DOLAR

32,4301$% -0.11

EURO

34,7246% 0.43

GRAM ALTIN

2.469,19%-0,67

ÇEYREK ALTIN

4.224,00%-1,86

BİST100

9.530,47%-0,18

BİTCOİN

1971239฿%-3.77928

ETHEREUM

96244Ξ%-3.57822

a

AK PARTİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ÇOK SERT CEVAP

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Grup Toplantısında Söylediği Sözlere Sert Yanıt Verdi. Çelik, Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Açıklamada, “Darbe Girişiminin Olduğu Gece FETÖ Terör Örgütünün En Büyük Hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ Terör Örgütünü Yan Yana Zikretmesi Ahlaken ve Siyaseten İflastır” Dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Grup Toplantısında Söylediği Sözlerle İlgili Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Açıklamada Bulundu.

Çelik, Twitter Hesabından Yaptığı Açıklamada, “Darbe Girişiminin Olduğu Gece FETÖ Terör Örgütünün En Büyük Hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ Terör Örgütünü Yan Yana Zikretmesi Ahlaken ve Siyaseten İflastır” Dedi.

“Cumhurbaşkanımızın Duruşu Sayesinde, FETÖ Terör Örgütü Amaçlarına Ulaşamamıştır. FETÖ’nün Hedef Aldığı Cumhurbaşkanımızı Aynı Şekilde Kılıçdaroğlu da Hedef Almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ İle Mücadele Konusunda Ters İstikamette Hareket Ettiği Bugün Daha Net Görülmüştür” Diyen Çelik Sözlerini Şöyle Sürdürdü:

SİSTEMATİK YALANLARLA CUMHURBAŞKANIMIZA SALDIRIYORLAR

“FETÖ İle Sonuna Kadar, Kesintisiz ve Tavizsiz Mücadele Bir Devlet Kararıdır. Bu Mücadelenin En Büyük Gücü Devlet Başkanı Olarak Cumhurbaşkanımızdır. FETÖ Kendisi İçin En Büyük Engel Olarak Cumhurbaşkanımızı Görürken, Kılıçdaroğlu Sistematik Yalanlarla Cumhurbaşkanımıza Saldırıyor.

Son Haftalarda Yapılan Açıklamaların Türkiye’ye Geçmişte Çok Acılar Çektirmiş Köhne Vesayeti Yeniden Canlandırma Amacı Taşıdığını Görüyoruz. Farklı Aktörler Aynı Köhne Vesayet Denklemini Canlandırmak İçin Paslaşıyorlar.

Bunlar, FETÖ İle Mücadele Etiketi Altında Başka Bir Vesayeti Diriltme Peşindeler. Cumhurbaşkanımıza Bu Yüzden Saldırıyorlar. Demokrasimizi Öteden Beri Tehdit Eden Zihniyetin Farklı Yüzleri Var. Bu Yüzlerden Çok Çirkin Olan Birinin Yeniden Sahne Alma Çabalarını Görüyoruz.

Bu Çevrelerin Amacını Net Görüyoruz. FETÖ Terör Örgütü İle Mücadele Adı Altında, Bu Örgütle Gerçek Mücadelenin Öncüsü Olan Cumhurbaşkanımıza Saldırmak Başka Niyetlerin Göstergesidir.

Yönteminizi Tanıyoruz. Maksadınızı Biliyoruz. Niyetinizin Farkındayız. Biz Aziz Milletimizin Büyük Değeri Olan Demokrasimizi Her Türlü Terör Örgütüne ve Vesayet Zihniyetine Karşı Korumaya ve Güçlendirmeye Devam Edeceğiz.”

MİLLETİN AKLIYLA ALAY ETMEYE KALKIYOR

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Cumhurbaşkanımız FETÖ Mücadelesinin En Kararlı Sesi, Yılmaz ve Yorulmaz Lideridir. FETÖ’nün En Büyük Hedefi Olan Cumhurbaşkanımıza Yönelik Hezeyanlar Milletin Aklıyla, 15 Temmuz Gecesinin Bütün Tanıklığıyla Alay Etmektir“ Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEĞERLİ KONUT VERGİSİ’NDE DEĞİŞİKLİK KARARI

HIZLI YORUM YAP