DOLAR

32,4245$% -0.2

EURO

34,8703% -0.67

GRAM ALTIN

2.439,17%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%0,00

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2074965฿%-1.46111

ETHEREUM

102040Ξ%-0.96738

a

AZERBAYCAN ORDUSU CEBRAİL İLİNİN 3 KÖYÜNÜ DAHA İŞGALDEN KURTARDI

Azerbaycan Ordusu, İşgal Altındaki Topraklarını Kurtarmak İçin Başlattığı Operasyonun 9’uncu Gününde İlerlemesini Sürdürerek, Cebrail İlinin 3 Köyünde ve Farklı Yönlerdeki Birkaç Stratejik Tepede Kontrolü Sağladı.

Azerbaycan Ordusu, İşgal Altındaki Topraklarını Kurtarmak İçin Başlattığı Operasyonda Cebrail İlinin 3 Köyünde ve Bazı Stratejik Tepelerde Kontrolü Sağladı.

Gün Boyu Devam Eden Çatışmalar Cebrail Yönünde Yoğunlaştı ve Azerbaycan Ordusu Şıhali Ağalı, Sarıcalı ve Mezre Köylerini İşgalden Kurtardı. Azerbaycan Askerleri Cephe Hattının Farklı Noktalarında Birkaç Stratejik Tepeyi de Ermeni Güçlerinden Temizledi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Twitter Hesabından “Bugün Azerbaycan Ordusu, Cebrail İlinin Şıhali Ağalı, Sarıcalı ve Mezre Köyleri İle Çeşitli Yönlerde Birkaç Stratejik Tepeyi İşgalden Kurtardı. Kahraman Ordumuzun Başarılı Operasyonu Sürüyor. Karabağ, Azerbaycan’dır.” Paylaşımında Bulundu.

Azerbaycan Askerleri, Ermenistan Ordusunun 4 Grad Füze Sistemini ve 3 Tankını İmha Etti.

ERMENİSTAN SİVİLLERİ HEDEF ALMAYA DEVAM EDİYOR

Azerbaycan Ordusunun İlerleyişi Sürerken, Ermenistan Ordusu da Sivil Yerleşim Birimlerine Ağır Silahlarla Ateş Açtı.

Ülkenin 2’nci Büyük Kenti Gence İle Terter, Ağdam, Ağcebedi, Beylegan, Göygöl, Berde ve Goranboy İllerinin Merkezleri ve Bazı Köyleri Yoğun Top Atışına Tutuldu. Berde ve Ağdam’a Gerçekleştirilen Saldırılarda 2 Sivil Yaşamını Yitirdi.

DİPLOMATİK GİRİŞİMLER SÜRDÜ

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Fransa Dışişleri Jean-Yves Le Drian Ortak Bildiri İmzalayarak, Taraflara Çatışmalara Son Verme Çağrısında Bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’la, Dışişleri Bakanı Lavrov İse Azerbaycanlı Mevkidaşı Ceyhun Bayramov’la Telefon Görüşmesi Gerçekleştirdi.

Moskova Yönetimi, AGİT Minsk Grubu Eş Başkanlarının Katılımıyla Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanlarının Görüşmesini Moskova’da Gerçekleştirmeye Hazır Olduklarını Teyit Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TOKİ’NİN İNDİRİM KAMPANYASI 21 EKİM’DE BAŞLAYACAK

HIZLI YORUM YAP