DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAKAN SOYLU VE EŞİ, TUZLA’DAN KIZ İSTEDİ

Kız Tarafı Olan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın da Hazır Bulundukları Kız İsteme Törenin de Bakan Soylu Yeliz Kaya’yı Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel’e İstedi.

İçişleri Bakanı Soylu, “İnsanlığın En Önemli Meselesi Ailedir. Aile İçin Atılan Her Adım, Hem İnsanlığın İnşası İçin Hem de Bizim Gönlümüzün Temizlenmesine Yardım Eder. Bizim Dinimiz Bizim İnancımız Özellikle Bu Adımı Hem Çok Önemser, Hem Kendi İnanç Derecesi İçine Koyar Hem de Kuvvetle Bu Adımı Atanları Muhafaza Eder. Karar Verenleri de Muhafaza Eder. Bu Vesile İle Tekrar Allah’ın Emri Peygamberimizin Kavli İle Kızımız Yeliz Kaya’yı, İlçe Başkanımız Zekeriya Karaçengel’e İstiyoruz Dedi.

Kızın Annesi Ve Amcaoğlu Bakan Soylu’ya Bizde Kızımıza Sorduk Allah’ın Emri Peygamberimizin Kavli İle Verdik Dedi. Bakan Soylu Mutluluk Dilerim Sözleriyle Yüzüklerini Takarken Kesmeyen Makası Bilemek Trabzon Milletvekili Muammer Baltaya Düştü. Yapılan Espriler Kesilen Makastan Sonra Kısa Kemençe Çalındı Horonlar Oynandı.

Kız İsteme Törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ve Eşi Hamdiye Soylu, AK Parti MKYK Üyesi Sinan Göktaş, Trabzon Milletvekili Muhammed Balta, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk,  ve Meclis Üyesi Murat Kant Katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Kısa Bir Sohbet Ederek Kız Evinden Ayrıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DA SİYASET, SPOR VE İŞ DÜNYASI BU NİKAHTA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP