DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK PARTİ TUZLA’DA ADAY BEREKETİ

Tuzla AK Parti Teşkilatı Yapılacak Olan 6.Olağan Kongre Öncesi Temayül Yoklamasına Gidiyor. Aldığımız Bilgiye Göre 28 Şubat 2018 Çarşamba Günü (Bugün) Akşam Saatlerinde Temayül Yoklaması Yapacak Tuzla Teşkilatında 13 Adayın Sabah Erken Saatlerinden İtibaren Destek Almak İçin Oy Kullanacak 3 Kademe Yönetimini Meclis Üyelerini Tek Tek Arayarak Yapılacak Olan Temayülde İsminin Yazılması İçin Destek İstediği Gelen Bilgiler Arasında.

Bu Adayların Arasında Tuzla Belediye Başkan Yardımcılığı Görevini Yürüten Ahmet Çabuk’un Daha Önce Bir Adaylık Gibi Bir Düşüncesi Olmadığını Tekrarlamıştı Tüm Bunları Rağmen AK Parti Tuzla Teşkilatlarında Çok Sayıda Sevenleri Olan Çabuk İçin Gençlerin Ciddi Çalışma İçerisinde Olduğu Gelen Bilgiler Arasında.

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’ya Yakın Hanımefendilerden Aldığımız Bilgilere Göre de Sebahattin Başkanın Gidişine Çok Üzüldüm Maalesef Siyaset Böyle Bir şey Hayat Devam Ediyor Büyüklerimiz Ne Derse Ne Görev Verirse Yapmaya Hazırım Şeklinde Açıklamalarda Bulunduğu Gelen Bilgiler Arasında.

Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz de  Güçlü Adaylar Arasında Kinsiz Üst Düzey Tüm Yetkililerle İstişarelerine Devam Ettiği Kendisinin Mevcut Başkanla Devam Edilmeyeceği Söylendiği Andan İtibaren Çalışmalarını Hızlandırdığı Gelen Bilgiler Arasında.

Tuzla Oluklu Mukava Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Kanıtoğlu Daha Önceki Dönemlerde İlçe Başkanlığı ile İlgili Düşüncelerini AK Parti Tuzla Teşkilatında Bilmeyen Yoktur Mahallelerde ve Yönetimde Sevilen İsim Olan Kanıtoğlu Tevekkül ALLAH Diyerek Beklediği Gelen Bilgiler Arasında

SAMKON Genel Başkanlık Seçimlerinde Çok Büyük Destekler Almasına Rağmen Divan Heyetinin Yapmış Olduğu Alavere Oyunlar Yüzünden Kaybeden Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Deniz Samsunlu İş Adamları Samsun STK’ların Çağrılarına Duyarsız Kalamadığı İçin Çalışmalarını Hızlandırdığı Bilgisine Ulaştık.

AK Parti Tuzla İlçe Başkan Yardımcıları Suat Durak ve Murat Ergenç İçin Özelikle Aylar Öncesi Bazı Mahallelerde İsimleri Çıkıyordu Yaptığımız İstişarelerde Kesin Dille Yalanlayan Her İki Başkan Yardımcısı Gerçekleşecek Olağan Kongre İçin Çalışmalarını Hızlandırdığı Akşam Yapılacak Temayülde Teşkilatın Desteğini Alacağı Söyleniyor.

Bayburt Yardımlaşma Derneğinin En Aktif Şubesin Başında Olan Levent Ayaz Yaptığı STK Çalışmaları Yurt Dışı Çalışmaları Aktif Siyasi Yaşamı Sayesinde Bayburtlular Başta Olmak Üzere Birçok STK’nın Desteğini Aldığı Söyleniyor.

Tuncay Şenol, Güven Yiğit, Soner Biber, Fuat Kinsiz ve Orhan Muşul’un Genel Merkez, Milletvekili ve Birçok Üst Düzey Parti Yetkilisiyle İstişare Halinde Olduğu Hatta Tuncay Şenol, Güven Yiğit ve Fuat Kinsiz Genel Merkeze Aday Adaylık İçin Görüşmeler Gerçekleştirdiği Daha Önce Başvurduğu Söyleniyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİYASET VE İŞ DÜNYASI, BAŞKAN YAZICI’YI ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

HIZLI YORUM YAP