DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

BACACI “KARARSIZ SEÇMEN, ‘EVET’E YÖNELDİ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Kadın Kolları Derya Bacacı ve Çok AK Partili Hanımefendi Aydınlı Toki’den Başlattıkları ve Tüm Mahallelerdeki Seçmen Ziyaretleriyle Kararsız Seçmeni ‘EVET’e Yönlendirdi.

Burada Açıklama Yapan İstanbul Milletvekili Hasan Turan Tuzladaki Seçim Havasını Olumlu Bulduğunu İfade Ederek Son 7 Günde Özellikle Kararsız Seçmenin ‘EVET’e Yönlendiğini Görüyorum. Bunun da Nedeni Milliyetçilik Duygularının Ağır Basması Hollanda ve Almanya’nın Türkiye Aleyhine Aldığı Kararlar Uyguladığı Yaptırımlardır Pkk’nın Fetö’nün Hayır Demesi, Fetö’nün Agresif Bir Şekilde Hayır Çalışması Milletimizi Etkiliyor. İnsanlar Bizleri Dinleyip Düşününce Doğruyu Anlıyor Vekilim Bize Anlatma Biz Her Akşam Dinliyoruz ve Neyin Ne Olduğunu Biliyoruz. Öğrendik Biz “EVET” Diyoruz Dediler.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Yapılan Spekülasyonların ve Algı Operasyonlarının Boş Olduğu Anlaşıldı. Durum Bence Son 7 Gün Öncesinde Netleşmiştir. Teşkilatım Açısından Bakarsam Siyasi Hayatımın En Heyecanlı Motive Olmuş Bir Teşkilatını Görüyorum. Bütün Unsurları İle Ak Parti Tuzla Teşkilatı Sahada. Kuruluştan Bu Güne Görev Alan Herkes Sahada Çalışma Yapıyor. Bugün Hanım Kollarımız Kapı Kapı Dolaşarak Hanımları Evlerinde Ziyaret Ediyorlar Sandıkta En İyisini Hanımlar Bilir Onlar da “EVET” Kararını Çok Vermiş Mübarek Olsun İfadelerini Kullandı.

TUZLA AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI DERYA BACACI

Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Yaptığı Açıklamalarda Hepimiz Bir Davanın Peşinden Gidiyoruz. Değişmesi Gereken Bir Anayasa Var ve İçimizden Çıkan Bir Lider Bu Anayasanın Değişmesini Bize Söylüyor. Çünkü Bu Değişikliği Aslında Halk İstiyor. 15 Temmuz’da Yaşanan Hain Darbe Girişimini ve Devleti Ele Geçirmek İsteyen Hainlerin Niyetini Hepimiz Biliyoruz. O Yüzden Bu Gün Vefa Günüdür. Bizim, Devletimize ve Bizden Önce Bu Toprakları Bize Bırakmış Olan Atalarımıza Bir Vefa Borcumuz Var. O Vefa Borcunu da Sandıkta Tuzlalı Hanımlar Olarak  Biz “EVET” Diyerek Çocuklarımıza Bırakacağımız Miras Olarak Bunu Tarihe Yazacağız. Seçim Günü Sabahı Uyandığımızda TÜRKİYE YEPYENİ BİR TÜRKİYE OLACAK Dedi. 16 Nisanda Yani Bu Hafta Sonu Aziz Milletimiz Sandık Başına Giderek 15 Temmuz’da Sahada Kazandığımız O Zaferi Sandıkta da Kazanmak Suretiyle Perçinlemiş Olacağız Buna Yürekten İnanıyorum Açıklamalarında Bulundu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA ONBİNLERLE YENİKAPI’DA

HIZLI YORUM YAP