DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

AK KADINLAR ÜRETİYOR TUZLA GÜÇLENİYOR

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem’in Öncülüğünde Tüm AK Partili Kadınların Fırsat Buldukça Desteklediği AK Kadınlar Üretiyor Tuzla Güçleniyor Adlı Kermeste Hanımların Ürettikleri ve Evde Yaptıkları Yemeklerin Satışa Sunulduğu Kermes Büyük İlgi Gördü.  İlklerin Öncüsü Olan AK Parti Tuzla Kadın Kolları 15 Mahalle İrtibat Bürolarında Yapılacak ve Türkiye’de Bir İlki Tuzla’dan Başlatarak AK Parti Kadın Kolları Ürettikleri Ürünleri Ev Ziyaretlerinde Seçmenlere Hediye Etmeyi Planlıyor.

AK Kadınlar Üretiyor Tuzla Güçleniyor Sloganlı Mimarsinan Mahallesinde Sergilenen Kermese Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç İlçe Teşkilatı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı Mahalle Teşkilatı İle Vatandaşlar Katıldı.

AK Atölyeler Projesinin ve Kermesin Açılışını Gerçekleştiren Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Belediye Başkan Yardımcısı Derya Bacacı Meclis Üyesi Bahrem Kuruağaç Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem ve Ekibini Kutladı Çalışmalarında Başarılar Diledi. Üreten Kadınların Her Zaman Yanında Oldukları İfade Ettiler.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tensipleriyle Yeniden Aday Gösterilen Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya Sevgi Gösterisinde Bulunan Partililer Tarafından Sık Sık Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.

NURHAN ERDEM KERMES AÇILIŞIMIZ YEMEN YARARINA 

AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Nurhan Erdem Gazetemize Yaptığı Açıklamada Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirmenin Gururunu Yaşadıklarını İfade Ederken Mahalle ve Teşkilatlarımızın Hanımların Biraraya Gelerek Tüm Mahallerimizde Uygulayacağımız AK Kadın Üreten Kadın Projemizde Kendi El Emeğimiz Olan Ürettiklerimizi Ev Ziyaretlerinde Seçmenlerimize Hediye Ederek Farkındalık Oluşturmak İstiyoruz Dedi. Ayrıca Bugün Yapılan Açılışın Kermes Şeklinde Olmasının Tek Amacı Yemen Yararına Olduğunu da Belirtmek İsterim Şeklinde Konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATINDA GÖREVLER DEĞİŞTİ!

HIZLI YORUM YAP