DOLAR

32,2583$% 0.25

EURO

35,1339% 0.66

GRAM ALTIN

2.276,08%1,02

ÇEYREK ALTIN

3.961,00%0,63

BİST100

8.806,72%-0,01

BİTCOİN

2223387฿%-0.98932

ETHEREUM

113048Ξ%-1.6179

a

16 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ ‘BİNALİ YILDIRIM’ SEÇİM STARTINI TUZLA’DA VERDİ 

Tuzla Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr.Şadi Yazıcı İle 16 Yıl Önce Başlayan Yol Arkadaşlığı  Dolayısıyla  Çalışmalarına Tuzla’da BaşlayanTBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 31 Mart’ta Yapılacak Mahalli İdareler Seçimin Startını İlkini Tuzla’da 1.Bölge Belediye Başkan Adayları ve Milletvekillerinin Katıldığı Ayyıldız Sosyal Tesislerinde Basına Kapalı Bir Toplantı Yaparak Başladı. Akşam Saatlerinde Başlayan Toplantıdan Sonra Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı İle Tuzla’da Ziyaretler Gerçekleştirdi.  

BİNALİ YILDIRIM: AZ KONUŞACAĞIZ ÇOK DİNLEYECEĞİZ

TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 31 Mart’ta Yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Yarışa Girenlere Başarılar Dileyerek, “Biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Olarak İlçe Adaylarımızla Birlikte Bu 3 Aylık Süre İçinde Hemşehrilerimizle Sık Sık Bir Araya Geleceğiz, Onların Sesine Kulak Vereceğiz, Dinleyeceğiz, Az Konuşacağız Çok Dinleyeceğiz ve İstanbul’un Geleceğini Birlikte Planlayacağız.” Dedi. 

Orhanlı Polis Merkezi’ni Ziyaret Eden Yıldırım, Burada Yaptığı Açıklamada, Ömürden Bir Yılın Daha Gittiğini Belirterek, 2019’un Ülkeye, Millete ve Kardeşliğe Hayırlar Getirmesini ve Güzel Günlere Vesile Olmasını Diledi. 

Bugün Önce Darülaceze’ye Giderek Oradaki Yaşlılarla Birlikte Olduklarını, Sonrasında İse Ümraniye Teşkilatına Giderek İtfaiyecilerle Vakit Geçirip Onlarla Sohbet Ettiklerini Anlatan Yıldırım, “Dedik ki Herkes Evinde Sıcak Yuvasında Yılbaşı Eğlencesindeyken, Onların Rahatı İçin Gecesini Gündüzüne Katan, 24 Saat 7 Gün Hizmet Yapan Polislerimizi, Bu 2018’den 2019’a Girerken Ziyaret Edelim, Yeni Yıla Birlikte Girelim. Tuzla Orhanlı Karakolunda da İstanbul Emniyet Müdürü ve Bu  Karakolda Çalışan  Polis Memuru Arkadaşlarımıza  Beraber Olduk, Yeni Yıla Burada Girdik ve Böylece Günü Tamamlamış Oluyoruz.” Diye Konuştu. 

Yıldırım, Bu Vesileyle Teşkilatın 40 Bini Aşan Bütün Mensuplarına da Merkezi Telsiz Sisteminden Yeni Yıl Mesajı Verdiğini İfade Ederek, Şehitleri Yad Edip Gazilere Minnettarlıklarını Sunduklarını Söyledi. Emniyet Teşkilatının, Bekçilerin ve Diğer Güvenlik Güçlerinin, Vatandaşın Huzur ve Güvenliği İçin Gece Gündüz, Her Türlü Zorluğun Üstesinden Gelerek Fedakarca Görev Yaptığını Vurgulayan Yıldırım, Bunun Yakın Şahidi Olarak Bugün Burada Olduklarını İfade Etti. 

YILDIRIM 2019’UN DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEKLERİ BİR YIL OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNARAK ŞUNLARI KAYDETTİ: 

“31 Mart’ta Yapılacak Yerel Seçimlerin de İstanbul’umuz İçin, Türkiye’miz İçin Güzel Günlerin Geleceği Bir Seçim Olsun, Yerel Yöneticilerin Seçileceği Bu Seçimde, Bütün Yarışa Giren Arkadaşlarımıza Başarılar Diliyoruz.  Biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Olarak İlçe Adaylarımızla Birlikte Bu 3 Aylık Süre İçinde Hemşehrilerimizle Sık Sık Bir Araya Geleceğiz, Onların Sesine Kulak Vereceğiz, Dinleyeceğiz, Az Konuşacağız Çok Dinleyeceğiz ve İstanbul’un Geleceğini Birlikte Planlayacağız Diyorum Hepinizi Bir Kez Daha Yeni Yılını Tebrik Ediyorum.” 

TBMM Başkanı ve AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın Orhanlı Polis Karakolunda Yaptığı Yılbaşı Ziyaretinde Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Tuzla Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman Gece Boyunca Eşlik Etti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HIZLI BAŞLAYAN BAŞKAN YAZICI 77 MÜTHİŞ VAADİNİ DETAYLARIYLA ANLATTI

HIZLI YORUM YAP