DOLAR

32,4187$% -0.18

EURO

34,8315% -0.19

GRAM ALTIN

2.496,41%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,25

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2072829฿%0.3968

ETHEREUM

99754Ξ%0.01579

a

5. GELENEKSEL TUZLA OKUL AİLE BİRLİKLERİ BULUŞMALARI

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Geleneksel Olarak Düzenlediği 5. Tuzla Okul Aile Birlikleri Buluşması Semiha Kibar Uygulama Oteli’nde Gerçekleştirildi.

Program 10 Ocak Cuma Günü Semih Kibar Uygulama Otelinde, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu’nun Liderliğinde, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Şube Müdürleri, Okul Yöneticileri ve Okul Aile Birlikleri Temsilcileri’nin Katılımı İle Gerçekleşti. Açılış Konuşmaları ve Örnek Okul Aile Birliği Çalışmalarının Tanıtıldığı Sunum Yapıldıktan Sonra Bu Çalışmaları Hayata Geçiren Okul Yöneticisi ve Okul Aile Birlikleri Temsilcilerine Plaketleri Takdim Edildi.

Açılış Konuşması İle Başlayan Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu,‘’Bizler Okul Aile Birlikleri ve Okul İdaresinin Birlikte Entegrasyon İçinde Çalışmasını Önemsiyoruz. Tuzla İstanbul’un İlçelerinden, Eğitim Ailesi Adına En Çok Bileşenle Toplanılan Geniş Bir Sofra, Geniş Bir Buluşma Mekanı. Buradaki Tuz Hakkı Buradaki Ekmeği Birlikte Paylaşmanın Adanmışlığı İle Birlikte Masa Etrafında Yudumlanan Çayın Bereketi, Güzelliği Okullarımızdaki Çalışma Ortamlarına Okulun İklimine ve Çocuğun Geleceğine Güçlü Bir Katkı Olarak Ulaşmakta. İstiyoruz ki Buradaki Birliktelik,  Oluşan Motivasyon ve Bereket Okul Müdürlerimiz Tarafından Okullarında Çoğaltılsın. Son 15 Yılda Milletimizin Bir Kalkınma ve Gelişme Süreci Var, Okullarımızda da Aynı Gayret ve Gelişme Mevcut. Okullarımız Güçlenirken Çocuk İçin Var Olurken, Okul Aile Birlik de Güçlenmelidir. Bu Toplantıları Bu Sebeple Önemsiyoruz ve Bu Amaca Güç Vermek İçin Düzenliyoruz.’’ Dedi.

Programda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘’Son Elli Yılda İnsanlık Tarihi Boyunca Oluşan Bilgiden Daha Fazla Bilgi Oluşmuştur, Gün Geçtikçe de Bu Bilginin Değiştiği Bir Dünyada Yaşıyoruz. Eskiden İşini İyi Yapan Her Birey İyi Noktada Olabiliyordu Ancak Artık Dünyanın Bir Ucundaki İnsanlarda Yarışabilir Meslekler, Gruplar veya Ona Göre de Sektörlerde Olmak Zorunda Olduğumuz Bir Dünyada Yaşarken, Çocuklarımızın ve Bireyler Olarak da Devletimizin Öz Kaynağı Olan Gençlerimizin En İyi Şekilde Yetiştirilmesinin Kıymet ve Önemini Biliyoruz. Tüm Organizasyonlarda Olduğu Gibi Bu İşte de Sivil İnsiyatif Devreye Girmeden Başarılı Olmak Mümkün Değil. Oluşturulacak Bu Birliktelik İle Beraber En İyi Eğitimi ve Sosyal Kültürel Faaliyetlerle Beraber Okullarımızın Fiziki Standartlarını Artırabilmek, Bireyin Psikolojik Sıkıntılarını, Ekonomik Dertlerine Katkı Sağlayacak Etkileşimleri ve Negatif Etkileyecek Olan Bütün Olumsuzlukları Kaldırabilmek Ancak Bu İş Birliği İle Mümkün Olabilir.’’ Dedi

Programda, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, ‘’Geleceğimizi Şekillendirmede Elimizdeki Tek Araç Eğitimdir.. Dini Terminoloji Açısından Okumak Farzdır. Eğitimin En Önemli Ayağı Okumaktır. Eğitim Toplumu Oluşturan Tüm Aktörlerin El Atması Gereken Bir Konudur. Elbette En Büyük Aktör Devlettir. Devletin Yanında Sivil Toplum Kuruluşları ve Tek Tek Birey Olarak Eğitim İçin Hepimiz Elimizi Taşın Altına Elimizi Koymak Mecburiyetindeyiz. Bugün ki Organizasyonda Eğitimin Bütün Aktörlerinin Bir Araya Getirilmesi İle Karşı Karşıyayız, Bu Konuda Milli Eğitim Müdürlüğümüze Teşekkür Ediyorum.’’ Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANADOLU’NUN MOTİFLERİ GELİYOR

HIZLI YORUM YAP