DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

AK PARTİ KONGRESİNDE TUZLA RÜZGARI!

AK Parti Tuzla Teşkilatından Binlerce Partili Özelikle İlçe Başkanı Suat Durak Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı 3 Kadem İlçe Yöneticileri Mahalle Başkanları Meclis Üyeleri Tam Kadro Katıldığı 6.Olağan Kongresinde Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Örnek Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sunumunda Bir Kez Daha Dünya Gündeminde Milyonların Zihninde Yer Aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Kongresi’nde Önemli Mesajlar Verdi. Partililer Salonda Yerlerini Alırken, 9 Partiden Temsilciler İle Yabancı Devlet Adamları da Kongreye Katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geçerli Oyların Tamamını Alarak, 1380 Oyla Yeniden AK Parti Genel Başkanlığına Seçildi. Kongre Dolayısıyla Binlerce Partili, Sabahın Erken Saatlerinden İtibaren Ankara Spor Salonu Önünde Toplandı. AK Parti 6’ncı Olağan Büyük Kongresi’nin Gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu Çevresinde Polis Ekipleri Güvenlik Önlemi Aldı. Spor Salonuna Çıkan Yollar Araç Trafiğine Kapatıldı. Türkiye’nin Farklı Noktalarından Gelen Binlerce AK Partili, Güvenlik Noktalarından Geçerek Salona Giriş Yaptı. Dışarıda Kalan Binlerce Kişi İse Kongreyi Salon Dışında Takip Etmek İçin Beklemeye Başladı.

AK Parti’nin Merakla Beklenen 6. Olağan Kongresi Bugün Ankara’da Başkan Erdoğan’ın da Katılımıyla Gerçekleşti. Başkan Erdoğan, Kongrede Vatandaşlara Hitap Etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geçerli Oyların Tamamını Alarak, 1380 Oyla Yeniden AK Parti Genel Başkanlığına Seçildi.

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI:

“Milletimize Verdiğimiz Sözü Tutmanın Bahtiyarlığıyla Karşınızda Bulunuyorum. AK Parti Teşkilatında Görev Almış Herkese Şükranlarımı Sunuyorum. Türkiye’de Teşkilatın Faaliyetlerinde Her Seviyedeki Kadrolarına Hanımlara ve Gençlere Özel Önem Veren Tek Parti AK Parti’dir. AK Parti Sizlerle Bugünlere Geldi. Nice 17 Yıllara Sizlerle Ulaştıracağız.

AK Parti Kağıt Üzerinde 14 Ağustos 2001 Tarihinde Kurulmuş Bir Partidir. Kağıt Üzerinde 60 Kurucu Üyeyle Kurulmuş Bir Partidir. AK Parti’nin Asıl Kurucu Milletimizin Bizatihi Kendisidir. AK Parti’nin En Olduğunu Anlayabilmek İçin Önce Medeniyetimize ve Tarihimize Vakıf Olabilmek Gerekir. AK Parti Başlangıçtır. AK Parti Hicrettir.

BİZİ DOLARLA TEHDİT ETMEYE KALKIYORLAR

Birileri Bizi Güya Ekonomi, Yaptırım, Kur, Döviz, Faiz, Enflasyonla Tehdit Ediyor. Onlara Diyoruz ki Oyununuzu Gördük ve Meydan Okuyoruz. Biliyoruz ki İman Varsa, İmkan da Vardır. Milletimiz Bugüne Kadar Nice İhanetleri, Nice Tuzakları Hep İmanıyla Boğmuştur. Kısa Çöpün Uzun Çöpten Hakkını Bir Gün Mutlaka Alacağına İnandık, İnanmayı Sürdüreceğiz. Dünyayı Sömürerek Kendilerine Refah Düzeni Kuranlara Boyun Eğmedik, Eğmeyeceğiz. Hem Cesareti Hem Aklı Olan Bu Milletin Karşısında Duracak Hiçbir Fani Güç Tanımıyoruz. Hiç Kimse Bu Milletle, Bu Ülkeyle Oynamaya Kalkmasın. ‘Ya Olacağız, Ya Öleceğiz’ Diyerek Hedeflerimize Doğru Yürüyen Bir Milletiz.

ABD’YE GÖNDERME

Hayatlarını ve Geleceklerini Kurtarmak İsteyen Masum İnsanlara Çelme Takanlardan Olmayacağız. Zahirde Bize Stratejik Ortak Gibi Gözüken Ama Stratejik Hedef Haline Getirenlere Teslim Olmayacağız.

“BİZİ PARÇALAYAMAYACAKSINIZ…”

Bir Kez Daha Haykırıyoruz; Başaramayacaksınız, Milletimizi Bölemeyeceksiniz, Ezanlarımızı Susturamayacaksınız, Bayrağımızı İndiremeyeceksiniz, Devletimizi Yıkamayacaksınız, Türkiye’nin Yükselişini Durduramayacaksınız, Hedeflerimize Ulaşmamıza Engel Olamayacaksınız. Çünkü Biz Türkiye’yiz, Çünkü Biz Türk Milletiyiz, Çünkü Biz Müslümanız, Çünkü Biz İnsanlığın Ortak Sesi ve Vicdanıyız.”

OPERASYONLAR GENİŞLEYECEK

Türkiye’nin Sınır Güvenliğinin Sınır Ötesinden Başladığı İnancıyla Yürüttüğümüz Operasyonları Genişleterek Devam Ettireceğiz. Suriye ve Irak’tan Ülkemize Yönelen Tehditleri Ne Pahasına Olursa Olsun Kaynağında Kurutmakta Kararlıyız.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığına Yeniden Aday Gösterildi.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin 6. Olağan Büyük Kongresinde Oyunu Kullandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teşekkür Konuşmasını Yapıp Kongrenin Yapıldığı Spor Salonundan Ayrıldı.

ERDOĞAN YENİDEN GENEL BAŞKAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geçerli Oyların Tamamını Alarak, 1380 Oyla Yeniden AK Parti Genel Başkanlığına Seçildi.

AK PARTİ’DE YENİ MYK ÜYELERİ ŞU ŞEKİLDE;

Numan Kurtulmuş Genel Başkan Vekili,

Fatih Şahin Genel Sekreter,

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Hayati Yazıcı,

Teşkilat Başkanlığı Erkan Kandemir,

Seçim İşleri Başkanlığı Ali İhsan Yavuz,

Tanıtım ve Medya Başkanlığı Mahir Ünal,

Dış İlişkiler Başkanlığı Cevdet Yılmaz,

Sosyal Politikalar Başkanlığı Fatma Betül Sayan Kaya,

Yerel Yönetimler Başkanlığı Mehmet Özhaseki,

Ekonomi İşleri Başkanlığı Lütfi Elvan,

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Jülide Sarıeroğlu,

Mali ve İdari İşler Başkanlığı Vedat Demiröz,

Ar-Ge Başkanlığı Hamza Dağ,

İnsan Hakları Başkanlığına Leyla Şahin Usta

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına Çiğdem Karaaslan,

Parti Sözcüsü Ömer Çelik.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HACI ZARİFE ÖRS CAMİİ, DUALARLA İBADETE AÇILDI

HIZLI YORUM YAP