DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AK PARTİ TUZLA’DA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DELEGE YEMEĞİNDE BULUŞTU

4,5 Sene AK Parti Tuzla İlçe Bakanlığı Yapan Sebahattin Demirci Delegelere ve Parti Teşkilatına Anlamlı Bir Konuşma Yaptı. Demirci’nin Konuşmalarından Satır Başları Bugüne Kadar 16 Yıllık Parti Yaşamımızda Girdiğimiz Seçimlerde Ülke Genelinde Olduğu Gibi Tuzlamızda Hep Zaferle Çıktık. Bunların Hepsi de Önemli Seçimlerdi. Ancak Hepsinin Babası Denilecek Asıl Seçimimizi 2019 Mart Ayında Yapacağımız Yerel ve Kasım Ayında Yapacağımız Başkanlık Seçimi Olacaktır. Bu Seçimleri Almak Zorundayız. Allah Korusun Bir An Bile Bu Seçimi Alamadığımızı Düşünecek Olursak Diğer Bütün Seçimleri Almamızın Çok Anlamı Kalmaz. Bundan Dolayı Pazar Günü Yani 15 Nisan 2018’de Birlik ve Beraberlik İçinde Yapacağımız Kongremizde Seçeceğimiz Suat Durak Kardeşimizin Etrafında Kenetleneceğiz. O ve Ekibi Bizden Aldığı Bayrağı Daha Öteye Götürecek Buna Yürekten İnanıyorum. Benim Başkanlık Sürecim Bitiyor Ancak Çalışma ve Mücadele Etme Azmim Devam Edecek. Bana Ne Görev Verilirse Verilsin En İyi Şekilde Yapmanın Gayretinde Olacağım Buradan Bunun da Söz Veriyorum Dedi. Konuşması Alkışlarla Sık Sık Kesilen Sebahattin Demirci Ben Herkese Hakkımı Helal Ediyorum. Mutlaka Geçen Süre Zarfında İstemeyerek de Olsa Kalbini Kırdığımız Arkadaşlarımız Olmuştur Diyerek de Helallik İstedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yaptığı Konuşmada Şunları Söyledi AK Parti Çatısı Altında 8 Sene İlçe Başkanlığı 9 Sene Belediye Başkanlığıyla Her Zaman Beraberdik Yani Sizlerle Yol Yürüdük. Sebahattin Başkanımıza Yaptığı Hizmetler ve Yeni Hayatında Başarılar Diliyorum. Pazar Günü Gerçekleşecek 6.Olağan Kongremizde Beraber Yol Yürümeye Devam Edeceğimiz Suat Durak Kardeşimize ve Ekibine Başarılarla Dolu Bir Dönem Diliyorum. AK Parti Kongreleri Her Zaman Bayram Havasında Şölen Havasında Geçmiştir. Bugüne Kadar Hizmet Eden Herkese Teşekkür Ediyorum. Bundan Sonra Görev Alacak Arkadaşlarımızı da Başarılar Diliyorum Herkesi Pazar Günü Ailecek Kongreye Katılmaya Davet Ediyor Sizlere Hizmet Etme Fırsatı Veren Rabbime Hamd Ediyorum Dedi.

Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Birer Selamlama Konuşması Yapar Suat Durak Başkanımızla Beraberiz ALLAH Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmasın Dedi.  Genel Merkez ve İl Başkanlığın İstişareler Sonucu Tek Aday Gösterdiği Suat Durak da Delegelere Seslendi. Durak Yaptığı Konuşmada Tuzla Olarak Bugüne Kadar Üzerimize Düşen Görevi Hep Beraber Yaptık. Onur ve Gurur Duyduğum Sebahattin Demirci Başkanımızla Yıllardır Beraber Yol Yürüdük Kısmet Olursa Pazar Günü Yeni Bir Dönem Başlıyor. Herkesin Bu Dava Uğruna Elini Taşın Altına Koymaya Davet Ediyorum.  Bizler Siyasi Tercihlerimiz İçin Değil Millet Adına Verilmiş Kararın İstiklal Yolunda Verilen Mücadelenin Mührünü Vurmak İçin Bu Davaya ANT İÇEN, SÖZ VEREN, GÖNÜL VEREN Kişiler Olarak Buradayız. Bizler Siyasi İstikbal Uğruna Değil Başkomutanımızın Liderliğinde Dünya Mazlumları Adına Verilen Mücadeleye YA OLACAĞIZ YA OLACAĞIZ Bilincine Ermiş Kişiler Olarak Bu Salondayız. Bizler Ülkemizi Müreffeh ve Gelişmiş Ülkeler Seviyesine Ulaştırmak İçin Mili Seferberlik Mücadelesinde DEVLET ve MİLLETİN Çıkarlarını En Üst Seviyede Tutan Kişiler Olarak Bu Salondayız.  AK Parti Sevdasına Yürek Vermiş Olan Bizler BÖLGESİNDE LİDER DÜNYADA SÖZ SAHİBİ Büyük Türkiye Ülkesine Aşık ve Bağlı Kişileriz. Milli İradenin GÜRSESİ Olarak Milletimizin Değil Ümmetin Dirilişinin Sembolü Olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Geçmişine Bağlı Neslini Bilen Gelişimi ve İlerlemeyi İlke Edinmiş Güçlü Türkiye Davasına Kendini Adamış Kişiler Olarak Bu Kutlu Davada Bizde Varız Demek İçin bu Salondayız.

HAKKA İNANAN

HALKA GÜVENEN

HALKA HİZMETİ HAKKA HİZMET SAYAN AK Kadrolar Olarak Her Zaman Milli ve Yerli Politikalar İle Çalışmaya Devam Edeceğiz. Sizlerinde Bu Davaya Sahip Çıkan Birer Neferleri Olarak Yanımızda Görmek İstiyoruz İfadelerini Kullandı.

1,5 Senedir Tuzla Sorumlusu Olan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Işık Yaptığı Konuşmada Son Konuşmacı Olarak Başkanlarımız Bize Fazla Bir Şey Bırakmadı. Bu Hafta Sonu Yapacağımız Kongrelerle İlçe Kongrelerini Tamamlıyoruz. Kısmet Olursa 6 Mayıs’ta İl Kongremizi Gerçekleştireceğiz. Bu Güne Kadar Görev Alan Tüm Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyorum. AK Parti’de Kongreler Bayram Havasında Geçer Düğün Havasında Geçer Bu Pazar Günü de Düğünümüz Var Yenileniyoruz Yeni Süreçte Suat Durak Başkanımızla Devam Edeceğiz Hayırlı Mübarek Olsun Tüm Delegelerimizin Katılarak En Yüksek Katılımın Olacağının  Sözünü Verdim. Tüm Delegeleri Kongreye Yoğun Katılım Göstermesi Gerektiğini İfade Etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AZİZ MAHMUD HÜDAYİ VAKFI TUZLA’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP