DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

62 YIL SONRA GELİNLİK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ AMA O SİHİRLİ SÖZÜ SÖYLEYEMEDİ

Trabzon Çaykara’da 65 Yıl Önce Başlayan Bir Aşk Hikayesinin Kahramanları, Kaçarak Evlenmenin ve Zorlu Hayat Mücadelesinin Arasında Fırsatını Bulamadıkları Düğünlerini Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Yaptı. 62 Yıl Önce Daha 16 Yaşındayken Kaçıp Mehmet Yeni İle Evlenen Ayşe Yeni, 4 Çocuk, 13 Torun Büyütse de Duvağını Takıp Beyaz Gelinliğini Giyememek İçinde Ukde Kaldı. 78 Ayşe Yeni’nin Gelinlik Giyme Hayalini Öğrenen Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, Ona ve Ailesine Unutamayacakları Bir Gün Yaşattı. Telli Duvaklı Gelinliği İle İlk Kez Nikah Masasına Oturan 78 Yaşındaki Ayşe Yeni, Yılların Hayalini Tuzla Belediyesi’nin Organizasyonuyla Bir Güne Sığdırdı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Kıydığı Nikahta 82 Yaşındaki Eşi Mehmet Yeni’nin Ayağına Basan, Gelin Çiçeğini Gençlere Fırlatan Ayşe Yeni, Mutluluğunu Horon Teperek Yaşadı.

İÇMELER KAPLICALARI’NDA 1 HAFTALIK BALAYI HEDİYESİ

Oğlu ve Torununun Mihmandarlığında Gelin Arabasından İnerek Nikaha Gelen Yeni Çifti, Nikahın Ardından Birlikte Pasta Kesti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Çifte Birer Çeyrek Altın İle İçmeler Kaplıcaları’nda 1 Haftalık Balayı Hediye Etti. Yeni Çifti, Yaşlılar Merkezi’ndeki Düğünden Ayrılırken Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri İle Birlikte Aracın Önünü Kesti.

BAŞKAN YAZICI, AYŞE-MEHMET YENİ ÇİFTİNİ TEBRİK ETTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Nikahta Yaptığı Konuşmada Ayşe-Mehmet Yeni Çiftini Tebrik Etti. Başkan Yazıcı, “Medeniyetimizin Batı Ülkelerinden Üstünlüğü, Aile Kavramına Verdiği Değerden Kaynaklanmaktadır. İkinci Baharını Yaşayan Büyüklerimizin Nikahını Kıymaktan Mutluluk Duyduk. Anlamlı ve Örnek Olacak Bu Birlikteliğin Gençlerimize ve Gelecek Nesillerimize Örnek Olmasını Diliyorum. Bu Güzel Tabloyu Yaşatan Ayşe-Mehmet Yeni Çiftine ve Tüm Davetlilere Teşekkür Ediyorum” Dedi.

Tüm Gelin ve Damatlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sözünü Hatırlatarak En Az Üç Çocuk Tavsiyesinde Bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı 62 Yıllık Gelinlik Hayalini Gerçekleştirdiği Ayşe Yeni ve Mehmet Yeni Çiftin’in 4 Çocuk, 13 Torunu Olunca En Az Üç Çocuk Tavsiyesinde Bulunamadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ ANNE ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ, “GERİ DÖNÜŞÜM” SERGİSİ DÜZENLEDİ

HIZLI YORUM YAP