DOLAR

32,3521$% 0.25

EURO

35,1177% -0.15

GRAM ALTIN

2.308,43%1,37

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2288387฿%3.00209

ETHEREUM

115188Ξ%1.85712

a

200 KİŞİLİK CHP’Lİ GRUP DR.ŞADİ YAZICI DEDİ

Tuzla’da 31 Mart Yerel Seçimlere Kısa Bir Süre Kala Şifa Mahallesinde Aile Derneğine Üye 200 Kişilik Chp’li Grup Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’yı Destekleme Kararı Aldı.

16 Şubat 2019 Tarihinde Chp Tuzla İlçe Binasına Giderek İlçe Başkanını İstifaya Davet Eden Bahattin Özgül ve Akrabalarından Oluşan 200 Kişilik Grup Adını Bile Ağzımıza Almak İstemiyorum Ama Verdiği Hiçbir Sözü Tutmayan Yerine Getirmeyen Hasan Uzunyayla’yı Kınıyoruz ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Desteklemeyeceklerini İfade Etti.

Kars Akyaka Cücühlü Aile Dernek Merkezinde Yapılan Toplantının Açılış Konuşmasını Yapan Dernek Başkanı Seyfettin Yolcu Davetimize İcabet Eden Bizleri Onurlandıran Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’ya Katılımlarından Teşekkür Etti. Başkanın Konuşmasından Önce Dernek Üyeleri Başkan Yazıcı İçin Özel Hazırlattığı Slayt Gösterisi İzlendi.

Derneğin Onursal Başkanı Bahattin Özgül; Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı’nın Ayrım Yapmayan Siyaseti Daha Samimi, Daha Yakın ve İçten Yaklaşımlarından Dolayı Cumhur İttifakı Kapsamında Desteklerimiz Şadi Yazıcı’yadır Dedi. Açıkladığı Vizyon Projelerini de Takdir Ettiklerini 31 Mart Yerel Seçimlere Kısa Bir Süre Kala Şahsım ve Akrabalarımla Sonuna Kadar Destekleyeceğiz Açıklamalarında Bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı Yapılan Konuşmalardan Duyduğu Memnuniyeti İfade Ederken Biz Tuzla’da Yıllardır Ayrım Yapmadık Birlik Beraberlik İçerisinde Olmaya Özen Gösterdik Sivil Toplum Kuruluşlarımızla İç İçe Güzel İşlere İmza Attık. Yaptığımız İşleri Anlatmayacağım Projelerimi Oluşturduğumuz Kitapçıklarla ve Tuzla Kartla İle Birlikte Sizlere Ulaştırdık Ulaştıracağız. Bizler Sizin Güveninizi Boşa Çıkarmayacağız Beraber Çalışıp Beraber Başaracağız İfadelerini Kullandı.

Başkan Yazıcı Dernek Üyelerinin Sorduğu Soruları da Cevaplarken Çay İkramını Geri Çevirmedi. Derneğin Onursal Başkanı Bahattin Özgül Çay İkramından Sonra Tekrar Söz Alarak Sizi Çayla Göndermeyeceğiz Ben ve Büyük Ailem Olarak Sizin Yanındayız Arkanızdayız Desteğimizde Reyimiz Oyumuz Sizindir Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SUAT BAŞKAN VE ŞADİ BAŞKANDAN YERİNDE TESPİT ANINDA ÇÖZÜM

HIZLI YORUM YAP