DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AK PARTİ TUZLA’DA ÖZEL ÇOCUKLARIN KARNE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla Başlayan Özel Çocukların Karne Şenliğine AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu AK Parti Tuzla Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Çetin AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı AK Parti SKM Başkanı Erdoğan Aydın Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürleri 4 Özel Rehabilitasyon Okul İdarecileri Özel Çocuklar ve Ailelerinin Katılımlarıyla Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Gerçekleşti.

AK Parti Tuzla Sosyal Politikalar Başkanlığının Düzenlediği Özel Programla Kursiyerler Sertifikalarını ve Karnelerini AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu AK Parti Tuzla Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Çetin AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın Elinden Aldılar. Duygusal Anların Yaşandığı Programda Özel Çocukların Sevinçleri Görülmeye Değerdi.

   

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Yaptığı Konuşmada Özel Çocuklarımızın Eğitimine Önem Veren Kurumlara Teşekkür Ederken Burada Bizim Özel Evlatlarımız Eğitim Görüyor. Onları Mutlu ve Gülerken Görmek Bizi Ziyadesiyle Sevindiriyor. AK Parti İktidarıyla Gerçekleşen Engelli Haklarına da Değinen Demirci İhtiyacı Olan Her Evladımız İçin Bir Telefon Kadar Uzaktayız Hem Tuzla Belediyemiz Hemde AK Parti Tuzla Teşkilatı Olarak Engelsiz Bir Tuzla Hizmeti Verebilmek İçin Büyük Gayret Gösteriyoruz Göstermeye de Devam Edeceğiz. Sizlerin Memnuniyeti ve Mutluluğu Bizleri Sevindiriyor Açıklamalarında Bulundu.

Yapılan Konuşmalarda Sonra Özel Çocukların Gösterileri Büyük Alkış Alırken Mehteran Takımı Gösterisinde Darbelere Hayır Pankartı Açıldı, Türk Bayraklı Gösteri Ayakta Alkışlandı. Yapılan Karne Töreniyle Özel Çocukların Karneleri ve Sertifikaları Dağıtıldı. AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu AK Parti Tuzla Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Çetin AK Parti Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Karne Töreninden Sonra 4 Özel Eğitim Merkezi İdarecilerine Teşekkür Ederek Birer Buket Verdi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİLİLER ŞİFA VE MİMARSİNAN MAHALLE DANIŞMA MECLİSİNDE TOPLANDI

HIZLI YORUM YAP