DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

23 HAZİRANDA İSTANBUL DAHA GÜZEL OLACAK

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, AK Partinin Kuruluşundan Bugüne Kadar, AK Parti Çatısı Altında Hizmet Etmiş 3 Kademe Teşkilat Mensupları, Vefa İftarında Bir Araya Geldi.

Ayyıldız Sosyal Tesislerindeki İftara İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Serdar ve Koray Kaya, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ve İlçe Yönetimi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Murat Kant, Kadın Kolları Başkanı Nurhan Karahan Erdem ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı ve Yönetimi, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Geçmiş Dönemlerde Partide Çeşitli Görevde Bulunmuş 3 Kademe Teşkilat Mensupları Katıldı.

SUAT DURAK: BİNALİ YILDIRIM’I EL BİRLİĞİYLE, GÖNÜL BİRLİĞİYLE İSTANBUL’UN BAŞINA BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Hep Birlikte Açılan Oruçların Ardından Kürsüye Çıkan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak Yaptığı Konuşmada, “ Mübarek Ramazan Ayımız İçerisindeyiz. İnşallah 23 Haziran’da Çıktığımız Bu Seferde Rabbim Bizlere Zaferi Nasip Eder. Yaklaşık 1 Aydır Bir Süreç Yürütülüyor, İstanbul’la Alakalı. Sonucunda Büyükşehir Anlamında İstanbul Seçimlerinin İptaline Karar Verildi. Biz Bir Kez Daha Sefere Çıkıyoruz. İstanbul’da 32 Bin Sandığın 19 Bin 714 Tanesinde Memur Olmayan Sandık Başkanları Görevlendirildi. Bu Yüzden Seçim İptal Edilmiş Oldu. İstanbul AK Parti’nin Kalesidir. İstanbul Ümmetin Bir Kalesidir. Bu Kadar Benzemezin Bir Araya Gelerek Bir Cephede Bu Kadar Başarılı Olmalarına Tabi ki Bir Anlam Veremiyoruz. Sonuç İtibariyle Bizlerde Kendimize Dönüp Baktığımız Zaman Bazı Şeylere Dikkat Etmemiz Gerektiğinin de Farkına Vardık. Dün Cumhurbaşkanımızın Bizler Aracılığıyla Sizlere Gönderdiği Mesajlar Var. Bizlerinde Üzerine Alması Gereken Önemli Vazifeler Var. Öncelikle Tevazuyu Elden Bırakmayacağız. Kesinlikle Abartıya Gitmeyeceğiz. Kesinlikle Böbürlenmeyeceğiz. Halkın Gönlüne Tam Anlamıyla Gireceğiz. İnşallah 23 Haziran’da Binali Yıldırım’ı El Birliğiyle, Gönül Birliğiyle İstanbul’un Başına Başkan Yapacağız” Dedi.

Konuşmasına Devam Eden Suat Durak, “ Burada Sizlere de Görevler Düşüyor. Bu Dava Bizlerden Önce Sizlerin Yol Yürüdüğü, Sizlerin Emeğini Çektiği Bir Dava. Davanın Geliş ve Geçiş Süreci Diye Bir Şey Yoktur. Bu Davada Eski Yeni Diye Bir Şey Yoktur. Bu Davada Bir Yarış Vardır. Bir Bayrak Yarışı Vardır. Geçmişte Sizler Taşıyordunuz, Bugün Bizler Taşıyoruz. Bizim Bayrak Yarışımızda Yarışı Terk Etmek Diye Bir Şey Yoktur. Eminim ki Sizler Bu Manada Üzerinize Düşenleri Layıkıyla Yerine Getireceksiniz. Nefsi ve İnsanı Duygularımızı Bir Kenara Bırakmalıyız. İstanbul Verilemeyecek Kadar Önemli Bir Şehirdir. İstanbul’u Almak Zorundayız. Teşkilatın Her Mensubuna İhtiyacımız Var. Önümüzdeki 40 Gün Boyunca Çok Çalışacağız” Dedi.

Vefa İftarında Kadın Kolları Başkanı Nurhan Karahan Erdem ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı Birer Selamlama Konuşması Yaptılar.

DR.ŞADİ YAZICI: BAYRAM’DAN SONRA 23 HAZİRAN’I BAYRAM EDELİM

AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Vefa İftarında Bir Konuşma Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Partimize Yıllarca Önemli Görevleriyle Hizmet Etmiş Olan Teşkilat Mensuplarımızla İftarda Bir Aradayız. Öncelikle Rabbim Birlik, Beraberliğimizi Arttırsın. Birlik Ve Beraberliğimizi Geliştirirken, Hem Ülkemiz Adına, Hem Coğrafyamız Adına Aynı Zamanda Bir Dava Olarak Gördüğümüz Partimiz Adına Önemli Zaman Dilimleri Yaşıyoruz. Öyle Zamanlar Vardır Ki Yapmış Olduğumuz İşlerin Dışında Çok Gayret Ve Çaba Gerektirir. Biz İstanbul Seçimlerinde De Böyle Dönemleri Yaşadık. Geçen Ay Büyükşehir Meclisi’ndeydik. O Meclisteki Yaşadığımız Psikolojide, Söylemleriyle Eylemleriyle Ne Kadar Saklanabilirlerse Saklansınlar. Ne Kadar Kuzu Postuna Bürünürlerse Bürünsünler, İçlerindeki Kurdu Çok Rahat Görebiliyoruz. 15-20 Gün İçerisindeki Yapmış Oldukları Dokunuşlarla, Hem De Popülist Olmaya Çalışsalar Da Ufak Tefek Kaçırmış Oldukları Eylemler Ki, Bir Tanesi 37 Yıldır Sultanahmet’teki Dini Yayınlar Fuarı’nı Basit Gerekçeyle Kaçırdılar Ellerinden. İşte İnsan Özünden Ve Cinsi Neyse Mutlaka Oraya Çekiyor. Büyükşehir Koridorlarında Gezenleri Bir Görseniz, İnanın Ki Gece Gündüz Çalışmak İçin O Kadar Çok Nedeniniz Olur. 1994 Yılında İstanbul’u Aldığımızdan Bu Güne Kadar İstanbul’u Dünya Kentleriyle Yarışan Bir Şehir Haline Getirdik. Bu Büyükşehir’i Talan Etmeye Kimseye Fırsat Vermemeliyiz. Bana Kızmış Olabilirsiniz, İlçe Başkanına Kızmış Olabilirsiniz, Mahalle Başkanına Kızmış Olabilirsiniz. Ama Hiç Kızgın Olunmayacak Dönem Varsa İşte Bu Dönem. Binde 1’lere Gelmiş Bir Oranla Seçimi Almış Olmanın Ne Demek Olduğunu Hepimiz Çok İyi Biliyoruz. O Kadar Küçük Oranlarla Kendilerine Seçim Zaferi Ortaya Koymaya Çalışanlar, Kendilerini Seçim Kazanmış Komutan Edasıyla Ortada Gezinenler Ve CHP’nin Adayını Kuzu Gibi Karşımıza Çıkaranlar, Arkasında Kimin Olduğunu Çok İyi Görüyorlar” Dedi.

Konuşmasına Devam Eden Başkan Yazıcı, “ 23 Haziran’a Kadar Biz Bu Güruh İle Mücadele Etmezsek Önce Kul, Sonra Allah İndinde Büyük Bir Vebale Gireceğimize İnanıyorum. Biz Bugüne Kadar Bütün Seçimlerde Başarı Elde Etmiş Teşkilat Mensupları Olarak, Çalışma Ve Gayretle En Yüksek Oyu Alacağız. Sadece Anlatmamız Lazım. Ülkemizin Nerden Nereye Geldiğini, İstanbul’un Nerden Nereye Geldiğini Anlatmamız Lazım. Bu Davaya İnanan, Bu Davaya Gönül Vermiş Teşkilat Mensuplarımızın Harcadığı Emeğin Boşa Gitmemesi İçin Çalışmamız Gerektiğine İnanıyorum. Ben Bu Seçimde De Sizlerin Çaba Göstereceğine İnanıyorum. Sizlerden Bir Ricam Var Bayram’dan Sonra 23 Haziran’ı Bayram Edelim” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ İFTAR ÇADIRINDA MİSAFİRLERİ İLE PAYLAŞIYOR

HIZLI YORUM YAP