DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BAKAN MÜEZZİNOĞLU, TUZLA’DA İŞ DÜNYASIYLA BİR ARAYA GELDİ

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Gerçekleşen Kahvaltıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı SKM Başkanı Erdoğan Aydın Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Tuzla OSB Yöneticileri ve Çok Sayıda İş Adamları Katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde Gücün Vesayet Odaklarının Perde Arkasındaki Birilerinin Elinde Değil Millet Adına Güçlü Bir Sistemle Onun Getireceği Kişide Olacağını Belirterek Bir Yandan Parlamento Güçlü Bir Şekilde Yasama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde Gücün Vesayet Odaklarının Perde Arkasındaki Birilerinin Elinde Değil Millet Adına Güçlü Bir Sistemle Onun Getireceği Kişide Olacağını Belirterek “Bir Yandan Parlamento Güçlü Bir Şekilde Yasama İşini Yapacak Diğer Yandan Yürütme de Vaatleri Neyse Onu Yerine Getirecek. Beş Yıllık Görev Sürecinde İyi İşler Yapıyorsa Devam Edecek Yapmıyorsa Hadi Kardeşim Güle Güle Diyecek Millet Dedi.

Müezzinoğlu, Türkiye’nin Güçlü Bir Ekonomisi Olduğunu Kaydederek PKK Terörü, Rus Uçağının Düşürülmesi ve FETÖ Darbe Girişimi Nedeniyle 2016’nın Zorlu Geçtiğini Anlattı. Ülkenin ve İşverenin Sorunlarının Birlikte Çalışarak Azaltılacağını Aktaran Müezzinoğlu Ne Yazık ki 2016’da Hedeflediğimiz Artı 1 Milyon İstihdam 400 Bin Rakamında Kaldı. Ekonomi Daraldı İşsizlik Oranları Arttı. 2017’de İse Yine Artı 1 Milyon Hedefini Açıkladık Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızdan Buna İtiraz Geldi. Sayın Cumhurbaşkanımız, 2016’dan Kalan Rakamı da Hatırlatarak Bu Rakamın En Az 1,5 Milyon Olması İçin Çalışmamızı İstedi. Biz 2017’de 1,5 Milyon İstihdam Oluşturamazsak Tuzak Kuranların Ekmeğine Yağ Süreriz. Mutlaka Daha Çok Üretip, 1,5 Milyonluk İstihdamı Başaracağız ve Dünya İle Rekabette Daha Güçlü Olup Tuzak Kuranlara da Gerekli Cevabı Vereceğiz. İki Ayda 264 Bin 630 Artı İstihdamı Yakaladık. Bu Rakamları Önümüzdeki Aylarda 300’lere, 500’lere Yükselteceğiz. 2016’dan Gelen Yükü Önümüzdeki 4 Ayda Azaltacağız. Yıl Sonuna Kadar da Artı 1 Milyonu da Devreye Sokarak, 2017 Sonu İtibarıyla İşsizliği Yüzde 10’ların Altına İndireceğiz Diye Konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, Ocak ve Şubat İtibarıyla Eksi İstihdamın Artıya Döndüğünü Bildirerek, Salondakilere Şöyle Seslendi:  “(Çalıştırmak İstiyorum) Diyen Her İşverenimize Destek Veriyoruz. Her Artı Bir İstihdamın 1 Yıl Süresince Bütün Vergi, Prim Yüklerini, 773 Lirayı Biz Üstleniyoruz, Yeter ki Yanınızda Çalıştırdığınız İlave Elemanın Alın Terini Siz Verin, Diğer Yükünü Biz Üstlenelim. Şimdi Bu Milli Seferberliğe Sizleri de Davet Ediyorum. Sizler de 1 Yıl Süresince Vergisini Primini Bizim Karşılayacağımız İstihdama Katkı Sağlayın. Böylece Sizlerle Birlikte Ülkemize Tuzak Kuran Hainlerin Oyununu Bozup, Türkiye’yi Büyüteceğiz.”

Halk Oylaması İçin Sanayicilerden Destek İsteyen Müezzinoğlu, “Yeni Sistemde Güç, Bundan Sonra Vesayet Odaklarının Perde Arkasındaki Birilerinin Elinde Değil, Millet Adına Güçlü Bir Sistemle Onun Getireceği Kişide Olacak. Bir Yandan Parlamento Güçlü Bir Şekilde Yasama İşini Yapacak Diğer Yandan Yürütme de Vaatleri Neyse Onu Yerine Getirecek. Beş Yıllık Görev Sürecinde İyi İşler Yapıyorsa Devam Edecek, Yapmıyorsa ‘Hadi Kardeşim Güle Güle’ Diyecek Millet.” Değerlendirmesinde Bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Bir İş Yerinde Güven ve İstikrar Varsa Başarının Geleceğini Belirterek, “Bir İş Yerine Güven Duyulmuyorsa Veya İstikrar Yoksa Orada Başarı Gelmez. Bizim de Yönetim Olarak, Güven ve İstikrarı Birlikte Güçlü Hale Getirmemiz Lazım ki Sonunda Ülke Kazansın, Millet Kazansın. ‘Hayır’ Diyenlerin Vadettiği Bir Şey Yok. ‘Hayır’ Diyenlere Bakın; PKK, FETÖ, Büyük Türkiye’den Rahatsız Olan Dünyadaki Oyun Kurucular Var. Onların Arkasında Millete Güvenen, Milletinin Değerleriyle Geleceğe Yürümek İsteyen Bir Anlayış Yok. O Nedenle Önümüzdeki 40 Günde, Sizlerden Milletin Geleceğine, Çocuklarınızın Geleceğine Sahip Çıkmak İçin, ‘EVET’ İçin Çalışmanızı İstiyorum.” Şeklinde Konuştu

Kahvaltı Programı Sonunda Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Bakan Müezzinoğı’na Bir Hediye Takdim Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÖNCE TEŞKİLAT SONRA MİLLET TABİKİ EVET

HIZLI YORUM YAP