DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AK PARTİ TUZLA TEŞKİLATINDAN “AHDE VEFA” İFTARI

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’ndeki Vefa İftarına İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk Serhan Kural Turgut Özcan Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ve Daha Önce AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı’nda Çeşitli Kademelerde Görev Yapmış Olan Partililer Katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci Vefa İftarının Açılış Konuşmasında 2001 Yılından Beri Partimize Hizmet Etmiş Dava Arkadaşlarımıza Davetimize İcabet Edip Katıldığınız İçin Teşekkür Ediyorum. Mübarek Bir Ayın İçerisindeyiz. Ramazan Ayımız Hepimiz İçin ve Bütün Müslümanlar İçin Mübarek Olsun. İnşallah Rahmetinden ve Feyzinden Faydalanan Kullardan Oluruz. Bugün AK Parti 15 Yıldır İktidardaysa Bugün Bu Masaların Etrafında Her Bir Dava Arkadaşımızın Teker Teker Payları Vardır. Kurulduğu Günden Beri Bu Dava İçin Ter Akıtan Arkadaşlarımız Abilerimiz Bizlerden Önce Bu Teri Akıtmasalardı Bu Davaya İnanmasalardı Bugün AK Parti Bayrağı Bu Kadar Yukarılarda Dalgalanamazdı. Biz Geniş Bir Aileyiz. Bu Partinin Kuruluşundan Bugüne Kadar Hizmet Eden Herkesin Bu Partide Emeği Vardır, Alın Teri Vardır. Çok Kısa Bir Süre Önce 16 Nisan’ı Yaşadık. Daha Önce 15 Temmuz Gibi Ülkemiz Üzerinde Oynanmak İsteyen Oyunu Milletçe Bertaraf Ettik. 2019’da Giden Yolda Bütün Teşkilatlarımızla Çok İyi Bir Şekilde Hazırlanacağız. Onun İçin Her Birimiz Üzerine Ne Düşünüyorsa Yapacaktır. Önümüzdeki Hafta Pazar Günü de Daha Geniş Kapsamlı Teşkilat İftarımızı Gerçekleştireceğiz. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı Tebrik Ediyorum İfadelerini Kullandı.

Vefa İftarında Selamlama Konuşması Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ AK Parti Kurulduğu Günden Bugüne Kadar Aile Bilinci İçerisinde Hep Beraber Aynı Yolu Yürümekten Mutluluk Duyduğum ve Aynı Ailenin Bir Bireyi Olarak Her Zaman Birlikte Olmaktan Gurur Duyduğum Değerli Yol Arkadaşlarımızla Bir Arada Olmaktan Dolayı Mutluyum. Cumhurbaşkanımızın da Her Zaman Söylediği Gibi Eylemde de Ortaya Koyduğu Gibi Vefalı Olmak Zorundayız. AK Parti Ailesinin Bireyi Olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İle Birlikte Parti Kuruluşundan Beri Yol Yürüyerek Emeği Geçen Bütün Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum. Nice Güzel Günlerde Bir Arada Olacağız. Rabbim Yapmış Olduğumuz İbadetleri ve Tutmuş Olduğumuz Oruçları En Makbulüyle Kabul Eylesin” Şeklinde Konuştu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Hurşit Yıldırım Tuzla Teşkilatının Vefa İftarında Yaptığı Konuşmasında  “ Bu Teşkilatın Her Kademesinde Görev Yapmış Bir Kardeşiniz Olarak, Teşkilatta Olan Kardeşlerimizin Davaya Olan Katkısını İnkar Edemeyiz. Sizler Olmadan AK Parti’nin Bu Şekilde Büyüme İmkanı ve İhtimali Yoktur. Bu Bakımdan Kendi Değerimizi Kendimiz Takdir Etmemiz Gerekir. AK Partili Olmak Bir Mesuliyet Meselesidir. AK Partili Ben Yaptım Oldu Benim Hareketimden Bir Şey Olmaz Diye Düşünerek Hareket Etmez. Bizim Davamız Nimetler ve Makamlar Peşine Düşmektense, Haksızlığın ve Adaletsizliğin Peşine Düşmektense Haklı Olmayı Her Şey Olmaya Tercih Edecek Bir Dava Ahlakını Sergilemektir. Dava Adamları Şunu Çok İyi Bilirler Ki Asolan Davadır. Büyük Davalar Büyük Adamların Omuzlarında Yürür. Bizim Davamızda Tevazu Vardır, Çalışmak Vardır. Ama Asla Ve Asla Pes Etmek Yoktur. Teşkilatımızın Eskisi, Yenisi Yok. Hepsi Daha Büyük Çalışma Azmiyle Sahada Olacaktır. Hep Beraber 2019’a Yürüyeceğiz. 2019 Aslında Yeni Bir Asrında Müjdesidir. Ben Şimdiye Kadar Emeği Geçen Tüm Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum. Ramazan Ayınızı ve Bayramınızı Tebrik Ediyorum” Dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AĞASARLILAR DERNEK İFTARINDA BAŞKAN YAZICI KEŞKEK DAĞITTI

HIZLI YORUM YAP