DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a

AK PARTİ TUZLA GENÇLİĞİ VEFA YEMEĞİNDE BAŞKAN YAZICI’YA DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ YAPTI

AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı’nın Evsahipliğinde  Düzenlenen Kurulduğu Günden Bugüne Görev Almış Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticilerin Buluştuğu Vefa Yemeğinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde Birlik Beraberlik ve Yeni Zafer Sözü Verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Tuzla Gençlik Kolları Başkanlığının Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Vefa Yemeğine; AK Parti İstanbul Milletvekili ve Tuzla Sorumlusu İsmet Uçma ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz , AK Parti İl Gençlik Kolları Tuzla Sorumlusu Koray Koya, AK Parti SKM Başkanı İsmail Çetin, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı, Eski Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Murat Kant, Eski Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticileri, İlçe Yöneticileri ve Partililer Katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İlde Fotoğraf Çekimine Gideceğinde Dolayı İlk Konuşmayı Yaparken Programdan Ayrılmadan Önce AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ve Yönetiminden Başkan Yazıcı’ya “Mutlu Yıllar Gençliğin Abisi” Gençlik=Gelecek İşlemeli Büyük Pastayla Doğum Günü Sürprizinde Bulundu. Başkan Yazıcı Pastayı Üfledikten Sonra AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Osman Boyraz, İl Gençlik Kolları Tuzla Sorumlusu Koray Koya, AK Parti SKM Başkanı İsmail Çetin, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak İle Birlikte Kesti. Pasta Programa Katılan Misafirlere İkram Edildi.

Eski Yöneticilere Söz Hakkı Verilirken Öneri, Şikayet veya Tavsiyelerin Alındığı Yemekte Daha Sonra Protokol Konuşmalarına Devam Edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ TUZLA’DA GÖREV YAPMIŞ VE YAPAN YÖNETİCİLER TEK YÜREK OLDU

HIZLI YORUM YAP