DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK PARTİ TUZLA’DA STK’LARLA BİRLİK BERABERLİK İFTARINDA BULUŞTU

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Geleneksel Olarak Her Yıl Düzenlenen Stk’larla İftar Yemeğinde Bir Konuşma Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “ 11 Ayın Sultanı Olan Ramazan Ayı İçerisindeyiz. Aynı Zamanda Seçim Arifesindeyiz. 31 Mart’ta Bir Seçim Geçirdik ve 23 Haziran’da Bir Seçime Gidiyoruz. Bu Manevi Ayında Bize Verdiği Destekle Biz 31 Mart’ta Elimizden Gasp Edilen Başkanlığı, Tekrardan Alabilmek İçin Yeni Bir Seçime Gidiyoruz. Bir Yerde Adaletli Bir Seçim Yapılmamışsa, Orası Düzgün Bir Şekilde Yönetilemez. Maalesef İstanbul Seçimlerinde 32 Bin 100 Sandığımız Var ve Bu 32 Bin 100 Sandığın Başında 19 Bin 712 Tane Devlet Memuru Olmayan Oturdu ve Bu Seçim Kurulunca Yasak Olan Bir Durum. Dolayısıyla Yeni Bir Seçim Dönemine Girildi. Sizler Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım’ı Tanıyorsunuz. Tuzla’da Dr. Şadi Yazıcı’yı da Tanıyorsunuz. Yaptığı Hizmetlerden, Sosyal Projelerden, Gönüllere Girişinden, Ciddi Manada Vizyon Projeler Üretmesinden Dolayı Dr. Şadi Yazıcı’yı Seçtiniz. Akabinde Bu Ülkeye Büyük Projeler Üretmiş, Binlerce Km Yol Açmış, 11 Yıl Ulaştırma Bakanlığı Yapmış, Bu Ülkeye Başbakanlık Yapmış, En Sonunda da Bu Ülkeye Meclis Başkanlığı Yapmış Ciddi Manada Tecrübeli Bir Abimizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Görmek İstiyoruz. Burada Sizlerden de Ciddi Manada Destek Bekliyoruz. Çünkü Stk Dediğimiz Zaman, Toplumun Bir Araya Gelmesinde Kendi Örf ve Adetlerini Yaşatması Noktasında Ciddi Hizmetler Sunuyorlar. Biz 17 Yıldır Bu Devleti Yönetiyoruz. Bu Devleti Yönetirken Milli ve Manevi Değerlerimize Sahip Çıkarak Bu Devleti Yönetiyoruz. Bu Devleti Yönetirken, Halka Hizmeti Hakka Hizmet Olarak Yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Son 17 Yılını Değerlendirirken, Bu Ülkenin İnsanlarının Kendine Güvenini Görüyoruz, Bu Ülkenin İnsanlarının Yaşam Kalitesinin Arttığını Görüyoruz. Bunların Hepsi Bir Şey Sayesinde Oluyor. Bir ve Beraber Olmamız Sayesinde, Birlik Olmamız Sayesinde Oluyor” Dedi.

Suat Durak Konuşmasının Sonunda, “ 23 Haziran’da Sizlerin Desteğine İhtiyacımız Var. Biz Sizlerle Birlikte 17 Yıldır İktidardayız. Biz Sizlerle Birlikte Nice 17 Yıllarda İktidarda Olmak İstiyoruz. Tekrar İstanbul’u Kazanmak İstiyoruz. Sizlerin Desteğiyle Birlikte İstanbul’un Bundan Sonraki Süreçte Binali Yıldırım İle Devam Etmesini İstiyoruz” Dedi.

Ak Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Stk’larla İftar Programında Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Ramazan Birlik, Beraberlik, Paylaşma, Bölüşme Ayıdır. Bu Ayda Biz Kardeşliğimizi, Sevgimizi, Paylaşmamızı, Fitremizi, Zekatımızı Bu Ayda Veriyoruz. Rabbim Tutmuş Olduğumuz Oruçlarımızı ve Yapmış Olduğumuz İbadetleri En Yüce Katında Kabul Eder İnşallah. Tuzla Belediye Başkanı Olarak, 31 Mart Seçimlerinde Göstermiş Olduğunuz Destekten Dolayı Sizlere Yürekten Teşekkür Ediyorum. Allah Sizlerden Razı Olsun. Sizlere Hizmet Etmekten Dolayı Onur ve Gurur Duyuyorum” Dedi.

Dr. Şadi Yazıcı, “ 31 Mart Seçimlerinden Sonra Bazı Olaylar Oldu ve Şimdi 23 Haziran’da Yeniden Seçim Olacak. Halkımız En Doğru Kararı Verecektir. Şunu Belirtmek İstiyorum, Yapmış Olduğumuz Hizmetlerde, Yapmış Olduğumuz Çalışmalarda, Tuzla’da Beraber Oturduğumuz Binali Yıldırım’ın Tuzlalı Olması ve Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Görmekten Onur Ve Gurur Duyacağımızı ve Çok Yatırım Alacağımız, Yapmış Olduğumuz Her İşin Önemli Bir Ayağını En Az 5-10 Katını Bundan Sonra da İnşallah Hep Birlikte Tuzlamıza Kazandıracak Binali Yıldırım’a Desteklerinizi Bekliyor. Bundan Sonraki Gelecek Güzel Hizmetlerde Buluşmak Dileğiyle, 23 Haziran Seçimlerinin İstanbul’a ve Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyor, Binali Yıldırım’ı Size Emanet Ediyorum” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ATAGÜN AİLESİ BABALARI İÇİN İFTAR YEMEĞİ VERDİ

HIZLI YORUM YAP