DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AK PARTİ TUZLA’DA SEÇİM ZAFERİNİ MİMARSİNAN’DA ŞÜKÜR KURBANIYLA KUTLADI

AK Parti’nin Tüm Türkiye’de Olduğu Gibi Tuzla’da da Almış Olduğu Seçim Zaferi Doyasıya Kutlanıyor. Bugün Mimarsinan Mahallesi’nde Milletvekilliği Seçimlerinde Alınan % 48,85’lik ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Alınan % 61,8’lik Seçim Zaferi Kurban Kesilerek Kutlandı.

AK Parti Mimarsinan Mahallesi İrtibat Bürosu Karşında Kurulan Alanda Gerçekleşen Seçim Zaferi Kutlamasına AK Parti İlçe Başkanı Suat Durak ve İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Serhan Kural, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri Murat Kant, Nuri Özyavuz, Bahrem Kuruağaç ve Salih Gündoğdu Tuzla Bayburtlular Dernek Başkanı Levent Ayaz ve Yönetimi, AK Parti Mimarsinan Mahalle Yönetimi, Mimarsinan Mahalle SKM Başkanı Şaban Ayaz ve AK Parti’ye Gönül Vermiş Olan Mahalleliler Katıldılar.

Mahalle Temsilciliği Karşısındaki Alanda Kesilen Kurbanın Ardından AK Parti Mimarsinan Mahalle SKM Yöneticisi Özcan Şeker Bir Konuşma Yaptı. Özcan Şeker, “ 24 Haziran Pazar Günü Ülkemiz İçin Büyük Bir Öneme Sahip Olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerini Gerçekleştirdik. Hamdolsun Genel Başkanımız Türkiye Cumhuriyet 1. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçileceğine İnancımız Tamdı. Rabbimin Bahşettiği Her Bir Başarıya Şükürler Olsun. Ramazan Ayında Burada Düzenlemiş Olduğumuz İftar Programımızda, İlçe Başkanımız Suat Durak Teşkilatımıza Bir Hedef Koymuş ve “ Sizden 60+1 İstiyorum” Demişti. Bizlerde Mahalle SKM Başkanımız Şaban Ayaz Başkanlığında İlçe Başkanımıza Verdiğimiz Sözü Yere Düşürmemek Adına Yaklaşık % 62’lik Bir Başarı Yakaladık. Rabbim Hepimize Nice Başarılar Yaşamayı Nasip Etsin” Dedi.

Mahalle Temsilciliği Karşısındaki Alanda Kesilen Kurbanın Ardından AK Parti Mimarsinan Mahalle Başkanı Mehmet Şerif Akşit, “ Her Daim Olduğu Gibi Bu Seçim Sürecinde de Bizlere Desteğini Esirgemeyen Halkımızın Teveccühü İle Bir Kez Daha Bu Seçimden de Başarıyla Çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin İlk Başkanı Seçtik. Bunun Sevincini, Heyecanını ve Gururunu Yaşıyoruz. İlçe Başkanımız Sayın Suat Durak’a, Söz Verdiğimiz Gibi Mahallemizde Hedeflenen %62’lik Dilimin Üzerine Çıktık. Rabbime Hamdolsun. Bu Münasebetle, Seçim Süreci Boyunca Saha Çalışmalarımızda Yer Alan, Desteklerini Esirgemeyen İlçe Başkanımız Suat Durak ve Yardımcılarına, Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı’ya, Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Mahalle Teşkilatımıza, Kadın Kolları Başkanımız Derya Bacacı ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Yıldızcı’ya ve Yönetimine Yürekten Teşekkür Ediyorum” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak AK Parti Mimarsinan Mahalle Başkanlığı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde Alınan Başarının Ardından Kesilen Şükür Kurbanı Programında Yaptığı Konuşmada, “ AK Parti Her Kademesiyle Büyük Bir Aile. 24 Haziran Günü Bu Zaferin Kazanılmasında, Mahalle Yönetimleri, Mahalle Kadın ve Gençlik Koları ve Bilakis Bizimle Birlikte Daha Önce Görev Yapmış Dava Şuurunu Kalbinde Taşıyan Kardeşlerimizdir. Bu Davada En Önünde Yer Alan Sizlersiniz. Halkla İç İçe Olan, Halkın Derdini Dinleyen, Halkın Dertleriyle Dertlenen Sizlersiniz. Sizler Bu Davanın Kılcal Damarlarısınız. Siz Bu Dava İçin Çoluk Çocuğunuzdan, Eşinizden, Ailenizden Fedakarlık Yapanlarsınız. Bu Davaya Allah Rızasından Dolayı Hizmet Verdiğinizden Dolayı, Rabbim İnşallah Bunları Kabul Eder ve İzzeti Katında İbadet Olarak Kabul Eder. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin İlk Başkan’ı Olarak Seçtirdik. Türkiye Cumhuriyeti Meclisi’ne de AK Parti Olarak Yeterli Çoğunluk Olarak Yerleştirdik. Bunun İçin Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Değerli Kardeşlerim Şunu Söyleyebilirler, “ Oyunuz Geriledi.” Tuzla Tarihinde İlk Defa % 51,7’ye Çıktı. Buna Referandumlar da Dahil. Bunun İçin Ben Teşkilatıma Teşekkür Ediyorum. Biz Tuzla Olarak İstanbul Ortalamasının Üzerine Çıktık. Ben Hepinize İlçe Başkanınız Olarak Teşekkür Ediyorum” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’da Yaptığı Konuşmada, Elhamdülillah, Gazamız Mübarek Olsun. Kazanan Bizleriz. Çok Daha Yüksek Oranla Kazanmak İsterdik. Bir HDP İle Bir CHP’nin Yan Yana Duruşu Bir Saadet’le Yanyana Duruşuna Rağmen Biz Bu Seçimi Kazandık. Bu Şartlarda Biz Elimizden Gelen Gayreti Gösterdik ve Bu Seçimin Kazananı Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan Yaparak Biz Olduk. Rabbim Birlik ve Beraberliğimizi Daim Eylesin. Seçim Bitti Ama Seçim Varmış Gibi Böyle Toparlanıyor Olabilmek Gerçekten Çok Güzel. İlçe Başkanımız Nezdinde Ana Kademeye ve Gençlik Kollarımıza Teşekkür Ediyorum. Hepinize Teşekkür Ediyorum” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İŞTE TUZLA’NIN YENİ MÜFTÜSÜ!

HIZLI YORUM YAP