DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a
  • Selam Tuzla
  • GENEL
  • 75 YILLIK GELİNLİK HAYALİNİ TUZLA BELEDİYESİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

75 YILLIK GELİNLİK HAYALİNİ TUZLA BELEDİYESİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

75 Yıl Önce Evlenen Halime Sibahi’nin Gelinlik Giyme Hayalini Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Gerçekleştirdi. 9 Çocuk, 15 Torun Sahibi Olan 89 Yaşındaki Halime Sibahi, Önce Bindallısını Giyerek Kına Gecesi Düzenledi, Ardından Gelinlik Giyerek 75 Yıllık Ukdesini Bitirdi.

1944 Yılında Şükrü Sibahi İle Dünya Evine Giren Halime Sibahi, O Mutlu Gününde Giyemediği Gelinlik Özlemini 75 Yıl Sonra Dindirdi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Tarafından Hem Gelinlik Hem de Kına Kıyafeti Hediye Edilen Halime Sibahi’nin Kına Gecesi Oğlu Adnan Altın’ın Evinde Gerçekleştirdi. Halime Sipahi, Ailesi ve Komşularının Katılımı İle Yapılan Kına Gecesinde Kendisini Ağlatan Şarkılarda Geçmişten Günümüze Anıları İle Duygusal Anlar Yaşadı.

GELİNLİĞİ BAŞKAN YAZICI HEDİYE ETTİ

Sevinç Gözyaşları İçinde Gelinliğini Giyen Halime Sibahi, “Rahmetli Eşim Düğünümüzde Gelinlik Giydirmedi. Annem 7 Yaşında Vefat Etti ve Üvey Annem İle Yaşamaya Başladık. 14 Yaşında İse Eşimle Evlendiğimde Gelinlik Giyemedim. Gelinlik Giyemediğim İçin Hep Özendim. Gelinim Fatma’ya “Gelinim Bana Gelinlik Giydir” Dedim. Gelinliği Giyince Çok Mutlu Oldum. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Teşekkür Ediyorum” Dedi.

ANNEM YILLARDIR GELİNLİK GİYMENİN HAYALİNİ KURUYORDU

Halime Sibahi’nin Oğlu Adnan Altın, Annesinin Yıllardır Gelinlik Giymeyi Hayal Ettiğini Söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Bu Hayali Gerçekleştirdiğini Belirten Altın, “Annem Yıllardır Gelinlik Giymenin Hayalini Kuruyordu. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Annemin Bu Hayalini Gerçekleştirdi. Ailece Kendisine Teşekkür Ediyoruz” Şeklinde Konuştu

GELİN-KAYINVALİDE DAYANIŞMASI

Halime Sibahi’nin Gelini Fatma Altın, Kayınvalidesinin Hayalinin Gerçekleşmesinde Öncü Oldu. “Gelinim, Bana Gelinlik Giydir” İsteğiyle Yola Çıkan Altın, “Çok Mutlu Oldum. 1 Sene Önce Bizim Yanımıza Geldi. “Bana Gelinlik Giydirir Misin?” Dedi. Ben de Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Müracaat Ettim. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na Gittik, Bizimle Çok İlgilendiler, Her Konuda Destek Oldular. Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı Çok Seviyorum. Allah Herkesten Razı Olsun” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AYDINLI MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN YAZICI’YA BİZ SANA İNANIYORUZ VE GÜVENİYORUZ

HIZLI YORUM YAP