DOLAR

32,5217$% 0

EURO

34,8390% 0.48

GRAM ALTIN

2.428,68%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,17

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2157471฿%-0.20293

ETHEREUM

104351Ξ%0.53603

a

AK PARTİ TUZLA GENÇLİK KOLLARI SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları, Dünya Hayvanları Koruma Günü Dolayısıyla Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttı.

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Dolayısıyla Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttı. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kollarının Yapılan Kampanya’ya Tuzla’da Başladı. Gençlik Kolları Üyeleri, Üzerine Mama Ekli Pankartları 39 İlçeye Asarak, Vatandaşların Sokak Hayvanlarını Beslemesini Sağladı. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin de Tuzla İlçesinde Sokak Hayvanlarına Mama Dağıtma Etkinliğine Katıldı. Tomakin, Dünya Hayvanları Koruma Günü Kapsamında Sokaktaki Canlara Dikkat Çekmek Amacıyla Etkinlik Düzenlediklerini Söyledi.

Amaçlarının Hayvan Haklarına Dikkati Çekmek Olduğunu Aktaran Tomakin, Hayatın Her Canlı İçin Kutsal Olduğunu Dile Getirdi. Hayvanların Bir Gün Değil Her Gün Hatırlanması Gerektiğine Vurgu Yapan Tomakin, Şunları Kaydetti: “Hayvanları Sadece Bir Gün Değil Her Gün Hatırlamamız Gerektiğini Çok İyi Biliyoruz. Hazırladığımız Pankartlarımızın Üzerine Sokak Hayvanlarımız İçin Mamalar Bıraktık. Vatandaşlarımız Pankartın Üzerinden Mamaları Alabilir Bir Sokak Hayvanımızın Karnını Doyurabilir. Sokak Hayvanlarını Bir Gün Değil Her Gün Hatırlayalım Onların Dostumuz Olduğunu Unutmayalım.” İfadelerini Kullandı.

AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı ve Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Yıldızcı, Yaptığı Açıklamalarda İl Başkanlığımızla Beraber Düzenlediğimiz Etkinliğimize İl Başkanımız Osman Tomakin’in Katılımıyla Tuzla’dan Start Verdik. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Dolayısıyla Sokak Hayvanlarına Mama Dağıttık. Gençlik Kolları Üyelerimizin Üzerine Mama Ekli Pankartları Asarak, Vatandaşların Sokak Hayvanlarını Beslemesini Sağladık. AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin ve Tuzlalı Yardımseverlerimize Katılım ve Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederim Dedi.

#4EkimHayvanlarıKorumaGünü

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’DE İYİLEŞENLERİN SAYISI 285 BİN 50’YE YÜKSELDİ

HIZLI YORUM YAP