DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

AK PARTİ TUZLA’DA İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BULUŞTU

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığının Ev Sahipliğinde Yerel Gündemli ve Geniş Katılımlı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezinde Yoğun Katılımla Gerçekleşti .

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığının Ev Sahipliğinde Partilileri Buluşturan Yerel Gündemli ve Geniş Katılımlı İstişare ve Değerlendirme Toplantısına AK Parti İstanbul Yöneticisi Tuzla Sorumlusu Mehmet Fatih Serdar, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, 3 Kademe İlçe Yöneticileri, AK Partinin Kuruluşundan Bugüne Kadar, AK Parti Çatısı Altında Hizmet Etmiş Teşkilat Mensupları, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları Katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Necip Fazıl Kısakürek’in Üzülme! Bu Davanın Sahibi Hak’tır. Hak Olan Davada Zafer Muhakkaktır. Sözlerini Vurguladığı Toplantıda Kıymetli Dava Arkadaşlarım Sizlerle Başardığımız ve Yıllardır Yol Yürüdüğümüz Bu Davada Yeni Zaferler İnşa Etmek Üzere 15 Nisan 2018 Pazar Günü Yapılan 6.Olağan Kongrede İlçe Başkanı Seçildim. Gelir Gelmez Yaşadığımız 3 Seçimde de Teşkilat Olarak Tüm Enerjimizi Seçim Kazanmak Üzere Harcadık. Sefere Çıkmak Bizim Elimizde Ama Zafer Rabbimin Elindedir. Elimizden Geleni En İyisini Hep Birlikte Yaparak Tuzla’nın Başına Dr.Şadi Yazıcı Başkanımızı Tekrar Seçtirdik.  Bunu Birlikte Gerçekleştirdik. Filanca Kişiler Yeni Parti Kuruyormuş, Şöyle Diyormuş, Filanca Kesim Saçma Sapan Yollara Tevessül Ediyormuş, Bunların Hiçbirinin Zerre Kadar Kıymeti Yoktur. Genel Anlamda Baktığınızda Öyle Güçsüz Bir Parti Değiliz. AK Parti Yine 44-46 Bandlarında Halkının Güvenini ve Oyunu Almış Bir Partidir. Yine Sizlerle Yeni Zaferlere İmza Atacaktır. Bugün Buraya Katılarak Çok Önemli Mesajlar Verdiniz İyi ki Varsınız, İyi ki Hep Beraberiz, Hak Olan Davada Zafer Muhakkaktır İfadelerini Kullandı. Suat Başkan Konuşmasının Sonunda Seçildiği Günden Beri Danışma Meclisi Yapma Fırsatımız Olmadı Ay Sonu Geniş Katılımlı Büyük Bir Danışma Meclisi Gerçekleştireceklerini Müjdeledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Sunum Yapmadan Önce Yapmış Olduğu Selamlama Konuşmasında AK Partinin Kuruluşundan Bugüne Kadar, AK Parti Çatısı Altında Hizmet Etmiş Teşkilat Mensupları Kıymetli Dava Arkadaşlarım Diye Sözlerine Başlayan Başkan Yazıcı, Siyasetin Bir Amacı Vardır İnsana Hizmet Etme Aracı Olduğunu İfade Ederken Birlikte Neler Yaptık, Birlikte Neleri Paylaştık Birlikte Nerelerden Nerelere Geldik Onları Paylaşmaya Çalışacağım Dedi. Bugüne Kadar 16 Seçim Yaşadık Son Seçim Hariç Başımız Dimdik Seçimlerden Çıktık. AK Parti Kurulduğu Günden Bugüne Tuzladaki Seçimler Dahil Buradaki Başarı Sizlere Aittir. Sizlerle Birlikte Başardık. Sözleriyle Kendiniz Bir Alkışlayın Dedi. Demokrasilerde 18 Yıl Dimdik Ayakta Durmak ve Kazanılan Başarılarda ve Hala Büyük Bir Parti Olabilmek Dünya Siyasi Tarihinde Hem Tez Konusu Olacak Büyük Bir Başarıdır. Hep Birlikte AK Parti Olduk. Hep Birlikte Tek Yürek Olduk. Hep Birlikte Türkiye Olduk. 18’nci Yılında Hala Dimdik Ayaktaysak Bunun Yeğane Bir Sebebi Vardır Birbirimizle Olan Hukukumuz, Kardeşliğimizin ve Amaçları ve İdealleri Birleşmiş İnsanların Bir Arada Bulunmasından Kaynaklanıyor. Görevlerimizi En İyi Şekilde Yapmak ve Onun Verdiği Huzurla da Zamanı Geldiğinde de Aynı Duygularla Emaneti Başka Arkadaşa ve Esas Sahibi Olan Halka Teslim Etmeyi Rabbim Bizlere Nasip Etsin Dedi.  Şunu da İfade Etmek Gerekirse Siyasi Partimiz Hala Birinci Parti Olduğunu Deriz. Hala Türkiye’ni Tek Umudu Olduğunu Deriz. Alternatifi Olmadığı Nettir. Çıtayı Yükseltmiş Olan AK Partimiz Kendi Çıtasını Açmak Yönünde Hizmet Kalitesini Dünya Stantlarının Üstünde Olan Yaşam Kalitesine Ulaşmak, Sosyal, Ekonomi, Kültürel Yaşam Dahil Olmak Üzere Yerel Yönetimlerde Dahil Olmak Bunları Başarmak İçin de Yine Bir ve Beraber Olursak Başarabiliriz İfadelerini Kullandı.

Başkan Yazıcı, Konuşmasının Sonunda Yaptığı Sunumla Beraber 2009 Yılından Beri Yapılan ve Bitmiş Çalışmaları ve Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Vaatlerinde Yapmak İstedikleri Çalışmaları ve Durumlarını Hakkında Bir Geniş Kapsamlı Bir Sunumla Partilileri Bilgilendirdi. Sunumun Ardından Partililere Söz Vererek Düşünceleri ve Fikirleri Alarak Bilgilendirme Yapan Başkan Yazıcı Spora ve Sporcuya Verdiği Destekle Biliniyor. Bir İki Gün Önce Yaptıkları Açıklamalarla Tasaruf Kapsamında Spor Kulüplerine Araç Hizmetini Devam Etmeyeceğini Açıklanmasıyla Spor Camiasından Gelen Soruya da Deplasmanlara Destek Vermeye Devam Edeceklerini Ama Kulüplerde Kendi Kaynaklarıyla Ayaklarını Yere Sağlam Basmaları Gerektiğini Şeklinde Konuştu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SONBAHAR DENİZCİLİK ŞENLİĞİ TUZLA’DA

HIZLI YORUM YAP