DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

BAHREM KURUAĞAÇ ORGANİZE ETTİ DOĞULU HANIMLAR BİNALİ YILDIRIM DEDİ

Mimarsinan Mahallesinde İkamet Eden Tuzla Belediyesi AK Parti Başarılı Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç’ın Evinin Bulunduğu Sokağa Taşan Büyük Buluşma Komşuları İle Doğu ve Güneydoğulu Hanımların Yoğun Katılımıyla Gerçekleşti.

Tuzla Belediye Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç’ın Evinin Önündeki Bahçe ve Sokağa Taşan Buluşmaya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Eşi Başhekim Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Nurhan Erdem, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Tülay Kalav, Mimarsinan Mahalle Muhtarı Erkan Arslan ve Komşuları İle Doğu ve Güneydoğulu Yüzlerce Hanımlar Katıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam Yaptığı Selamlama Konuşmasında Binali Yıldırım İçin Destek İstedi. Büyük Alkış Alan Konuşmasında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Selamlarını Getirdiğini İfade Eden Seval Çam, AK Parti İktidarında Neler Yapıldığını 1994 Yılında Recep Tayyip Erdoğan İle Başlayan Belediyecilik Anlayışı 2019 Yılında Mart Seçimlerinde Yaşanan Bir Takım Oyunların Sonucunda Yenileniyor. Bu Zamana Kadar “Ne Dediysek Yaptık Yine Biz Yaparız Binali Yıldırım Yapar” Şeklinde Konuştu.  31 Mart Seçimlerinde AK Partimizin Adayı Şadi Yazıcı’yı Tuzla Belediye Başkanımız Olarak Seçtiniz Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum Verdiğiniz Desteklerden Dolayı. Bu Pazar Yenilenecek İBB  Seçimlerinde de Binali Yıldırım’a Desteklerinizi Bekliyoruz Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’da Yaptığı Selamlama Konuşmasında Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’a Katılım ve Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ederken AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a Destek İstedi. Binali Yıldırım’ın Tuzla’da İkamet Ettiğini, Tuzlalılar’ın İçinden Biri Olduğunu Belirten Başkan Yazıcı, “31 Mart Yerel Seçimlerinde Göstermiş Olduğunuz Destek İçin Yürekten Teşekkür Ediyorum. Sizlere Layık Olmaya Çalışacağız. Tuzla Halkının Göstermiş Olduğu Teveccüh İle Biz Bir 5 Yıl Daha Size Hizmet Etmenin Onur ve Gururunu Yaşayacağız. Bize Bu Hizmet Etme Fırsatını Veren Rabbim’e Hamd Ediyorum. 31 Mart’ta Yarım Kalan, 23 Haziran’da Tekrarlanacak Olan Seçimlerin İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz İçin Hayırlı Olmasını Rabbim’den Niyaz Ediyorum. İstanbul’un Yüzde 1,5 Nüfusuna Sahibiz. Bazı İlçelerden Çok Büyük Coğrafyamız Var Onlara Göre Nüfusumuz Daha Az. Tuzla Belediye Başkanı Olarak Bir Ricada Bulunacağım. Tuzlamız’ın Daha Çok Hizmete İhtiyacı Var. İBB Sorumluluğundaki Hizmetlerden Daha Çok Yararlanmak, Daha Çok Hizmet Alabilmek İstiyoruz. Tuzlamız’da Oturan, Tuzlamız’daki Hizmetlerimizde Desteği Olan, Birlik Ve Beraberliğimizde Bir Ağabeyimiz Olan Binali Bey’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Olabilmesi İçin Destek Ve Duanızı Arzu Ediyoruz, Rica Ediyoruz. Eğer Büyükşehir Belediye Başkanımızı Tuzla’dan Çıkartırsak Daha Çok Hizmeti Hep Birlikte Almış Olacağız. Sizi Allah’a Emanet Ediyoruz. Binali Bey’i De Size Emanet Ediyor ” İfadesini Kullandı.

Tuzla Belediye Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç Misafirlerini Yolcu Ettikten Sonra Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda 23 Haziran Seçimleri Türkiye Tarihinde Önemli Bir Seçimdir. Komşularımız İle Doğu ve Güneydoğulu Hanımları Misafir Ettik. Seçimlerin Öneminden Bahsederek Desteklerini İstedik Söz Aldık. Rahatlıkla Söyleyebilirim ki Komşularımız İle Birlikte Doğu ve Güneydoğulu Kardeşlerimizle Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’ın Sonuna Kadar Yanındayız İfadelerin Kullanarak YAPARSA AK PARTİ YAPAR, YAPARSA BİNALİ YILDIRIM YAPAR Dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ve Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Hanımların Sorularını da Cevapladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BİNALİ YILDIRIM:TUZLA’DAN SESLENDİ BU TAM BİR İKİYÜZLÜLÜKTÜR!

HIZLI YORUM YAP