DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AKKÖSE BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ

Belediyenin Mahkemelik Dosyalarının Tamamını Vatandaşla Husumet Olarak Algılamış, Belediyenin Yargıya Başvurmasını Basit İfadelerle Eleştirmiş. Azıcık Ucundan Hukuk Bilgisi Olan Bir Kişi, Yargı Kararı Üzerine Suç Unsuru Taşıyan İfadeler Kullanamaz. Kaş Yaparken Göz Çıkaran, Popülist Bakış Açısıyla Sözüm Ona Halkçı Tavır Alan Bülent Akköse Bilmezmi ki Yazdıkları Suç Unsuru Taşımaktadır. Her Kamu Kurumu Vatandaşla Adli, İdari Konularda Mahkemelik Olabilir. Bu Ne İdarenin Ne de Vatandaşın Haklı Yada Haksız Olduğu Anlamı Taşımaz. Hukukun Temel İlkelerinden Birisi Masumiyet Karinesidir. Mahkemeye Taşınan Bir Süreçte Yargı Kararı Olmaksızın Davalıyı Suçlu Olarak Göstermek; Hukuka da Vicdana da İnsanlığa da Sığmaz. Gelelim İşin Diğer Boyutuna; Bülent Akköse’nin Penceresinden Tuzla Belediyesi’nin Toplamda 540 Davası Olduğunu ve Bunun Hepsinin Vatandaşla Olduğunu Varsayarsak Belediye Karşısına Ortalama 2 Bin Kişiyle Yargı Sürecini Yaşamış Oluyor. Asıl Popülist Siyaset Burada Ortaya Çıkıyor. Demek ki Tuzla Belediyesi, 263 Bin Tuzlalı’ya Eşit Davranıyor. Belediye Ne Siyaset Uğruna Haksızlığa Boyun Eğiyor, Ne de Haksızlığa Uğradığını Düşünen Vatandaş Mahkeme Kapısına Gitmekten Çekiniyor. Demokrasinin, Hukukun, Özgürlüğün Güzelliği de Burada Yatıyor.

Aile Yemeğini Siyasi Çalışmaları Arasına Koyacak Kadar Gözünü Belediye Başkanlığı Hırsı Bürüyen Bunun İçinde Tamda Belediyenin Karşısından Özel Bir Ofis Tutarak Çalışmalarına Başlayan Akköse Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olmuş Bile.

BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ

Belediyeden Edindiğimiz Bilgiye Göre Belediyeler Kamulaştırma Davalarının Doğal Bir Tarafı Oluyor. Tuzla Belediyesi Kamulaştırma Yapmadığına Göre İlgili Devlet Kurumlarının Yaptığı Kamulaştırmalarda Davanın Doğal Bir Tarafı Oluyor. Bu da Dava Sayısına Etki Ediyor.

Uğur Mumcu Derdi ki; Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunmaz. Bülent Akköse Bilgi Sahibi Olduğu Halde Yanlış Fikir Sahibi. Neden? Nedeni Çok Basit?

Kim Bülent Akköse? Aile Yemeğini Siyasi Çalışmaları Arasına Koyacak Kadar Gözünü Belediye Başkanlığı Hırsı Bürüyen (Aday Olursa Yengeden Bir Oy Garanti), Belediye Karşısında Büro Tutarak Belediye Başkanı Olacağını Sanan, Ha Unutmadan 23 Yıl Boyunca Kamuya Ait Yolları İşgal Eden Marmados Sitesi’nin de Yöneticisi.

Bülent Akköse’nin Satır Aralarında Bu Ayrıntıyı Çok Net Yakalıyoruz. Kamunun Yollarını İşgal Eden, Halka Ait Yolları Zevki Sefa İçin Kapatan, Sitesine İmtiyaz Kazandırmak İçin Halka Sırtını Dönen ve Tuzla Belediyesi Tarafından 800 Milyara Yakın Ceza Kesilen Marmados Sitesi’nin Yöneticisi Bülent Akköse.

Anlıyoruz Ki Bülent Akköse ‘Halk İçin’ Gözüken Açıklamasında ‘Sitesi İçin’ Kesilen Cezanın Rövanşını Almaya Çalışıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATI KONGREYE HAZIR

HIZLI YORUM YAP