DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

81 İLDE 11 MİLYON FİDAN 11 KASIM’DA DİKİLECEK!

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından Başlatılan Geleceğe Nefes Ol Kampanyası 11 Kasım 2019’da Saat 11:11’de 81 İlde 2023 Noktada 3 Saat İçinde Tam 11 Milyon Fidan Toprakla Buluşacak.

Ağaç ve Yeşile Olan İlgi Her Kesim Tarafından Büyük İlgi İle Karşılanırken 11 Kasım’da 81 İlde Dikilecek Olan 11 Milyon Fidan İçin Bazı Şehirlerde İse Belirlenen Rakamlar Tamamlanmak Üzere.

Fidan Sahiplenmenin Yanı Sıra Bağışta Yapılabilen Kampanyada 1 Fidan Bağışı 10 TL Karşılığında Yapılabiliyor. Fidan Bağışında Bulunan Vatandaşlara Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından Katılım Sertifikası Ulaştırılıyor.

Geleceğe Nefes Ol Kampanyasına Destek Olmak İsteyen Vatandaşlar geleceğenefes.com Adresi Üzerinden Fidan Sahiplenip Bağışta Bulunabiliyor.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ!

Geleceğe Nefes Ol Kampanyasına Yoğun Katılım Sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından Düzenlenen Geleceğe Nefes Ol Kampanyasında Fidan Bağışında İstanbul, Samsun, Ağrı, Kocaeli ve Ankara’da Hedeflenen Fidan Sahiplenme Sayılarına Ulaşıldı.

GELECEĞE NEFES KAMPANYASI NEDİR?

Ülkemizde Ağaç ve Orman Sevgisini Geliştirmek, Toplumun Bütün Kesimlerinin Çevreye Olan Duyarlılıklarına Katkı Sağlamak, Özellikle Son Aylarda Çıkan Orman Yangınları Neticesinde Zarar Gören Alanların Yeniden Ağaçlandırma Konusunda Vatandaşlarımızın Yoğun Taleplerine Karşılık Vermek ve Toplumda Çevre Konusunda Farkındalığı Artırmak Maksadıyla;

Öğrencilerden Askeri Birliklere, Sivil Toplum Örgütlerinden Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Esnafından İşçisine Kısaca 7 den 77’ye Toplumun Bütün Kesimlerinden Katılacak Vatandaşlarımızın Katkılarıyla 11 Kasım 2019 Günü Saat 11.11’de 81 İlimizde Aynı Anda 3 Saatlik Bir Zaman Dilimi İçerisinde Ülke Genelinde 11 Milyon Adet Fidanı Toprakla Buluşturacağız.

11 Kasım’da, İzmir Karbağlar Tırazlı’da Çıkan Orman Yangını Neticesinde Zarar Gören Alanlarla Birlikte Muğla Dalaman’daki Yanan Ormanlık Alanlar Başta Olmak Üzere, 2019 Yılı İçerisinde Orman Yangınları Neticesinde Zarar Gören Ormanlık Alanlarda da İlk Fidanlar Toprakla Buluşturulacak.

Yapılacak Ağaçlandırma Etkinliği İle Bir Taraftan 7’den 77’ye Toplumun Bütün Kesimlerinin Toprakla Buluşması Hedeflenirken, Diğer Taraftan da Son Yıllarda Ülke Genelinde Yürüttüğümüz Ağaçlandırma Çalışmalarını Dünya’ya Duyurmak, Dikkatleri Ülkemizin Bu Konuda Yürüttüğü Başarılı Çalışmalara Çekmek Hedeflenmektedir.

Etkinlik, Yanan Alanlarla Birlikte, Köy Okulları ve Köy Yolları Başta Olmak Üzere Okul Bahçelerinden Yol Kenarlarına, Kamusal Alanlardan Bozuk Orman Alanlarına, Askeri Birliklerden İbadethane ve Sağlık Ocağı Bahçelerine Kadar Kısaca Ağaçlandırma Çalışması Yapılabilecek Bütün Potansiyel Alanlarda Gerçekleştirilecektir.

Aynı Anda Tüm Türkiye’de Gerçekleştirilecek; Yeşilin Her Tonuyla Toprağa Hayat, Canlılara Nefes Olacak Bu Anlamlı Çevre Seferberliğine Tüm Vatandaşlarımız Davetlidir.

Not: Kampanyaya Katılmak İsteyen Kişiler İçin Orman Bölge Müdürlüklerinde İletişim Kurulacak Kişiler ve Bağış da Bulunulabilecek Banka Hesap Numaraları Bilgileri Ekte Sunulmuştur.

BİR FİDAN NE KADAR?

Kişi Ya da Kuruluş İstendiği Sayıda Fidan Bağışında Bulunabilir. Bağışlanan Fidanlar Ağaçlandırma Sahası İçinde Yer Alır.

1 Fidan Bağışı 10 TL’dir.

GELECEĞE NEFES OL KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

E-Sertifika Talepleriniz Ödeme Yapıldıktan Sonra Ortalama 1 İş Günü İçinde, Basılı Sertifika Talepleriniz İse 5 İş Günü İçinde Teslim Edilmektedir.

FİDAN SAHİPLENMEK MÜMKÜN!

Daha Yeşil Bir Türkiye İçin, 11 Milyon Ağacı Geleceğe Miras Bırakarak Dünya Rekoruna Koşuyoruz. 1 Kasım 2019 Saat 11:11’de 81 İlde Haydi Türkiye, Fidan Dikmeye! ‘FİDAN SAHİPLEN’ Sekmesine Tıkladığınızda İsim Soyisim ve E-Posta Girdikten Sonra İstediğiniz Şehirde Adınıza Ücretsiz 5 Fidan Dikimi Yapılıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA DANIŞMA HİZMETİ VERECEK ROBOT GÖREVE BAŞLADI

HIZLI YORUM YAP