DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

ANKARA’DA BAŞLAYAN CUMHUR İTTİFAKI TUZLA’DA DEVAM EDİYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara’da Yaptıkları Açıklamalar ve Teşkilatlara Gönderdikleri Genelgeyle Devam Eden Cumhur İttifakı İlçelere de Yansımalara Başladı. İstanbul’da İl Başkanlarıyla Sabah Başlayan ve İlçelerde de Aynı Anda Başlayan Ziyaretler Kapsamında AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve İlçe Teşkilatından Oluşturulan Heyet Mhp Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’i Makamında Ziyaret Etti.

Görüşmede, Cumhur İttifakının 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerindeki Stratejileri Hakkında İstişare ve Değerlendirmelerde Bulunuldu. Görüşmenin Ardından Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulunan Doğruer, Cumhur İttifakının Önemine İşaret Ederek, Nazik Ziyaretleri İçin AK Parti Heyetine Teşekkür Etti. Mükemmel Ev Sahipliği İçin Mevkidaşına Teşekkür Eden Durak, “Cumhur İttifakı, İki Partinin Seçim Kazanmak İçin Partisel Çıkar Anlayışıyla Gerçekleştirilmiş Bir İttifak Olmanın Ötesinde Bir Anlama Sahiptir. Cumhur İttifakı, Partisel Çıkar Anlayışıyla Gerçekleşen Bir İttifak Değil, Önce Türkiye Diyenlerin İttifakıdır” Dedi.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer Yaptığı Açıklamalarda Hiç Kardeş Olamadıklarımız Kardeşlik Naraları Atmasın Bizler Genel Başkanımızın Talimatlarını Emir Kabul Eden Teşkilatlarız Cumhur İttifakı Kapsamında Tuzla da Adayımız Desteğimiz Mevcut Belediye Başkanımız AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayımız Dr.Şadi Yazıcı’dır Tuzlada Çalışmalarımıza Bu Yönde Olacak Mecliste de Kendi Meclis Üyesi Aday Listemizi Çıkaracağız 24 Haziranda Olduğu Gibi Başkanlıkta AK Parti Adayımız Dr.Şadi Yazıcı’ya  Mecliste Mhp Olarak Çıkaracağımız Listemizle Devam Edeceğiz Allah Yardımcımız Olsun İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Açıklamalarda Cumhur İttifakı Noktasında Tabanla İlgili Bir Sorun Yok. Başkanlık Sistemi’nin Gelmesiyle Birlikte İnşallah Cumhur İttifakı İle Birlikte Bundan Sonra Türkiye Cumhuriyeti’ni Muhafazakar ve Milli Duygulara Sahip İnsanlar Yönetecek. Dolayısıyla Türkiye Çok Ciddi Manada, Bir Çizgi Çizmiş Oldu. Bundan Sonra Bu Ülkenin Başına Farklı Düşünen Bir İnsan Gelmeyecek. İnşallah Bundan Sonraki Süreçte Türkiye’nin Üzerinde Hiçbir Sıkıntı Olmayacak. AK Parti ve MHP Tabanı Birbirine Çok Yakın Tabandır. CHP ve HDP İle Değerlendirilemeyecek Kadar Çok Daha Ulvi ve Kutsal Bir Tabandır. Belki Ayrı Kollarda Yürüyoruz, Ama Aynı Gövdede Yer Alıyoruz. Bütün Gaye, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni İlelebet Yaşatmak ve Muasır Medeniyetler Seviyesine Getirmektir. Tuzla’da Bugün İlçe Başkanımızla Güçlü AK Parti ve MHP Olarak Asla “Sen Ben Kavgası” İçinde Olamayacak Sürekli Cumhur İttifakının Ruhu Zedelenmesin Milletimiz Kazansın Anlayışı İçinde Olacağız. İnşallah 31 Martta; Yıkıcı Olan Değil Yapıcı Olan İttifak Kazanacak. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun Hayırlı Mübarek Olsun Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN VE BAŞKAN ADAYI YAZICI’YI TEŞKİLATLAR BAĞRINA BASTI

HIZLI YORUM YAP