DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

ADALET BAKANI BOZDAĞ TUZLA’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Tuzla’daki Çalışmalarında Ziyaret Ettiği İstanbul Organize Sanayi (IAYOSB) Temsilcileri Ziyaretine Karabalık Bir Heyet Kendisine Eşlik Etti. Bakan Bozdağ’ın Yaptığı Ziyaretlerde AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Mali Müşavir Sebahattin Demirci SKM Başkanı Erdoğan Aydın Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ve İlçe Yöneticileri Kendisine Eşlik Etti.

İstanbul Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez’in Açılış Konuşmasında Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederken Sanayicilerin Beklentilerini Aktardı. Soru Cevap Şeklinde Geçen Konuşmalardan Sonra Açıklamalarda Bulunan Bakan Bozdağ Tüm Sorulara Cevap Verdi. Yönetim Kurulu Bakanı Çökmez Toplantı Sonuna Bakan Bozdağ’a Bir Plaket Takdim Etti.

BOZDAĞ AKIM METAL ÇALIŞANLARINA SESLENDİ

40 Yılı Aşkın İşleme Tecrübesine Sahip Akım Metal Bünyesinde Çalışan Bin Personele Seslenen Bozdağ Evet Diyende Başımızın Üstünde Yeri Var Hayır Diyen de İfadesine Yönetim Kurulu Başkanı Mikrofonu Alarak Fabrika Çalışanlarına EVET mi? Şeklinde Sordu Güçlü EVET Sözü Aldıktan Sonra Fabrikamızın Sözü Senettir İfadesini Kullandı.

AKIM Metal Personeliyle Buluşan Bozdağ Burada Yaklaşan Referandum İle Alakalı Bir Konuşma Gerçekleştirdi Daha Sonra Yönetim Kurulu Başkanı Tarafından Kendis Fabrikasında Üretilen Çay’ınında Çok Lezzetli Kılan Bir Set Hediye Edildi Bakan Bozdağ Buradaki Konuşmalarının Ardından Personel İle Hatıra Fotoğrafı Çektirerek Selfi İsteklerini de Geri Çevirmedi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FATMA YAZICI, KADIN OLMAK; 8 MART’TA HATIRLANIP 9 MART’TA UNUTULMAK DEĞİLDİR

HIZLI YORUM YAP