DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

BAKAN ALBAYRAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ, İLÇE BAŞKANIMIZ VE TEŞKİLATIMIZLA TUZLA GAYET İYİ HEDEF 2019

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatında Partililerle Buluşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Tuzla Ziyaretinde Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci, “ Sayın Bakanımız Söz Verdiği Gibi İstanbul’daki İlk Programını Tuzla’dan Başlatıyor. Kendisi Birçok Program Yapıyor Ama Ben İnanıyorum Ki Sayın Bakanımızın Bizdeki Yeri Farklı Olduğu Gibi, Sayın Bakanımız İçinde Bizim Yerimiz Çok Ayrı. Sayın Bakanımız Göreve Geldikleri İlk Andan İtibaren Özellikle Enerji Konusunda Olan Sorunları En Kısa Sürede Çözüme Kavuşturdu. Enerji Bakanımıza Bir Kez Daha Teşekkür Ediyoruz. Değerli Arkadaşlar Geçtiğimiz Günlerde Bazı Siyasi Gruplar Burada Şov Yapmaya Kalkıştılar. Şuna Emin Olabilirsiniz Arkadaşlar, Olayın Başından Sonuna Kadar Biz Sorunların Çözümü İçin Çalışıyoruz. Olayın Olduğu İlk Andan İtibaren Bütün Kurumlarımız Bu Meseleyi Takip Ediyor. İSKİ ve Atık Su Kanalına Bu Kaçak Dökümü Yapan Gerçek Suçluların da Cezalarını Çekmesi İçin Cumhuriyet Savcılarımız Emniyet Teşkilatımız da Gereken Hassasiyeti Gösteriyorlar Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’da Yaptığı Konuşmada, “ Değerli Teşkilat Mensuplarımız Hepinizi Kutluyorum. Bütün Seçimlerde Almış Olduğumuz Tuzla’daki Sonuçlarda Gayretinizi Gösterdiniz Ama 2019 Mart ve 2019 Aralık İçin Hiç Durmadan Çalışacağız. Beraber Nice Güzel Zaferler Diliyorum. Tuzla’dan Sorumlu Sayın Bakanımıza da Hoşgeldiniz Diyor ve Kendilerine Teşekkür Ediyorum” Dedi.

İstanbul Programları Doğrultusunda İlk Olarak Tuzla’yı Ziyaret Eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yaptığı Konuşmada, “  Partimizin En Tepesinden En Aşağıya Kadar Herkes Bir Neferidir. Bu Kutlu Davanın Kıymetli Dostları, İstanbul’daki İlk Programımıza Tuzla’yla Başladık” Dedi.

Bakan Berat Albayrak, “ Son Dönem Programlarının Yoğun Olması Nedeniyle İstanbul Ziyaretlerimizi Yeteri Kadar Yapamıyoruz. 2 Yıldır Cenab-ı Allah’ın Yardımı Sizlerin de Duasıyla Bu Yükü Taşımaya Devam Ediyoruz. İnşallah Daha Hayırlı Şekilde Sizlere Hizmet Etmeyi Nasip Etsin. Konuşmama Tuzla’dan Gireyim Anlatayım Dedim Ama Hem Belediye Başkanımız Hem İlçe Başkanımız Hem de Teşkilatımız Sayesinde Tuzla Gayet İyi. Sadece Hizmet Anlamında Değil, İnsanlara Dokunma Ülkeyi Bir Yerden Bir Yere Taşıma Noktasında Tuzla Çok Güzel Bir Örnek Oldu. İnşallah 2019’da da Bir Önceki Seçimden Daha Çok Çalışarak, Tuzla’da Rekor Kırarak Çıtayı Daha Yukarı Taşıyacağız. Bize ve Size Düşen Daha Çok Çalışmak” Dedi.

Bakan Albayrak, “ 2019’da Çok Önemli Bir Yerel Seçimimiz Var. Tuzla’da Kazanmak Yetmez. Rekor Kırmamız Lazım. Başkanımız Başarılı, Teşkilatımız Başarılı. Her Kademesiyle Tuzla’da Çok Önemli Başarılar Elde Ettik. Ama 2019 Bunu Daha Yukarıya Taşımak İçin Önemli Bir Süreç. Vatandaşlarımıza, Komşularımıza, Akrabalarımıza Kimseye Kapıyı Kapamadan Çalışmaya Devam Edeceğiz” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığında Gerçekleşen Programa AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin Tuzla Sorumlusu Üzeyir Işık AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural Meclis Üyeleri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ve Teşkilatı Mahalle Başkanları Yönetimleri ve Çok Sayıda AK Partili Katıldı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TAKIM ELBİSENİN YENİ ADRESİ PİERRE CARLOS ŞİFA AVM’DE HİZMETE AÇILDI

HIZLI YORUM YAP