DOLAR

32,5269$% 0.31

EURO

34,8937% 0.69

GRAM ALTIN

2.422,35%1,79

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%1,48

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1866473฿%-3.48093

ETHEREUM

95640Ξ%-0.1038

a

AYDINLI TOKİ’DE ÇİÇEKLERLE KARŞILANAN YAZICI ÇİFTİ 6 BİN KİŞİYLE BERABER İFTAR AÇTI

Tuzla’da Geleneksel Hale Gelen Sokak İftarı Aydınlı Mahallesi’nde Bulunan Toki Konutları’nda Yapıldı. Yaklaşık 6 Bin Vatandaşın Katıldığı Sokak İftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Eşi Dr. Fatma Yazıcı İle Birlikte Katıldı. İftar Öncesi Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, Masaları Gezerek Vatandaşlarla Sohbet Etti. Dev İftar Sofrasında Biraraya Gelen Vatandaşlar, Ezanın Okunmasıyla Oruçlarını Açtı. Kendilerine İkram Edilen Yemekleri Yiyen Vatandaşlar, Aynı Sofrada Buluşmanın Bereketini ve Mutluluğunu Paylaştı. Sokak İftarlarından Memnun Kalan Tuzlalılar, Belediyeye Teşekkür Ettiklerini Belirtti.

“TUZLA’DA HER MAHALLEDE, HER SOKAKTA OLMAYA ÇALIŞTIK”

Binlerce Kişiyle İftar Sofrasında Buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,“Mübarek Ramazan Ayı’nın Ülkemizin Birlik ve Beraberliğine Vesile Olmasını Rabbim’den Diliyorum. Sokak İftarlarında Bizi Yalnız Bırakmayan ve Bütün İftar Sofralarıyla Birlik, Beraberliği Ortaya Koyan Bütün Vatandaşlarımıza ve Kardeşlerimize Teşekkür Ediyorum. Tuzla’da Her Mahallede Her Sokakta Olmaya Çalıştık. Bütün İftarlarımızla Beraber 120 Bin İftar Sofrası Oluşturarak da Vatandaşlarımızla Aynı Sofrayı Paylaşanlar Kardeştir Düsturu İle Bu Ramazan’ı da Geçiyoruz İnşallah. Vatandaşlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum. Bizim Sokaklarda Kurmuş Olduğumuz Her Sofrayı Tıka Basa Dolduruyorlar. Bizi Her Zaman Gözlerinde ve Gönüllerinde Muhteşem Bir Şekilde Karşılıyorlar. Allah Razı Olsun. Bütün Vatandaşlarımızın Şimdiden Hem Kadir Gecesi’nin Hem de Bayramını Tebrik Ediyorum” Dedi.

Tuzla Belediyesi, Ramazan Ayı Boyunca 17 Mahalle ve 5 Sitede Kuracağı Sokak İftarlarıyla Vatandaşları Bir Araya Getirecek.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAKAN AHMET ARSLAN’A TUZLA’DA FAHRİ DOKTORA UNVANI VERİLDİ

HIZLI YORUM YAP