DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

AĞASARLILAR BAŞKAN YAZICI’YI BAĞRINA BASTI

Trabzon Ağasarlıların Şifa Mahallesinde Bulunan Gerçekleşen Kahvaltılı Buluşmada Sevgi Gösterileriyle Karşılaşan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı Yol Arkadaşımız Ahmet Çabuk Kardeşimizin de Üyesi Olduğu ve Dernek Üyelerinin Her Zaman Bize Kalblerinde Yer Ayırmıştır. ALLAH Razı Olsun. ALLAH Birliğimizi Beraberliğimizi Bozmak İstiyenlere Fırsat Vermesin Şeklinde İfade Etti.

“YÜREKLERİMİZ BİRLİKTE ATIYOR”
Birlikteliklerin Bu Tür Platformlarda veya Deneklerde Bir Araya Geldikçe Güçleneceğini Vurgulayan Başkan Yazıcı, Birlik ve Beraberliğin İlçemizde Önemli Katkılar Sağladığına ve Sağlayacağına İnanıyorum. Tuzlamız’da Derneklerimizle Güzel Bir Uyum Yakalandığını ve Yapılan Hizmetlerle İlçemizin İstanbul’un En Uzakta Olan İlçesi Olmasına Rağmen Ortak Akılla Hizmet Etmeye Devam Ediyoruz. Herkesin Düşüncesi Hayat Görüşü Farklı Olabilir Ama Söz Konusu Olan İlçemize Hizmetse Birlik ve Beraberliğimizi Koruyup Güçlü Bir Duruş Sergilememiz Gerekiyor. Çünkü Yürekler Birlikte Atıyorsa Başarılamayacak Bir İş Yoktur Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’yla Kahvaltı Yaptıktan Sonra Dernek Başkanı Mahmut Komut ve Üyelerin Katıldığı Bir Toplantı Gerçekleşti. Toplantının Ana Gündem Maddesi Dernek Binasının İnşası. Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Ben Üzerime Düşen Desteği Vereceğim Elimden Geleni Yaparak Tuzla’mıza ve Ağasarlı Hemşehrilerimize Katkı Sunmaya Devam Edeceğiz İfadesini Kullanırken Katılım ve Desteklerinden Dolayı Tuzla Belediye Başkanımıza Bir Kez Daha Teşekkür Etmek İstiyorum Dedi.
Derneğin Kadın Kollarının Yaptığı Başarılı Çalışmaların Karşılığında Ciddi Bir Destek Sağlandığı Edindiğimiz Bilgiler Arasında.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA AK PARTİ’NİN ÖNCÜ NEFERLERİ KADINLARDIR, KADIN KOLLARIDIR

HIZLI YORUM YAP