DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a
  • Selam Tuzla
  • GENEL
  • AK PARTİ ŞEHİT EŞİ, GAZİ VE AİLELERİNİN ANNELER GÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ ŞEHİT EŞİ, GAZİ VE AİLELERİNİN ANNELER GÜNÜ KUTLADI

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Yönetimi Anneler Günü Etkinlikleri Kapsamında Tuzla’daki Şehit Eşi, Gazi ve Ailelerinin Yönelik Bir Yemek Programı Düzenledi. Yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve Yönetimi, AK Parti Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Şehit ve Gazi Aileleri İle Kadın Kolları Yönetimi Katıldı.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen Şehit ve Gazi Aileleri Anneler Günü Yemeğinde Bir Konuşma Yapan Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “ Bugün Baş Tacımız Annelerimiz İçin Özel Bir Gün. Bugün Tuzla’mızda 36 Noktada Annelerimizle Beraber Olduk. Annelerimize Dağıttığımız Güllerle Onlara Olan Sevgimizi Sunduk. Onlardan da Hayır Dualarını İstedik. Akşam İse Sizlerle Bir Karış Toprağından Asla Vazgeçmeyen, İnancı, Bayrağı ve Vatanı Uğruna Can Veren Şehitlerimizin Siz Değerli Anneleri ve Gazilerimizin Yakınlarıyla Bir Arada Olmaktan Dolayı Mutluyuz. Anneyi Tarif Etmek Mümkün Değil. Anne Karşılıksız Sevginin Timsalidir. Davetimize İcabet Ettiğiniz İçin Sizlere Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum. Tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü Bir Kez Daha Kutluyorum” Dedi.

Anneler Günü Yemeğinde Bir Konuşma Yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Tüm Annelerin Ellerinden Öperek, Anneler Günü’nü Kutluyorum. Annelerin Önemini Bizim Medeniyetimiz Kadar Ortaya Koyan Bir Medeniyet Olmamıştır. Ama Bu Medeniyetin Evlatları Olarak Bunu Ne Kadar Hayatımıza Geçirme Noktasında Başarılıyız. Bunu Sorgulamamız Lazım. Toplumun Gerçek Mimarı Hem Kadını Hem Erkeği Yetiştiren Annelerimizdir. Bu Ülkenin Bekası İçin Gerekli Olan Tüm Özveri Aslında Annelerimizindir. Çocuklarını Yemeyip Yediren İçmeyip İçiren ve Yeri Geldiğinde de Asker Eyleyen Anneler ve Onların Peşinden de Duayla Bekleyen Yine Annelerdir. Bütün Annelerin Anneler Günü’nü Kutluyorum” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Yönetimi Tarafından Organize Edilen Anneler Günü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Şehit ve Gazi Aileleri Anneleri Yemeğinde Konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, “  Anneler Günü Kutlanılan Özel Günlerin İçinde Belki de En Anlamlısı Olandır. Sevginin, Fedakarlığın, Bağlılığın Eşsiz Temsilcileri Olan Annelerimizi Hatırladığımız, Dünyada Milyonlarca Ananın Çocukları Tarafından Sevgi ve Saygı İle Anıldığı Gündür. Aslında Hepimizin Ortak Duygusu Olduğunu Düşündüğüm Anneler Günü Her Gün, Her Saat, Her Dakika Olduğu Bilinci İle Her Anı Anneler Günü Gibi Yaşayıp Yaşatabilmemiz Gerekiyor. Bende Bir Evladım, Biliyorum ki Bir Anneyi Mutlu Edende, Mutsuz Eden de Evladıdır. Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun” Dedi.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Yönetimi Tarafından Organize Edilen Anneler Günü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Yemekte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı; AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Daha Sonra Şehit ve Gazi Aileleri Annelerin Masalarına Giderek Gül Dağıtıp Anneler Günü’nü Kutladılar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA HEM HER YERDE DERİ ÜRÜNLERİ AFRİN’E GÖNDERDİ

HIZLI YORUM YAP