DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

AK PARTİ TUZLA’DA ÖĞRETMENLERİ ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTURDU

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Yönetimi Tarafından Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Düzenlenen Programda Tuzla’da Görev Yapan Öğretmenleri Öğretmenleriyle Buluşturdu. Programa AK Parti İstanbul İl Sorumlusu Gülten Durdu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Halk Eğitim Müdürü Metin Çangır, Tuzla İlçe Milli Eğitim Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler Katıldılar.

“Öğretmenler Öğretmenleriyle Buluşuyor” Programında Bir Konuşma Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “Hepinizin Öğretmenler Günü’nü Kutluyorum. Ülkemizin Keskin Bir Virajdan Geçtiği Bu Günlerde Siz Değerli Öğretmenlerimize Çok Önemli Görevler Düşüyor. Eğitim Ailede Başladığı Gibi, Sizlerin Desteğiyle Bu Ülkenin Genç Nesillerinin Yetiştirilmesi Gerekiyor. Bu Kutsal Görevde Yer Alan Öğretmenlerimizin Bir Gün Değil 365 Günde Hatırlanmasını, Her Günde Baş Tacı Edilmesini ve Her Gün Kutlanmasını İsterim. Dolayısıyla Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutluyorum” Dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Programda Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “2 Gün Önce Gönül Ellerimiz Tarafından Düzenlenen Emekli Öğretmenlerimizi Bir Araya Getirdik. İnşallah Emekli Öğretmenlerimizle Buluşmalarımızı Geleneksel Hale Getireceğiz. Sizin Sayenizde Geleceğimiz Daha İyi Şekillenecektir. İlkokul Yıllarımızda İtibaren Bizleri Yetiştiren Siz Değerli Öğretmenlerimizin Ellerinden Öpüyorum ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutluyorum” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “Öğretmenler Öğretmenleriyle Buluşuyor” Adlı Programda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve İl Sorumlusu Gülten Durdu, Öğretmenler İle Birlikte Kendilerini Eğiten Öğretmenlerine Çeşitli Hediyeler Vererek Teşekkür Ettiler.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÖDÜLLÜ MİMAR EMRULLAH ÇETİN MECLİS ÜYESİ A.ADAYI OLDU

HIZLI YORUM YAP