DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAKAN SOYLU “ŞİMDİ 4 DUVAR VERDİK İSTEDİĞİNE DAYIYOR SIRTINI”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Tuzla’da İşadamlarıyla Kahvaltıda Yaptığı Konuşmadan Sonra İlçe Tur Atarak Halkı Selamladı Kalekapı da Cenaze Aracını Gören Soylu Seçim Otobüsünü Durdurarak Taziye Dileklerini İletti Tuzla Sahil Tören Alanında Binlerce AK Partiliye Seslendi.

Türkiye’deki Kimyasal Uyuşturucunun Kaynağının Avrupa Olduğunu Söyledi. Bakan Soylu, ” Türkiye Üzerinden Doğal Uyuşturucuyu Avrupa’ya Götürüyorlar. Avrupa Üzerinden De Sentetik Ve Kimyasal Uyuşturucuları Türkiye’ye Getiriyorlar. Bunu Da PKK İle Yapıyorlar” Dedi.

“DOĞAL UYUŞTURU TÜRKİYE ÜZERİNDEN AVRUPA’YA, SENTETİK VE KİMYASAL UYUŞTURUCU AVRUPA’DAN TÜRKİYE’YE”

” Teröriste Hangi Muameleyi Yapıyorsak, Bilin Ki Uyuşturucu Satıcısına Da Aynı Muameleyi Yapacağız” Diyen Soylu, ” Bunun Da Kökeni Avrupa’dır. Onu Da Söylüyorum. Türkiye Üzerinden Doğal Uyuşturucuyu Avrupa’ya Götürüyorlar. Avrupa Üzerinden De Sentetik Ve Kimyasal Uyuşturucuları Türkiye’ye Getiriyorlar. Bunu Da PKK İle Yapıyorlar” Diye Konuştu.

300 YILIN EN GÜÇLÜ ZAMANINDAYIZ

Türkiye’nin Büyük Bir Oyunla Yüzyıllardır Karşı Karşıya Olduğunu Söyleyen Soylu, ” Ama Bugün Farklı Olan Birşey Var. Bugün Biz Son 300 Yılın En Güçlü Zaman Dilimindeyiz” Dedi. Cumhuriyetin İki Temel Unsur Üzerinden Kurulduğunu Bunların “Tam Bağımsızlık Ve Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” İlkesi Olduğunu Söyleyen Soylu, ” Biz Cumhuriyetin Kurulduğu Günden İtibaren Bu Değerlere En Çok Yakın Olduğu Günün İçerisindeyiz”Diye Konuştu.

CHP’LİLERE SESLENDİ

Salonda Bulunan İşadamları Üzerinden CHP Seçmenine Seslenen Soylu, ” Allah Aşkına CHP’li Kardeşlerimize Söyleyin Biz Murat Karayılan’dan Onlara Daha Mı Uzağız ? Biz PKK’nın Terörist Başı Apo’dan Onlara Daha Mı Uzağız ? Biz Bu Ülkeyi İstila Eden, Ege Denizine Döktüğümüz Düşmanlarımızdan Daha Mı Uzağız ” Şeklinde Konuştu.

“ŞİMDİ 4 DUVAR VERDİK İSTEDİĞİNE DAYIYOR SIRTINI”

İsim Vermeden Hapisteki HDP Eşgenelbaşkanı Figen Yüksekdağ’dan Söz Eden Soylu, ” 7 Haziran’dan Sonra Şımarınca, ‘Biz Sırtımızı PKK’ya, YPG’ye, PYD’ye Dayadık’ Dedi Değil Mi ? Şimdi 4 Tane Duvar Verdik. İstediğine Dayıyor Sırtını” Dedi.

“YAPTIK YAPTIK”

Türkiye’nin Önündeki Meseleleri Ancak Cumuhurbaşkanı Erdoğan’la Aşınabileceğini Söyleyen Soylu Sözlerini Şöyle Sürdürdü “Onu Da Bugün Yapalibiriz. Bugün Yaptık Yaptık. Bugün Yapamadık Bilin Ki Bu Millet, On Yıllar Daha Zillet İçinde Bırakılır.

TELEFONLA BİLGİ ALDI

Bu Arada Konuşmasından Önce Kahvaltı Yapan Bakan Soylu’ya Diyarbakır’daki Patlamanın Haberi Telefonla Geldi. Bakan Soylu Uzun Süre Telefonla Konuştu.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA’DAN ANADOLU’YA KÜLTÜRLER BULUŞMASI’NIN FİNALİNİ BİTLİSLİLER GERÇEKLEŞTİRDİ

HIZLI YORUM YAP