DOLAR

32,5137$% 0

EURO

34,6600% -0.14

GRAM ALTIN

2.432,14%-2,69

ÇEYREK ALTIN

4.129,00%-3,20

BİST100

9.645,02%-0,50

BİTCOİN

2161792฿%3.17083

ETHEREUM

103793Ξ%1.74851

a
  • Selam Tuzla
  • VİDEO GALERİ
  • MHP TUZLA 10.OLAĞAN KONGRESİNİN AÇILIŞ KONUŞMASINI İLÇE BAŞKANI VOLKAN BEŞİROĞLU YAPTI

MHP TUZLA 10.OLAĞAN KONGRESİNİN AÇILIŞ KONUŞMASINI İLÇE BAŞKANI VOLKAN BEŞİROĞLU YAPTI

Muhterem Dava Arkadaşlarım, Aziz Ülküdaşlarım. Teşkilatımızın Değerli Mensupları, Kadın Kolları Başkanım, Kıymetli Mahalle Temsilcilerim, Muhtarlarım, Kıymetli Mesai Arkadaşlarım. Saygıdeğer Hanımefendiler, Beyefendiler. Basınımızın Güzide Mensupları, Hepinizi Hürmetle, Muhabbetle Selamlıyor, Sevgi Ve Saygılarımı Sunuyorum.

Türk Milletine Gönül Vermiş Cesur Yüreklerin Buluştuğu Tuzla’da Milliyetçi Hareketin Kongresine Hoş Geldiniz, Şeref Verdiniz.

Cenab-I Allah’a Kutlu Davamız Yolunda Bizleri Yeniden Buluşturduğu İçin Şükrediyorum.

Bugün Değeri Çok Daha İyi Anlaşılan Bir Mücadelenin Kahramanı Ve Devletimizin Kurucusu Olan Mustafa Kemal Atatürk Ve Silah Arkadaşlarının Aziz Hatırasını Bir Kez Daha Saygı Ve Şükran Duygularımla Anıyorum.

Bugün Burada Bir Ülkü Etrafında Toplanmak İçin Bizlere Önderlik Etmiş, Yol Göstermiş, Bizleri Yetiştirmiş Olan, Ömrünü Türklük Ve Türkiye Ülküsüne Adamış Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e Ve Ebediyete İntikal Etmiş Bütün Dava Büyüklerimize Cenab-I Allah’tan Rahmet Diliyorum.

Tarih Boyunca Türklüğü Yaşatmak Uğruna Hayatlarını Feda Eden Kahraman Ecdadımızı; Bugün Terörle Mücadele Ederken Şehit Düşen Kahraman Güvenlik Güçlerimizi Ve Gazilerimizi Rahmet Ve Minnet Duygularımla Yâd Ediyorum.

Milliyetçi Hareket’in Tek Güvencesi Bugün Buraya Gelerek Bizleri Yalnız Bırakmayan Sizler Ve Aziz Milletimizin Şaşmaz Sağduyusu, Ülkücü Sorumluluk Ve Vicdanıdır.

Ateşle İmtihandan Geçen Türkiye’yi Bugün Yaşadığı Bunalımlardan Çıkartacak Yegâne Siyasi Güç, Ruhu Ve Benliği Türkiye Sevdası Ateşiyle Yanan Milliyetçi Harekettir.

Bu Ruh Ve Benlik, Bu Çelikten İrade Ve Bu İnançlı Kadrolar, İşte Bugün Tuzla’dadır Ve Bu Milli Görev İçin Ayağa Kalkmıştır

Tuzla’da Milliyetçi-Ülkücü Hareket Gönüldaşlarıyla, Sevdalılarıyla, Ülküdaşlarıyla, Milletiyle, Bugün Bir Ve Beraberdir

Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Dr Devlet Bahçeli Ve Onun Yanında Bozkurtça Duran Teşkilatlarımız Asla Yanılıp Yanlışa Düşmemiştir.

Herkes Şunu İyi Bilsin Ki,

Milliyetçi Hareket Partisi Varsa Çözüm Vardır.

Milliyetçi Hareket Partisi Ayaktaysa Umutlar Bitmemiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Önce Ülkem Ve Milletim, Sonra Partim Ve Ben Diyen Yüksek Bir Fazilet Ve Fedakârlık Şuuruna Sahiptir.

Tuzla’da Milliyetçi Hareket Milli, Ahlaklı, İlkeli, Tutarlı Ve Ne Yaptığını Bilen Bir Siyaset Anlayışıyla Yoluna Devam Etmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Dün Ve Bugünde Güçlü Devlet Ve Mutlu Millet Prensibine Uygun Olarak Ülkemizin Geleceğine İlişkin Sorunları Aşma Noktasında Her Zaman Önce Ülkem Ve Milletim Demeye İnisiyatif Almaya Devam Edecektir.”

Hareketin Lideri Ve Sayın Genel Başkanımız Bizlerin Yol Başçısı Olarak , Bir Kez Daha Haklı Çıkmış, ”Milliyetçi Hareket Tarihi Misyonunu Bir Kere Daha Yerine Getirmiştir. Önü Kesilmek İstenen Milletimizin Yolunu Bir Kez Daha Aydınlatmıştır.

Mevcut Sistemin Tıkanan Damarları MHP’nin Girişimiyle Açılmış, Milli İradenin Çok Daha Geniş Zeminlerde Temsil Edileceği Bir Yönetim Sistemi Hayata Geçirilmiştir.

Devletin Ülkesi Ve Milletiyle Bölünmez Bütünlüğü Prensibine İnanan Ve Vazgeçilmezi Olduğunu Bilen Tuzla’da Bölge Ve Mahalle Teşkilatlarımız Millet İçin, Vatan İçin Ve Devlet İçin Bu Süreçte Üzerlerine Düşen Görevi Fazlasıyla Yapmışlardır.

Tuzla’nın Yiğit İnsanlarına, Asenalarına, Gençlerine, Şahsıma Verdikleri Destekten Dolayı Şükranlarımı Sunuyorum.

Sizlerle Birlikte Olmanın Gurur Ve Heyecanını Yaşıyorum. …

Tuzla’da Milliyetçi Ülkücü Hareketin Otağına, Ocağına Bel Altından Vuranlara Sesleniyorum, Sizler Gönülleri Kırmaktan, Vicdanları Yaralamaktan Başka Bir Sonuç Doğurmayan Yoldasınız,

Değerli Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Misafirlerimiz,

Son Dönemde, “Yükselen Milliyetçilik Tehlikesi” Sloganıyla Yürütülen Ve Milliyetçi Hareketi Hedef Alan Kampanyaların Arkasında Da Hain Projenin Taşeronlarını Biliyoruz.

Bu Karalama Ve Yıldırma Kampanyasını Başlatan Bu Husumet Cephesi, Türk Milliyetçiliği Şuurundan, Düşünce Sisteminden Ve Temsil Ettiği Milli Değerlerden Rahatsızdır.

Türk Milli Benliğini, Kimliğini, Birliğini Ve Değerlerini Koruma Ve Yüceltme Azmi Ve İradesi, Bu Hain Projenin Hayata Geçirilmesinin Önünde En Büyük Engel Olarak Görülmektedir.

Bunlar İçin Milliyetçi Hareket, Zaptedilmesi Gereken Son Milli Direnç Kalesidir.

Türkiye’ye Kefen Biçmeye Hazırlananlara Buradan Seslenmek Ve Uyarmak İstiyorum:

Kuşatma Ne Kadar Ağır Olursa Olsun, Tarih Henüz Hükmünü Vermemiştir.

Türk Milliyetçileri Henüz Son Sözünü Söylememiştir.

Hiçbir Güç, Hiçbir Tezgah Ve Kirli Oyunlar, Milliyetçi Hareket’in Mücadele Azmini Kıramayacaktır.

Bu Kale Zaptedilemeyecek, Teslim Alınamayacaktır.

Türk Milliyetçileri Ve Yegane Siyasi Temsilcisi Olan Milliyetçi Hareket, Bu Hain Emellere Geçit Vermeyecek, Türkiye’nin Milli Varlığına Ve Birliğine Kastetmek İsteyenleri Mutlaka Hüsrana Uğratacaktır.

MHP Dışında Heyecan Ve Aksiyon Arayanlara Sesleniyorum, Sizler Muhalefet Adı Altın Da  Aksi Yön Tabelaları İle Yanlış Yönlere Zorlanıyorsunuz.

Referandum Süreci İçinde Milliyetçi Hareketi Sorgulayanlar, Milletimiz Adına Yapılacak Faydalı Konularda Ayağımıza Dolamaya Çalışanlar, Bilsin Ki Milliyetçi Hareketin Genel Başkanı Ve Onun Lideri Sayın Devlet Bahçeli Ne Koltuk Sevdası  Nede İkbal Peşindedir. Milletinin Bekası İçin Güzel Yarınlar Ve Mutlu Bir Geleceğinin Peşindedir

Yarım Asra Yaklaşan Bu Hareket, Kararını Vermiştir. Ülkücü İrade Yalnızca Egemenliğe Sahip Olan Milletinin Sesine Kulak Vermiştir.

48 Yıllık Şerefli Şehit Emanetini Hiçe Sayacak Bir Fikri Sapmanın Seline Asla Kapılmayız.

Bu Gün MHP Üzerinde Hesapları Olanlar, Bize Düşmanlık Edenler Bulanık Ve Bunalım Döngüsü Olanlara Sesleniyoruz, Dün Genel Başkanımızın Söylediklerinin Haklılığı, Bugün Ortaya Gün Gibi Çıkmıştır.

Ülkücü Hareke, Devleti Teslim Almak İsteyen Vesayet Odaklarına Ve İhanet Şebekelerine Karşı Yetkiyi Doğrudan Büyük Türk Milletine Veren Yönetim Sistemi Değişikliğinde Özverili Çalışmalarıyla En Büyük Paya Sahiptir.

Her Türlü Olumsuz Şartlara Ve Karşı Propagandalara Rağmen Ülkücü Camianın Bu Fedakârca Mücadelesinin Tek Amacı Ülkemizi Ve Milletimizi Daha İyi Yarınlara Taşıyabilmek İçindir.

Ülkemizin Yeniden Hendek Siyasetine Mahkûm Edilmemesi Ve Devletimizin Yerli Ve Milli Politikalarla Yönetilmesi İçin Milliyetçi Ülkücü Hareket’e Gönül Vermiş Dava Arkadaşlarımız Yeminlerinin Gereğini Yerine Getirmenin Huzurunu Yaşamaktadır.

Ülkücüler Vatan, Millet Ve Mukaddesat İçin Canını Karşılıksız Feda Edenlerdir

Bu Hainlerin Kıskançlığı, Düşmanlığa, Düşmanlık Da Zaman Zaman Saldırganlığa Dönüşür. Düşman, MHP’nin İdeolojik Ağırlığını Eksiltemediği İçin Onun Liderli Olan Sayın Genel Başkanımıza Yönelmiştir.

Bilge Liderimizin İfade Ettiği Gibi, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti TektirÜlkesi Ve Milleti Birdir. Milli Birlik Ve Bölünmez Bütünlüğümüzün Dayandığı Temeller Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak Ve Tek Dil Ülküsüdür.”

Tuzla Teşkilatımız Ve İstanbul Teşkilatları Liderimiz, Sayın Devlet Bahçelinin Yanında  Türkiye’nin Gerçeklilikleri Karşısında Varlık Sebebi Olan Milletinin Ve Devletinin Yanında Olmaya Devam Edecektir.

Üstlendiğimiz Emanetler Kutludur.

Üstümüzdeki Sorumluluk Ağır Olduğu Kadar Tarihidir.

Ülkü Şehitlerimizin Anıları, Yarım Kalan Hayalleri Bizimledir.

Taş Duvarları Medreseye Çeviren, Her Biri Gururumuz Olan Yusufiyeli Arkadaşlarımın Hedefleri İrademizdir.

Karşımıza Çıkarılan Engelleri Birer Birer Aştık, Aşmaya Devam Ediyoruz.

Tuzakları Kırıp, Kötürüm Bakış Ve Yaklaşımları Reddettik.

Merhum Başbuğumuzun İzinden Yürüyor, Ülkücü Ömürlerin Varlık Ve Birlik Mücadelesini Sürdürüyoruz.

Biz Bu Ülke İçin Yemin Ettik.

Biz Bu Vatan Ve Millet Üzerine Yemin İçtik.

Asla Vazgeçmeyeceğiz.

Asla Dönmeyeceğiz.

Asla Gerilemeyeceğiz…

Milliyetçi Hareket, Türkiye’nin Milli Birliğinin Tehlikeye Düştüğü Bir Ortamda, Bunları Korumak İçin Taraftır Ve Bunun İçin Ödenecek Ne Bedel Olursa, Buna Da Gönül Rahatlığı İçinde Tuzla Teşkilatı Olarak Hazırdır.

Benden Desteklerini Esirgemeyen Tüm Tuzla’lı Kardeşlerime Ve Teşkilatımızın Tüm Mensuplarına Teşekkürü Bir Borç Bilirim.

Tuzla’da Bir Araya Gelen Yüreklerin Verdiği Kararının Ülküce Harekete Hayırlar Getirmesini Diliyorum

Bu Duygu Ve Düşüncelerle Konuşmama Son Verirken Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Ve Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i Ve Aziz Şehitlerimizi Saygı, Minnetle Ve Dualarla Anıyor, Aziz Hatıralarını Yüreklerimizde Taşıyoruz.

SİZLERİ ALLAH’A EMANET EDİYOR, SAYGI VE SEVGİLERİMİ ARZ EDİYORUM.

VOLKAN BEŞİROĞLU

MHP TUZLA İLÇE BAŞKANI

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DÜĞÜN GÜNÜNÜ ÖZELİKLE BUGÜNÜ SEÇİDİLER SANDIKTA ÇİFTE “EVET” DEDİLER

HIZLI YORUM YAP