DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

BAKAN BERAT ALBAYRAK; TUZLA’DA ANKET TAMAM BAŞKANIM

AK Parti Tuzla Teşkilatının Ev Sahipliğinden Düzenlenen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Onur Konuğu Olduğu İş Adamları Buluşmasına AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı SKM Başkanı Erdoğan Aydın Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk Serhan Kural Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Meclis Üyeleri İlçe Teşkilatı ve Çok Sayıda İş Adamı Katıldı.

Tuzla’da İş Adamlarına Seslenen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Referandum Konulu Söyleyişinde Tuzla Belediyesi Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’dan Övgüyle Bahsetti. Bakan Albayrak Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’yı Ne Kadar Tanıyorsunuz Çalışmalarından Memnunmusunuz? Şeklinde Sorusuna Tüm Salonun Güçlü Alkışıyla Cevap Buldu. Albayrak Güçlü Alkışın Karşısında TUZLA’DA ANKET TAMAM Başkanım İfadelerini Kullandı.

Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım İş Adamlarına Yönelik Konuşmalarından 16 Nisandan Yapılacak Halk Oylamasının Önemine Değindiler. İlçe Başkanı Demirci Yaptığı Konuşmasında BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ’nin 8 Nisan Cumartesi Yapılacağını Açıklayarak Tüm İş Adamlarını Davet Etti.

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Anayasa Değişikliği Ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine İlişkin Açıklamalarda Bulundu. Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Son 1 Yıldır Koparılan Fırtınalara Rağmen Türkiye Ekonomisinin Güçlü Ve Sağlam Temeller Üzerinde Büyümeye Devam Edeceğini Belirterek “Önümüzdeki 10 Yıl Dünya Ekonomisi Ve Siyaseti İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor” Dedi.

Referandum Sürecine İlişkin Değerlendirmelerde Bulunan Bakan Albayrak, İş Adamlarına 18 Maddelik Değişikliği İyi Okuyup Analiz Etmeleri Tavsiyesinde Bulundu. 15 Temmuz’un Tarihi Bir Süreç Olduğunu Belirten Bakan Albayrak Şunları Söyledi; Tüm Maddeleri Açıklamayacağım Ama Şu Tavsiyede Bulunacağım; Akli Selim Her Türk Vatandaşı Açıp Bu Maddeleri Okusun. Birileri Gibi, Kafadan Retçiler Gibi Yapmamak Lazım. Bu Maddeler Ne Anlatıyor? Evet. Niçin Evet? Niçin Hayır? Bu 18 Maddeyi Okuduktan Sonra Sloganik Değil Hakikaten Gelecek, Ümit, Umut, Büyük Türkiye İdealine Hizmet Edecek Mi Bu Evet? Birilerinin Sahte Korkularına, Özellikle Son 15 Yıldır Sloganik Ve Provakatif, İçi Boş Söylemlerine Mi Hizmet Edecek? Bunu Görmemiz Lazım. Onun Dışında İstediğimiz Kadar Kendimizi Parçalayalım, İstediğimiz Kadar Laf Gemisinde Söz Pişirelim, Hakikat Dairesinde, ‘Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz’ Manasında Bunu Değerlendirmemiz Gerekir. Çünkü Türkiye Özellikle 15 Yıllık Büyük Türkiye Yolculuğunun Son 3-5 Yılında Çok Farklı Badireler Atlattı. Buna Şahit Miyiz? Özellikle Son 40 Yıldır Bugünler İçin Hazırlanan 2 Tane Büyük Örgüt Deşifre Oldu. Biri PKK, Diğeri FETÖ. Birisi Demokrasi, Saz, Söz, Güvercin Hikayesinin Arkasına Sığındı, 7 Haziran’dan Sonra Hakiki Resim Ortaya Çıktı. Diğeri De Hayır, Hasenat, Himmet, Diyalog Ve Sohbet Çerçevesinde En Kıymetli Varlığımız Olan, Genç Nesillerimizin Beynini Yıkayarak 15 Temmuz İle Neticelenecek Bir Süreç Var. Öyle Bir Süreç Ki Kendi Milletine, Kendi Devletine İhanet Edebilecek Seviyede Beyinleri Yıkanmış, İhanet Sarmalına Sarılmış Bir Nesil. Onun İçin 15 Temmuz Tarihi Bir Süreçtir.”

‘YALANLARA KULAK ASMAYIN, ASANLARI UYARIN’

Tarihi Bir Dönemden Geçildiğini İfade Eden Bakan Albayrak Tarihi Dönemlerden Geçtiğimiz Bu Dönemlerde, Sizde 60 Sene Sonra, 50 Sene Sonra Torunlarınıza Bugünleri Ağlayarak Anlatmak İstemiyorsanız, Türkiye’nin 15 Yılda Nereden Nereye Geldiğini Kalbinde Zerre Vicdanı Olan Herkese Şunu Sormak Lazım; ’15 Sene Öncesinin Türkiyesi, Demokrasi Olarak, İstikrar Olarak Neredeydi, Bugün Nerede?’ Eline Vicdanına Götüren Herkes Bu Soruya Samimiyetle Cevap Vermeli. Geldiğimiz Bu Büyük Kırılma Ve Gideceğimiz İstikamette Kimler Yolumuza Taş Koydu? Kimler Sesimizi Kısmaya Çalışıyor? Kimler, İhanet Şebekeleri Ve Maşalar, Bu Ülkede Geleceğin Nesline Kast Etmeye Çalışıyor ? Bunu Görmemiz Lazım. Esas Konu Budur. 16 Nisan Da Bu İstikamette, Tam Da Bu İstikamette Bugün Sahip Olunan Güçlü Liderliğin Yanıltmaması Gereken Resimdir. Bu Düzenleme Bugün Cumhurbaşkanından Sonrası İçin Geçerlidir. Bu Ülkenin Başında Öyle Bir Lider Var Ki? Belediye Başkanı Olduğundan Bugüne Kadar Oturduğu Makamlardan Güç Alan Değil Güç Veren Lider Oldu. Sakın Yalanlara Kulak Asmayın, Asanları Uyarın.”

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 16 Nisan’da ‘Evet’ Çıkması Halinde Rejimin Değişeceği Yönündeki İddialara İlişkin Soruyu Da, “Yalandan Kim Ölmüş? Bu Ülkenin Rejimi Cumhuriyet. Cumhuriyet Ne Demek? Adı Üstünde Cumhurdan, Halktan Gelir. 80 Yıldır İlk Defa Bu Dönemde Milletin İradesinin Ankara’daki Bürokratik Oligarşiden Alınarak Halka Teslim Edildiği Bir Dönem. Cumhuriyetten Geri Dönüş Yok. 15 Temmuz’da Kalkışma Yapanlara Karşı Bu Millet Çıplak Elleriyle Tanklara, Toplara, F-16’lara Karşı Durdu Mu? Adam ‘Rejim Değişecek’ Diyor. Ne Değişecek? Sistem Değişecek” Diyerek Yanıtladı.

Programın Sonunda AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Protokol İle Birlikte Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı Çeşitli Hediyelerle Uğurladı.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NIN ‘ÖZEL ÇOCUKLAR’I ‘SEVGİ İZİ’YLE GÜVENDE

HIZLI YORUM YAP