DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK PARTİ TUZLA’DA TEK YÜREK!

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla İlçe Başkanlığının Düzenlediği, Gelenekselleşen “Ahde Vefa” Yemeginde AK Parti’nin Eski ve Yeni Yöneticileri ve Kadroları Bir Araya Gelerek Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Yoğun Katılım Olan Yemeğe, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Koordinatörü Gülten Durdu, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Derya Bacacı Eski İlçe Başkanları Eski Milletvekili Adayları Meclis Üyeleri Çok Sayıda Kişi Katıldı.

Espirilerin Havada Uçuştuğu, Sıcak ve Samimi Geçen Toplantı da Teşkilat Mensupları Birbirlerini Tekrar Görmenin Sevinçiyle Saatlerce Süren Programı Terk Etmeden İlgiyle Dinlerken Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Suat Durak Sonlara Bırakmadan Şikayet, Dilek ve Temenni İçin Konuşmalardan Önce Eski ve Yeni Ağabeylerimiz Diye Hitap Ettiği Büyüklerin Görüşlerinin Almak İstediğini Söyledi. Bir Kaç Tekrarlanan Anonsların Ardından Temenni ve Öneri Anlamında Söz Alanlar Fikirlerini İfade Etti.

VEFANIN EN GÜZEL SİMGESİ
Eski Teşkilat Üyelerine Söz Verildiği Vefa Yemeğinde Her Zaman Olduğu Gibi Tek Yürek Olan AK Partililer Yaptıkları Konuşmalarda, Ahde Vefa Yani Özünde ve Sözünde Doğru Olmak. Kulun Allah’a, Ümmetin Peygamberine Müridin Mürşidine Dostun Dostuna Aile Fertlerinin Birbirlerine Milletin Vatanına Sevgi ve Sadakatidir. Bizler de Bu Anlayış İçin 2019 Mart Ayında Yapılacak Olan Yerel Seçimlerine Doğru Giderken Tuzla Teşkilatları Olarak Birlik ve Beraberlik İçerisinde Yolumuza Devam Edeceğiz İfadelerini Kullandı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ DAHA GÜÇLÜ İSTANBUL, DAHA GÜÇLÜ TUZLA PAROLASIYLA YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

HIZLI YORUM YAP