DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AK PARTİ TUZLA’DA GÖREV YAPMIŞ VE YAPAN YÖNETİCİLER TEK YÜREK OLDU

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, Partilerinin Kurulduğu Günden Bugüne Kadar Partide Görev Yapmış ve Yapan İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarından Oluşan Tüm Kişileri Bir Araya Getirerek Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Bir Ahde Vefa Yemeği Verdi. Vefa Yemeğinde Buluşan Partililer 31 Mart Yerel Seçimleri İçin Tek Ses Tek Yürek Oldu.

Tuzla İlçe Başkanlığının Ev Sahipliğinde Partilileri Buluşturan Vefa Yemeğine; AK Parti İstanbul Milletvekili ve Tuzla Sorumlusu İsmet Uçma, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Habil Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, AK Parti Tuzla Eski İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti 27.Dönem İstanbul Milletvekili Adayı Fuat Kinsiz, AK Parti 27.Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Mert Demir, Eski ve Yeni İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları Katıldı.

Açılış Konuşmasını Yapan İlçe Başkanı Suat Durak Birlik Beraberlik Mesajları Verirken Başkan Durak’ın Başlattığı ve Teşkilatların Genelinde Beğenilen Takdir Bulan Açılış Konuşmasından Sonra Eski Yöneticilere Söz Hakkı Verilirken Öneri, Şikayet veya Tavsiyelerin Alındığı Yemekte Daha Sonra Protokol Konuşmalarına Söz Verildi.

Yapılan Konuşmalarda AK Parti’nin Bir Vefa Partisi Olduğunu, Bunun Karşılığını da Seçim Zaferleriyle Aldığı İfade Edilirken, AK Parti’nin 17 Yıldır İktidar Olmasında, Davaya Gönül Vermiş Herkesin Payının Bulunduğu Belirtilirken 31 Mart Yerel Seçimlerin Önemi Vurgulandı. Tuzla’da Tek Yürek Tek Ses Olan AK Partili Görev Yapmış ve Yapan Yöneticiler Biliyoruz ki Biz Büyük Bir Aileyiz ve Bu Büyük Ailenin Bir Ferdi Olmaktan Gurur Duyuyoruz İfadelerini Kullandı.

Önümüzdeki Hafta da Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Biraraya Geleceği Edindiğimiz Bilgiler Arasında.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN YAZICI MHP TUZLA İLÇE TEŞKİLATINDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

HIZLI YORUM YAP