DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

BAHREM KURUĞAÇ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİN, GÖNÜL MECLİSİ İÇİN DOSTLARIYLA BAŞVURDU

İlk Günkü Aşk ve Sevgiyle, Saygıyla, Başarılı Çalışmalara İmza Atan Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç Mart 2019 Tarihinde Yapılacak Yerel Seçimlerde TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET İLE ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET Sloganıyla Yeni Dönem İçin Aday Adaylık Başvurusunu AK Parti İlçe Binasında Konferans Salonunu Dolduran Çok Sayıda Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri Ailesi ve Akrabalarının Destekleriyle İlçe Başkanı Suat Durak’a Teslim Etti.

Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Aday Adayı Bahrem Kuruağaç’ın Çok Sayıda Destekçisiyle Başvuru İçin Geldiği AK Parti İlçe Binası Konferans Salonun da Başvurusunu Kabul İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Konuşmada; Bu Kadar Yoğun Bir Katılımla Başvuruya Geldiği İçin Bahrem Kuruağaç Beyi Tebrik Ediyorum. Sizleri de İlçemizde Ağırlamaktan Çok Memnun Oldum. 2019 Yerel Seçimlerinde Sizlere Çok İş Düşüyor. Çalmadık Kapı Girmedik Gönül Bırakmayacağız. Seçim Sloganımızda Gönül Belediyeciliği Sizlerle Daha Güçlü Tuzla İçin 1 Nisan Sabahına Kadar Durmadan Yorulmadan Çalışacağız Katılımınızdan Dolayı Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Tuzla Bitlisliler Dernek Başkanı Alpaslan Güneş ve Yönetimi, Tuzla Müteahhit ve İş Adamları Dernek Başkanı Engin Kılıç ve Yönetimi, Patnos Dernek Başkanı İsmail Kılıç ve Yönetimi, Aydınlı Bitlis Platformu Dernek Başkanı Veysi Ulubay ve Yönetimi, Tuzla Gençler Birliği Spor Kulüp Başkanı Veysel Ateş ve Yönetimi, Marmara Bitlisliler Dernek Başkanı Bülent Dağbay ve Yönetimi, Ağrı Dernek Başkanı Mehmet Toğrul ve Yönetimi, Marmara Bölgesi Van İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Vedat Dursun ve Yönetimi, Ardahan Dernek Başkanı Fikret Çakmak ve Yönetimi, İçmeler ve Şifa Kursu Başkanı Ekrem Altıntaş ve Yönetimi İle Çok Sayıda Kanaat Önderleri ve Bunlardan Bazıları Çelik İnşaat Vefa Çelik, Karzen İnşaat Kenan Keleş, Akkardeşler İnşaat Abdürrahim Akbaba ve İbrahim Akbaba, Kerem Dağbay, Ümit Dağbay, Yasin Ulubay, Kutbettin Ulubay, Fehmi Ulubay, Zeki Ateş, Hakan Kara, Alaattin Kılıç, Mehmet Şerif Ulubay, Mehmet Toprak, Ercan Uçma, Altunbaş İnşaat Hayrettin Altunbaş, Mehmet Aydın, İdris Toklar, Andıç Büfe ve Andıç Döner Turgut Andıç, Model Yapı Denetim Baran Akar, Kemal Toprak, Eski Patnos Dernek Başkanı Mehmet Kılıç ve Çok Sayıda Akrabası İle Ailesinin Katıldığı Başvuruda Bir Konuşma Yapan Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Aday Adayı Bahrem Kuruağaç Katılım ve Desteklerinde Dolayı Tüm Hemşerilerime Dostlarıma ve Tüm Kanaat Önderlerimize Teşekkür Ederim. Yuvamız Evimizde Başvurumuzu Kabul Eden İlçe Başkanımız Suat Durak Beye Teşekkür Ederim. Gönül Belediyeciliğin, Gönül Meclisi İçin Başvurumuzu Tamamladık. Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın. Allah Mahçup Etmesin. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun Dedi.

Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Aday Adayı Bahrem Kuruağaç Başvurusundan Sonra Kapıda Karşıladığı Misafirlerini Bizzat Teşekkür Ederek Yine Kapıda Yolcu Etti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÖNÜLLERİN VE DAVANIN ADAMI LEVENT AYAZ MECLİS ÜYESİ A.ADAYI OLDU

HIZLI YORUM YAP