATINA SESLENİRKEN DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Bir Gün Önce Kendisine Tevdi Edilen Görev Değişikliği İle İlgili ve Yaşanacak Süreçle Alakalı 3 Kademe İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleriyle AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Katıldığı Bir Toplantı Gerçekleştirdi.

Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tüm Teşkilat Mensuplarına Seslenerek Mahalle Teşkilatından Mahalle Başkanlığına İlçe Yönetiminden İlçe Başkanlığına Kadar Süren Siyasi Hayatını Anlattı. Bazı Sözleri Anlatırken Çalışma Arkadaşlarının Gözleri Doldu. Çok Fazlada Konuşmayan Başkan Demirci Sizlerle Birlikte Yol Yürümekten Onur Duydum Gurur Duydum ALLAH Hepinizden Razı Olsun Benim Hakkım Varsa Helal Olsun Sizlerde Hakkınızı Helal Edin İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’da Yaptığı Konuşmada Sebahattin Demirci’nin Mahalle Teşkilatından Mahalle Başkanlığı Sürecinde İlçe Başkanıydım Kendisine Görev Ben Vermiştim. AK Partide Siyasette Görev Almadığın Zamanda Devam Ettiğini Birlik Beraberlik İçerisinde Bu Zamana Kadar Hizmetlerinden Dolayı Kendisine Teşekkür Ediyoruz. Bundan Sonra ki Yaşantısında Başarılar Diliyorum Dedi.

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık Yaptığı Konuşmada Bu Bir Veda Olmadığını Altını Çizdi Daha İyi Görevlerde Bulunarak Ülkemize ve Partimize Hizmetin Devam Edeceğini Belirtti. Yaşanacak Süreçte Kongreye Sebahattin Demirci Başkanımızla Gideceğiz Burada Kendisi Görevi Başka Bir Arkadaşımıza Devredeceğini Söyledi. Bu Yüzden Bugün Burada da Bir Veda Yapmıyoruz Kongre Takvimiyle İlgili Olarak Birkaç Günü İçerisinde İl Başkanımız Tarafından Açıklanacağını İfade Etti.

Yapılan Açıklamalar ve Temennilerin Ardından Toplantı Sona Erdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YAZICI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

HIZLI YORUM YAP