DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

AK PARTİ TUZLA’DA YÜZDE 61 İÇİN TEŞKİLAT İÇİ EĞİTİMDEN GEÇTİ

AK Parti Tuzla’da Binlerce Hatip ve Hatibeleriyle Yüzde 61 İçin Eğitimden Geçti. AK Parti Tuzla İlçe Binasında Gerçekleşen Programda Çok Sayıda AK Partili Katılırken Program Gece Yarılarına Kadar Devam Etti.

24 Haziranda Gerçekleşecek ve Türkiye’nin İlk Başkanının Seçileceği Seçimde AK Parti Tuzla’da Teşkilat Eğitim Programı Düzenledi. Saat 21:30’da Başlayan Program Gece Yarısı Sona Erdi.

AK Parti İlçe 3 Kademe Başkanları ve Yönetimleri Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Meclis Üyeleri AK Parti Tuzla SKM Başkanı Osman Aydın ve Binlerce AK Partili Hatibin Katıldığı Eğitime İlgi Büyüktü. Programın Açılışını AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Salonun Yoğun İlgisiyle Başladığı Konuşmasında; Partimizin Dürüst Dinamik İlkeli Kadroları ve Ülkemizin Ufkunu Açan Bir Siyasal Perspektifle Türkiye’yi Layık Olduğu Aydınlığa Kavuşturmaktadır. Partimiz Geleneğin ve Geçmişin Birikimiyle Ülkemizin Sorunlarına Dünya Gerçekleriyle Paralel Biçimde Özgün Ve Kalıcı Çözümler Sunmayı Hedeflemiştir. Zorlaştıran Değil Kolaylaştıran Bölen Değil Birleştiren İten Değil Kucaklayan Haklı Zayıfları Haksız Güçlülere Karşı Koruyan Bir Anlayışa Sahibiz. Arazide de Halkımıza Bunları Anlatacağız İfadelerini Kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Arazide Mahalle Mahalle Gelebilecek Sorulara Karşı Partilileri Bilgilendirdi. Toplantıda Partililerinde Sorularını Cevaplarken Tüm Mahalleleri Baz Alan Sunumu Yaklaşık İki Saat Sürdü. Başkan Yazıcı Sunumda 2014 Yılında Yapmış Olduğumuz Vaatlerimizin Yüzde 98’ni Bitirildiğini İfade Ederken Yeni Dönem Çalışmalarına Başladıklarını İfade Ederken Mahalle Mahalle Yaptığımız Anketlerle de Birebir Görüş Belirten Vatandaşlarımızla da Şikayetlerini Alıyoruz Hiç Olmadı Her Perşembe Gerçekleştirdiğimiz Halk Günümüzle de Vatandaşlarımızı Birebir Dinliyor Sorunların Halletmeye Çalışıyoruz. Size Sadece Şikayet Etmek Amacında Olan Provakörlere Karşıda Birebir Telefon Açın Sorun Bizim Hizmetimiz Vatandaş Odaklı İfade Etti.

Partililerin Sordukları Soruları da Cevaplayan Başkan Yazıcı Çalışmalarımızı ve Hizmetlerimizi Anlatmaya Kalksam Saatler Sürer Gecenin Bu Saatinde Sabırla Dinleyen Herkese Teşekkür Ederim Derken 24 Haziranda Gerçekleşecek Seçimlerin Ülkemiz İçin Çok Önem Arz Ediyor Herkesin Elini Taşın Altına Koyması Gerektiğini Yapılacak Seçimlerin Ülkemize Hayırlar Getirmesini Temennisinde Bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA ANNELERİ UNUTMADI, 36 NOKTA ONBİNLERCE GÜL DAĞITTI

HIZLI YORUM YAP