DOLAR

32,5265$% -0.05

EURO

34,9789% 0.35

GRAM ALTIN

2.435,88%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2108182฿%1.12208

ETHEREUM

103212Ξ%1.34105

a

ABDULLAH KARADENİZ, HEDEFİMİZ GENÇLERE SPORU SEVDİRMEK

7-13 Ekim “Amatör Spor Haftası” Etkinlikleri Kapsamında İlçe Spor Müdürü Tolga Demir Tuzlaspor Tesislerden Sorumlu Müdürü Abdullah Karadeniz ve Amatör Sporcuları İle Antrenörleri Kulüp Tesislerinde Ziyaret Etti.

Gençlik ve Spor Tuzla İlçe Müdürü Tolga Demir Ülkemizde Topyekûn Spor Bilinci ve Kültürü Oluşması, Spor Kültürünün Yayılması ve Her Hanede Spor Yapan Kişi Sayısını Arttırmak Kurumsal Olarak Hedeflerimiz Arasında Yer Almaktadır. Eğitim Kenti Tuzla’dan Sonra Spor Kenti Tuzla Olarak da Tanımlayabiliriz. Gençlerimizi Her Türlü Kötü Alışkanlıklardan Korumanın Yolunun Spordan Geçtiğini Unutmamalıyız. Onlara Spor Yapacak Güzel Mekânlar Hazırlamak Hepimizin Ortak Görevidir Spor Ne Kazanma Hırsı Ne Kaybetme Korkusudur Tek Kelimeyle Özgüvendir İfadelerini Kullanan Demir, 7-13 Ekim “Amatör Spor Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Tuzlaspor Tesislerden Sorumlu Abdullah Karadeniz Müdürümüz Nezdinden Sizlerle de Bir Araya Gelerek Gününüzü Kutlamak İstedim İfadelerini Kullandı.

Tuzlaspor Tesislerden Sorumlu Müdürü Abdullah Karadeniz, Ziyaret Sonrası Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Spor Faaliyetlerinde Elde Edilen Başarılar Bir Milletin Kudretini, İmkânlarını, Medeni Kabiliyetini ve İstikbale Bakış Açısını Ortaya Koyan Önemli Göstergelerden Birini Oluşturmaktadır. Spor Bir Milletin Gençlerinin Ona Ayakta Tutmasını Sağlar, Her Yıl Ekim Ayının İlk Haftasında Coşkuyla Kutlanan Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Gençlerin Spor Kültürünü Arttırmakta ve Sporun Daha İyi Kavranması Yönünde Işık Tutmaktadır. Hedefimiz Gençlere Sporu Sevdirmek, Gençler Geleceğimizdir Özgüveni Yüksek Dinç ve Sağlıklı Bir Geleceğimiz Olsun İstiyorsak Yarınlarımız Olan Gençlere Gerekli Değeri Verip Onları İyi Eğitmeliyiz İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GÜRSES KILIÇ TUZLASPOR’DA

HIZLI YORUM YAP