DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

BAŞKAN BACACI; YENİ ANAYASA İLE HÜKÜMET MİLLETTİN TA KENDİSİDİR

Programa Katılan Hanımların Ellerinde EVET Pankartı ve Dövizleriyle Gelerek 16 Nisan da Gerçekleşecek Referanduma Verdiği Önemi Gösteren Programın Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı CumhurBAŞKANlığı Hükümet Sistemi’nin Ülkenin İlerlemesinin Önündeki Tüm Engelleri Ortadan Kaldıracağını Savundu. Yanlış Bilgi ve Provokasyona Sebebiyet Vermemek İçin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Halka Doğru Bir Şekilde Anlatılması Gerektiğini Söyleyen Başkan Bacacı Bu Sistemin En Önemli Özelliği Yürütmenin İki Başlılığına Son Vermesi ve Vesayetin Ülkemiz Üzerindeki Baskılarına Son Verecek Olmasıdır YENİ ANAYASA İLE HÜKÜMET MİLLETTİR” Sözlerine Tuzladaki AK Sultanlar “GÜCÜMÜZ MİLLET KARARIMIZ EVET” Şeklinde Cevap Verdi CumhurBAŞKANlık Sistemini Kapı Kapı Dolaşarak Halkımıza Anlatacağız Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı da Yaptıkları Konuşmada 1982 Anayasası Cumhurbaşkanına Sınırsız Yetkiler Tanımış Bir Anayasadır. Bu Nedenle Şu Andaki Sisteme Göre Yürütmenin Başında Hem Başbakan Hem de Cumhurbaşkanı Vardır. Bu İki Başlılığın Ülkemize Verdiği Zararı Görmek İçin Dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, Bülent Ecevit’e Anayasa Kitapçığını Fırlattığı Günleri Hatırlamamız Yeterli Olacaktır. Şu An da Yürürlükte Olan 1982 Anayasası Darbeden Sonra Oluşturulmuş Bir Anayasadır. Bu Anayasayla ve Bu Anayasanın Öngördüğü Parlamenter Sistemle Yola Devam Etmemiz Mümkün Değildir. Yapılmak İstenen Değişiklik Kesinlikle Bir Rejim Değişikliği Değil Hükümet Sistemi Değişikliğidir. Anayasamızın İlk 4 Maddesinde Hiç Bir Değişiklik Olmayacaktır. Yakın Tarihimize Göz Attığımızda Mevcut Parlamenter Sistemin Artık Ülkemize Yeterli Gelmediğini Görüyoruz. Bu Ülke 19 Yılda 21 Hükümet Değişikliği Görmüş Bir Ülke. Bu Durum Maalesef Siyasi ve Ekonomik İstikrarsızlığı, Güvensizlik Ortamını ve Kaosu Beraberinde Getiriyor. Tüm Bunlar Darbelerin Önünü Açıyor. Koalisyon Hükümetlerinin Doğurduğu Sıkıntılar Yüzünden Millete Hizmetin Önü Kapanıyor Şeklinde Konuştular.

AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Av Talha Tayfur Hazırladığı Sunumla Sandık Başkanları ve Müşahitlere Detaylı Bir Sunum Yaparak Bilgilendirdi

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLANIN TEMEL TAŞI TOPAL OSMAN’IN TORUNLARINDAN MUHTEŞEM GECE

HIZLI YORUM YAP