DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATININ SEÇİM ÖNCESİ PİKNİK KEYFİ

AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Yönetimleri ve Meclis Üyeleri Tuzla Belediyesi Akfırat Piknik Alanında Bir Araya Gelerek Piknik Yaptı. Tuzla İlçe Başkanlığının Koordine Ettiği Piknik Programına İlçe Başkanı Suat Durak’ın Yanı Sıra AK Parti İstanbul İl Yöneticisi Tuzla Sorumlusu Gülten Durdu, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Sorumlusu Gönül İskender Çolak,  Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, İstanbul Milletvekili Tuzla Sorumlusu İsmet Uçma, Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural Derya Bacacı Meclis Üyeleri Mahalle Başkanları ve Teşkilatları Çok Sayıda AK Partili Katıldı.

İlçe Başkanı Suat Durak Piknik Programında Yaptığı Kısa Konuşmada 24 Haziran Seçiminde Ter Akıtan Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Ederek Sözlerine Başladı. Başkan Durak Sözlerini Şöyle Sürdürdü 24 Haziran Seçimlerinde Her Birinizin Gösterdiği Gayreti Unutmamız Mümkün Değil. Siz Değerli Dava Arkadaşlarıma Canı Gönülden Şükranlarımı Sunuyorum. Önümüzde Yerel Yönetimler Seçimleri Var. Birlikte Yürüyecek Çok Yolumuz Var. AK Parti Bayrağını En Üst Seviyelere Birlikte Taşıyacağız. Partimizi ve Sizleri Tekrar En İyi Şekilde Temsil Etmeyi Rabbim Bize Nasip Etsin Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İse Yaptığı Konuşmada Sizler Gece Gündüz Çalışarak ve Son Günde de Sandıklarımıza Sahip Çıkarak Türkiye’mizin Tarihini Değiştirdiniz Sizler Çalışmalarınızla Halkımızda Oyları İle Demokratik Bir Devrim Yaptınız. Bu Ülkenin Yüz Yıldır Darbelerle Çalınan Makul Tarihini Değiştirdiniz. Artık Bu Ülkede Millet Ne Diyorsa O Olacak. Artık Bu Ülkede Milletimiz Kendi Hükümetini Oylarıyla Sandıkta Kuracak. Sizlere Şükranlarımı Sunuyorum. İnşallah Önümüzde Birde Yerel Seçimler de Daha Çok Çalışarak Daha Yüksek Oy Oranıyla Yeni Bir Zafer Daha Yazacağız Yine Bir Olacağız Beraber Olacağız Rabbime Şükrediyorum Böyle Aziz Bir Millete Hizmet Etme Fırsatını Verdiği İçin Binlerce Kez Hamd Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Tuzla Sorumlusu İsmet Uçma Yaptığı Konuşmada İlçe Başkanı Suat Durak ve Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’yı Tebrik Etti. İlçedeki Özverili Çalışmalardan Dolayı Bir Teşekkür de Teşkilat Mensuplarına Yapan Uçma İlçeden Sorumlu Milletvekiliyim Ama Kendi Evimde Gibiyim Bu Sizin Samimiyetinizden Kaynaklanıyor Bir Dosta Çay İçmeye Gidiyormuş Gibiyim Başarılarından Dolayı İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve Siz Teşkilat Mensubu Arkadaşlarımı Yürekten Kutluyorum İfadelerini Kullanan Uçma Bu Güzel Piknikte Emeği Geçenleri Hizmet Edenlere de Teşekkür Ediyor Sizi Rabbime Emanet Ediyorum Dedi.

Partililerin Sabah 11:00’dan İtibaren Gönüllerince Sohbet Etme ve Yorgunluk Atma İmkanı Bulduğu Piknikte Binlerce Misafire İkramlar Verildi. AK Parti Teşkilat Mensupları Ilık Sonbahar Günlerinde Orman Havası Alarak Ailece Piknik Yaparak Birlik ve Dayanışma Örneği Sergilediler.

Çocuklara Yönelik İllüzyon Gösterisinin Sahnelendiği Piknik Alanından Kazanan Çocuklar Oyuncaklarla Ödüllendirilirken Ayrıca Çocuklara Tecrübeli Kişiler Tarafından da Yüz Boyama Yapılırken Pamuk Şeker ve Macun İkram Edildi. Yetişkinlere de Çay İkram Edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

METEOROLOJİ’DEN İSTANBUL İÇİN KRİTİK YAĞIŞ UYARISI

HIZLI YORUM YAP